Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Patric Greets (Uhanu)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Onichi

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Tipikusan olyan ember, akit azonnal észrevesznek, ha belép valahová. Mondani sem kell, hogy főleg a lányok szeretetét nyeri el, de azért férfiaktól is bezsebel pár elismerő, vagy éppen irigykedő pillantást. Igazából annyi éve él már, hogy bőven volt ideje kidolgozni izmait. Ahogy úszás után kisétál a vízből, és megcsillannak testén a vízcseppek… na ez tényleg filmbe illő. Sablonos, hatásvadász, de mindenképpen sikeres filmbe. Hosszú fekete tincsei finom hullámokban omlanak lefelé, egészen háta közepéig. Elég sok gond van vele, ennek ellenére sosem vágatná le. Ennek nem csak érzelmi okai vannak, hanem az is, hogy retteg az ollóktól, sosem engedne senkit a közelébe, akinél van egyetlen egy is. Van ideje, így inkább nem sajnálja a fésülködésre, fonásra, vagy bármi másra való időt. Tulajdonképpen ez az a rész, amit a legjobban szeret magán. Szemei valahol a kék, és az acélszürke között mozog, egészen hangulatfüggő, hogy éppen melyiket veszi magára. Az viszont minden esetben elmondható, hogy valami mély bölcsesség, valami ismeretlen tudás csillog bennük, ami nem meglepő, hiszen olyan sok évet megélt már. Ennek ellenére a legidősebb, aminek eddig megsaccolták, az a húsz éves volt. Nem bánja, szeret fiatal lenni, és ehhez mérten is öltözködik. Jó, általában fürdőnadrágban mászkál a parton, de ha bemegy a városba, vagy hasonló helyekre, akkor még egy pólót is felvesz hozzá. Ezen kívül másra nem is nagyon van szüksége.

Jellem: Vakmerő és kíváncsi. Ez az a két szó, amivel a leginkább leírható. Egyszerűen képtelen megmaradni egy helyben, folyton csinálnia kell valamit. Ez a valami viszont gyakran igen veszélyes, és még gyakrabban végződik igen kellemetlenül. Uhanu viszont csak nevet ezeken a kalandokon, és úgy fogja föl őket, mintha valami játék lenne. Néha igencsak meggondolatlan, hamarabb cselekszik, mint kéne, bár néha pont erre van szükség. Temperamentumos, kissé talán csökönyös, de alapvetően kedves és, imádja a szabadságot, a korlátok nélküli életet. Sosem tudna egy helyre zárva, egy helyhez kötődve élni, szüksége van arra, hogy néha maga lehessen, hogy maga dönthessen a sorsáról. Eddig legalábbis így volt. Az utóbbi időben egyre gyakrabban tör rá a magányosság érzése, mert bár az állatok mindig ott vannak mellette, emberi társasága nem nagyon van. Nincs gondja az emberekkel, egyszerűen csak nehezen tudná azt a sok furcsaságot megmagyarázni nekik, ami körbeveszi. Egyszer-kétszer persze belebonyolódott futó kalandokba, de ezek sosem végződtek jól, így lemondott róluk. Egy ideig jól megvolt nélkülük, de ez most megváltozni látszik. Az egyetlen, amit változtathat kedves, előzékeny modorán, az a sebesült, bántalmazott állatok látványa. Ezt az egy dolgot képtelen megérteni, és soha nem is fogja megbocsátani az ostoba embereknek. A rengetek szemét, a tengerekbe öntött olaj, a kiirtott esőerdők mind-mind egy újabb rúgás az amúgy is szenvedő természet oldalába. Ha tehetné, addig verné az ostoba embereket, míg fel nem nyílik a szemük, ám ezt mégsem szabad. Az ő harca csendes, néma, és látszólag sikertelen, ám legalább egy kicsit úgy érzi, hogy tesz valamit. Elég lelkiismeretes, ha kap egy feladatot, akkor azt hiánytalanul megcsinálja. Ugyanez igaz azokra a célokra is, amiket maga elé tűz ki. Nehezen épít ki bizalmat mások iránt. Látszólag jól elvan velük, nevetgél, poénkodik, mesél kitalált dolgokat az életéről, de ez csak a felszín. Ahhoz, hogy valaki felé tényleg bizalommal forduljon, nagyon sok időnek kell eltelnie, és annak a valakinek igazán ki kell érdemelnie. Ez a tulajdonság talán nem meglepő, ha valaki tudja, mennyi csalódás érte már az életben. Mindig azok tudnak a legnagyobb fájdalmat okozni az árulásukkal, akik a legközelebb állnak hozzád. Uhanu már nem egyszer tapasztalta ezt, a saját bőrén. Ennek ellenére még reméli, hogy egyszer talál egy magához hasonlót, akiben igazán, feltétel nélkül megbízhat.

