Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Takigawa Chris Yuu
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 19

Külső leírás: Sokban nem tér el a karakterektől, akik az animében megjelennek. Barna a haja, alapvetően hátra van fésülve, két tincs szemtelenkedik előre, amik viszont enyhén hullámosak. Szemei első felbukkanásukkor gyönyörű aranyszínűek, de tökéletesen fénytelenek és élettelenek. Eijun hatására viszont visszatér a fény és csodaszép aranybarna szemekkel találkozhatunk, ha rápillantunk. 180 centi magas és 70 kilo, de az tömény izom. Nyalogatnivalóan jó teste van. Ha megjelenik, általában mez vagy iskolai egyenruha van rajta, ha az apjával edzenek, akkor izompóló és nadrág. Kifejezetten édes, amikor valami miatt elpirul. Nagyon aranyos, ahogy ennek az alapvetően fejlett srácnak a majdnem teljesen érett vonásai közé beférkőzik egy kis vörösség.

Jellem: Jellembeli változások terén véleményem szerint az egyik legtöbbet fejlődő karakter. Előtörténete miatt amikor megismerjük, akkor egy kegyetlennek tűnő valaki, aki nem foglalkozik senkivel önmagán kívül. Nem tesz eleget azért, hogy az élvonalba kerüljön, de utál mindenkit, aki fejlődik. Sawamurával együtt ismerjük meg az igazságot és ugyanannyira le lehet döbbeni rajta, ahogy Ei-chan ledöbben. Ugyanis kiderül, hogy jellembeli gondjai sokkal mélyebben gyökereznek, sokkal elhivatottabb és sokkal többet tesz a karrierjéért, mint bárki más az animében. Sérülése után sem volt hajlandó menedzserként szolgálni a csapatot, egy éves kihagyása ellenére is küzdött, bár igazán akkor lesz sikere, amikor Sawamura, mint egy kis tornádó, végigsöpör az életén. Mert Ei-chan jött és tett, amit csak tudott, pláne mikor megtudja az igazságot. Onnantól le se lehet vakarni az ő drága senpai-áról,csodálja és megtesz érte/neki bármit. Chris meg mindezt angyali türelemmel elviseli. Odaszúr néha, de egy idő után megszereti a felé irányuló figyelmet és gondoskodást. Édesapjával nagyon jó kapcsolatot ápol, az öreg segít neki visszanyerni fittségét és helyrehozni a vállát, elmegy az utolsó meccsre, ahol esetleg felbukkanhat Chris játékosként és hát fel is bukkan. Hála Ei-channak. A kis srác optimizmusa átragad rá, így mikor kiderül, hogy nem csatlakozhat az élvonalba, nem sajnálkozik, hiszen hála a kis követőjének, elkapta élete legjobb dobását. Viselkedése érett, gondolkodásmódja szintén, remek módszereket ismer és fejleszt ki, hogy mindenkit a neki megfelelő módszerrel segítsen. Ei-channal remekül elboldogul, minden tekintetben igyekszik féken tartani a srácot, aki ismerkedésük és közös meccsük után az élete alapvető elemévé változik át.

Élettörténet: Nevéből is tudhatjuk, hogy félvér. Édesapja amerikai, ezt az anime erősen ki is hangsúlyozza a szőke tincsekkel és az apja is megnyilvánul e tekintetben néhány alkalommal. Édesanyjáról nem tudni semmit, az viszont biztos, hogy apja, Animal korábban baseballsztár volt. Emiatt a Seidóba kerülésekor mindenki sokat vár tőle, maga Zaizen egy visszaemlékezésben elmondja, hogy nem érti, miért megy ennyire messzire. Elhiszik, hogy neki bármi sikerülhet, hogy ő lehet a csapat alapja, hiszen az apja is sikeres volt és a tehetséget, a szorgalmat ő is örökölte. A baj viszont már rögtön elsőben beköszön, hiszen egy szerencsétlen mozdulat (és az ezt követő továbbjátszás) miatt lesérül, nagyon egyszerűen, Zaizen szavait idézve, eltörik a válla és az ott levő izmok is megsérülnek. Egy évet kell kihagynia, miközben folyamatosan jár iskolába, edzésekre és kezelésre, rehabilitációra. Az viszont tény, hogy a középiskolás baseball-ban egy év kihagyás az pótolhatatlan, hiszen csak három évig tart. Végzős, amikor megismeri Sawamurát. A kezdő dobót hozzá osztják be, hogy fejlessze és segítse, aminek eleinte egyikük sem örül. Amikor azonban Ei-chan megtudja az igazat és rájön, hogy Chris nem léthűtő, a kapcsolatuk 180°-os fordulatot vesz. Elkezdik érteni és értékelni egymást, és mielőtt kiderülne, hogy Eichan eljuthat az élvonalba, még közös tüzérséget is alkothatnak. Tény ami tény, a csapatban ő az, aki talán a leginkább ismeri a baseball rejtelmeit, logikája hibátlan és remek megfigyelő. Másodvonalban maradása után is rendkívül hasznos a csapatban, minden meccsen és edzésen jelen van, külön figyelve Furuyára és Sawamurára. Igyekszik úgy segíteni nekik, hogy közben a testüket is fejleszti. Ezt leginkább Ei-chan esetében tudjuk meg, hiszen a srác nem tudja, hogyan kell pihenni, így feltehetően Chris beavatkozása nélkül nagyon hamar lesérült volna ő maga is, hiszen akarja és próbálja csinálni, de a teste még fejlődik. Mindent összevetve Chris harmadéves a Seidóban, jelenleg a csapat segítőjeként munkálkodik, de fénykorában a legjobb fogó volt, feltehetően Miyukin is túltesz, hiszen Sawamura vad dobásait is rendkívül ügyesen tartja féken.

Hobby: Edzés, Sawamura elviselése (Bár sosem mondaná ki, de szereti, amikor a srác a közelében van és nyaggatja. Amikor már nincs, ő maga is magányossá válik…)

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Anime/manga: Ace of Diamond/Dia no ace *** Hyuuu Ei-chanja mellé seme. *** Ei-chan féltése és gondoskodása miatt a közös meccsükön sikerül a szívbajt hoznia a kis dobóra, amikor vetődik a labda után, de végül semmi baja nem lesz. A sérülése ellenére remek a fizikuma, hála a folyamatos edzéseknek és a rehabnak. *** Kevesen hívják Yuu-nak, a többség Chrisnek nevezi. *** Tokióban született, szülinapja október 1. Vércsoportja B.

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2017. 12. 31.
2019. 02. 17.

Módosítva: 2019. 01. 30. 00:36:07
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).