Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aisu Yoshikuro
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: Külsőre 20 körüli valójában 120

Külső leírás: A téli tájban szinte kivehetetlen, hisz hosszú fehér haja biztonságos rejtőzködést biztosít neki. Fehér kimonóján meg-meg csillannak az apró jégvirágok és kristályok. Fehér szemei elveszettségtől csillognak. Könnyei melyeket múltjáért hullat igazgyöngyé lesznek és ezeket a téli szélvihar söpri tova. Fehér róka prém díszíti kimonóját oldalán pedig egy fehér markolatú fehér tokba csúsztatott megszentelt katana virít, mellette pedig egy fekete markolatú és tokú démonkard, melyet még ura halálakor lopott el régi ,,otthonából,,. Középmagas termet, nőies vonalakkal áldotta meg az ég.

Jellem: Csöndes és megbújik az árnyékban. Mivel nem igen akad társasága a folytonos bujdosás miatt, így nagyon a jelleméről nem sokat lehet tudni. Egy biztos ha találkozik valakivel, aki képe így is elfogadni, ahogy van, akkor hozzá hűséges lesz és élete árán is védelmezni fogja. Kitartó nem adja fel a dolgokat egykönnyen. Mindig mindenben meglátja a jót és a szépet. Szeret álmokat és reményeket kergetni.

Élettörténet: Szép gyermekkora volt szép kilátásokkal és nagy tervekkel. Egy démonölő családban született, mint első gyermek. Kiváló taníttatásban részesült, ahogy egy jövőbeli vezetőhöz illik. 15 éves lehetett mikor egy szokásos démonkereső körúton egy csapat démonnal megküzdve megöltek valakit, akit talán nem kellett volna. A démon apja ugyanis a környékbeli démonbirtok nagyura volt, aki bosszút állt a családon. Az egyik legnagyobb büntetést mérte ki rájuk, elfogta a főág tagjait és az örököst a szemük láttára változtatta démonná, ő volt Aisu. A lány szeme láttára haltak meg azok az emberek, akik a világot jelentették neki. Ezek után 5 évet szolgált a démonúrnál, mikor egy csapat démonölő rajtaütött a birtokon és így Aisu sikeresen meg tudott szökni. Egykor fekete haja az átváltozásnál fehérré vált akárcsak a szeme. Menekülés közben jött rá, hogy különleges démonképesség ébredt fel benne, ami nem más, mint a jég irányítása valamint kék démontüzet is tud létrehozni de az sok erejét felemészti. Azóta magányosan jár és démonokat öl, a tetthelyen mindig hagy egy jégvirágot, mely fölött finoman havazik a hó. Ezért a démonvadászok Jégvirág néven emlegetik, a titokzatos démonvadász, akiről senki sem tud, de mindenki találkozni akar vele.

Hobby: játék a jéggel és az erdei állatokkal

Foglalkozás: démonvadász

Extrák: képes megidézni egy hatalmas fehér háromfarkú rókát de nagyon sok lélekenergiáját felemészti így csak végszükség esetén teszi** a megszentelt kardja megvédi őt a démonok átkától és erejétől így csak a penge fog rajta, a különleges démonkard pedig megvédi a démonvadászok különleges lélekrezgéseitől***van egy barlang, aminek a teteje nyitott és egy forrás és egy hatalmas fűzfa van ott, ő ott él***Mivel démon lett és a történetét csak legendának tartják így nem mer mutatkozni démonvadászok előtt mert fél, hogy üldözni kezdenék***Aisu :jég japánul***Yoshikuro: fehér-fekete japánul

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2015. 06. 30.
2016. 04. 25.

Módosítva: 2016. 04. 22. 22:55:25
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).