Élettörténet: Szülei alakváltók voltak, így nem volt túl nagy meglepetés, hogy fiuk is örökölte ezt az adottságot. Nem szeret a családjáról beszélni, sem a gyerekkoráról. A történelem egy igen sötét, igen borzasztó szakaszában született, így talán nem is olyan meglepő. Voltak idők, mikor üldözték a hozzájuk hasonlókat, végdíjakat tűztek ki a fejükre, bármit megtettek azért, hogy elpusztítsák az ismeretlen „szörnyetegeket”. Az évek alatt azonban javult a helyzet. Szüleit ugyan elvesztette, de rengeteg mindent tanult tőlük arról, hogyan kell alakváltóként életben maradni a világban. Megtanult írni és olvasni, művelt, szinte mindent tud, amit egy mai fiatalnak tudnia kell. Sőt, annál még sokkal többet is. Igyekszik haladni a korral, mindig követni az aktuális újdonságokat, bár néha már kezdi soknak találni. Sokkal jobban kedveli a történelmet, azokat az időket, mikor még az emberek nem voltak ilyen becsvágyóak, gőgösek, mikor még foglalkoztak a természettel. Ennek ellenére nagyon jól játssza a szerepét, szinte meg sem lehet mondani, hogy nem a mai korban született. Hamar megtanulta, hogy ha titokban szeretné tartani képességeit, mennie kell. Sokszor, sok helyen élt már. Hegyvidékek, sivatagok, szigetek és nagyvárosok. Mindenhol megfordult, mígnem végül ráakadt arra a dologra, amire igazán szüksége van. A tengerre. A végtelennek tűnő víz, a határtalan szabadság, ami belőle árad, egyszerűen lenyűgözte. Amióta erre rájött, csak tengerpartról tengerpartra költözik. Jelenleg Miami környékén él egy apró lakásban, amit ugyan nem gyakran használ, de hasznos, ha van. Pénzre a rengeteg örökség miatt nem nagyon van szüksége, ezért nem is dolgozik. Persze megpróbálta, hogy ne lógjon ki annyira a sorból, de nem ment. A munka nem az ó világa. Ha valaki kérdezi, pont ezért inkább azt mondja, még egyetemre jár. Tulajdonképpen könnyen elhihető, nem néz ki sokkal többnek tizenkilenc évesnél.

Hobby: Homokvár építés, cápaként riogatni az embereket

Foglalkozás: -

Extrák: Faja: Alakváltó. Nem csupán egyetlen fajjá tud átváltozni, mint a vérállatok, hanem bármikor, bármilyen állat alakját föl tudja venni. *** Leginkább tengeri állatok bőrébe szeret belebújni, ezek közül is a tűzhal a kedvence. Leggyakrabban ebben az alakban kóborol a tengerekben. *** Emberi alakban nem fogyaszt húst, egyszerűen kiborul még a puszta gondolattól is, hogy olyanokat egyen, akikkel szinte testvérek. *** Genemé

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 05. 31.

Módosítva: 2014. 06. 01. 11:18:02
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).