Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Collin Everett
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 26

Külső leírás: Magas , iszonyat jól kidolgozott testű férfiú. Haja hosszú válláig érő, dús, és rozsdavörös színű. Szemei színét senki sem tudná tökéletesen meghatározni, valaki zöldnek, valaki arany színűnek tartja, de van olyan is aki a barnára tippelne. De nem ez a fontos, színén kívül nagyon hívogató a tekintete. Bőre világos, és arcán szeplőkkel tarkított, néhol rózsaszínes vékony bőre miatt. Ruháit általában gondosan összeválogatja, nem vesz fel túl elütő színű cuccokat, viszont oda van a sapkákért.

Jellem: Halk ember, de ha megszólal annak vagy sértődés, vagy égzengető röhögés tör ki. Gondos megfigyelő, és kicsit hideg személyiség. Mondhatnám unalmasnak, de nem teszem, mert nem az. Nem szeret "közönség" előtt enni. Nagyon ritkán mosolyog, és akinek sikerül megnevettetnie az már különlegesnek érezheti magát. Nehéz rá hatni, szinte lehetetlen irányítani. Amit megígért mindig be is tartja, ha törik ha szakad. Ha valaki közelebbről ismeri azoknak megnyílik a teljes személyisége. A közel engedett személyeket ha kell védelmezi, és terelgeti is őket az élet útjain.

Élettörténet: Angliában született, pontosabban a hemzsegő Liverpoolban. Szülei kilétéről nem tud semmit, csecsemő korában az egyik kórház előtt felállított inkubátorban találtak rá. Kisgyerekkorában már nevelőszülőknél élt, akikre egyáltalán nem hasonlított, és ez nagyobbacska korában kicsit frusztrálni kezdte. Haja színe miatt mindig csúfolták általános iskolában, és ez viszont középiskolában már menőnek számított. Felcseperedve munkát keresett, és építészmérnökként sikerült elhelyezkednie. Egy közepes méretű házba lakik a munkahelyétől egy köpésnyire. Nevelőszüleivel nagy ritkán ha beszél, de akkor képes órákon át a telefonon csüngni.

Hobby: rajzolás, túrázás

Foglalkozás: építészmérnök

Extrák: *Seme, de néhány esetben uke is lehet* Nem nagyon eszik gyümölcsöt, mert a mája nem képes feldolgozni a benne lévő gyümölcscukrot, és alkohollá alakítja. Így csak egy-két alma kell a spicces állapothoz. Óvatosan cserkészi be a kiszemeltjét.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 06. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).