Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Himuro Tatsuya
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: ef-chan

Kor: 17

Külső leírás: Bár csapatában a nem túl magasak táborát erősíti, 187 centijével Japánban mégis magasnak számít, amelyhez 70 kilónyi kidolgozott izom társul, amelynek köszönhetően sportos és kellemes megjelenésű. Hajszíne tipikusan japán: fekete, míg szeme szürke. Frizurája azonban olyan értelemben rendhagyó, hogy bár haja rövid, annyira mégis hosszú, hogy bal szemét eltakarja - ő így szereti -, ezzel jobb szemét kiemeli, s vele a jobb szeme alatti anyajegyet, amely kétségtelenül egyik szexepilje. Hétköznapi ruhája laza, kényelmes, pólóban/pulóverben és farmerban láthatjuk az iskolai egyenruha és a kosaras mezek/melegítők mellett. egyetlen ékszert hord, egy fémláncot a nyakában, rajta egy gyűrű szolgál “díszként”.

Jellem: Nyugodtnak és megrendíthetetlennek tűnik elsőre, meg is kapja nem egyszer azt a vádat, hogy állandóan pókerarca van, amit maga tagad, szerinte csak sajátos módon fejezi ki az érzelmeit. Általában udvariasan és a éretten viselkedik, ami jellemző volt rá már kiskorában is, illetve tényleg hideg fejjel tudja kezelni a legtöbb helyzetet, de kosarazás közben, főleg a Yosen-Seirin meccsen láthatjuk, hogy sport közben valóban el tudja hagyni a pókerarcát, és igen sok árnyalata van a dühének és erőfeszítéseinek, ahogy a lemondásának is. Egyszerűen csak képes elnyomni ezeket, illetve alapvetően az életét nem ezek az érzelmek uralják, hiszen közvetlen, könnyen barátkozik, népszerű a lányok körében, miért lenne elégedetlen? Hogy milyen könnyen épít ki kapcsolatokat, mi sem mutatja jobban, mint hogy ő az egyetlen, akire Murasakibara az edzőn kívül hallgat a csapatban, s akinek a kedvéért folytatta a játékot a döntő pillanatban. Ráadásul tele van küzdőszellemmel, enélkül nem tudta volna tökélyre fejleszteni technikáit, még ha gyűlöli is a tudatot, hogy egyszerűen mégsem tehetség, az a kis csipetnyi plusz hiányzik belőle. Ahogy a játékban cselezik, úgy képes manipulálni is másokat maga körül a való életben. Kagami egy ízben azt állítja róla, hogy Tatsuya komoly típusnak tűnik, de ugyanúgy nem spórol a trükkökkel, ha célja eléréséről van szó.

Élettörténet: Ahogy Kagami, ő is az USÁ-ban élt korábban, ott ismerkedett össze Kagamival, és lényegében az ő befolyásának és tanításának köszönhető, hogy Kagami ma megszállott kosaras. Ő lett Taiga első barátja, sőt annál is több, fogadott bátyja, amelyet a nyakukban viselt azonos gyűrűk is képviselnek. Mivel azonban Tatsuya egy évvel idősebb, miután végzett az iskolával, máshova ment továbbtanulni, így elszeparálódtak. Később egy kosárlabda pályáért vívott versenyen találkoztak újra, immáron mint ellenfelek. Mivel nagyjából hasonló színvonalon játszottak, lényegében állandóan vagy vesztettek vagy nyertek a másikkal szemben és döntetlenre álltak. Tatsuya ekkor kinyilvánította, hogy ha még egyszer veszt ellene, akkor többé nem lesz a fogadott bátyja, mert szerinte ahhoz, hogy bátyjnak hívhassa magát, erősebbnek kell lennie, mint a fogadott öcsi, és vezetni az úton. Az ezt követő pályáért vívott mérkőzés során vesztésre állt, ám Kagami hallotta a sorok közül, hogy lehet, meghúzta a csuklóját, mert a verseny előtt megfékezett egy verekedést, így végül nem volt képes élni a lehetőségével, és megnyerni a meccset, amely így döntetlen maradt, s amely miatt Tatsuya iszonyatosan mérges lett rá, és megfogadta, a legközelebbi versenyük során a gyűrűikben fogadnak, s ha a másik veszt, többé nem viselheti és többé nem lesz a fogadott testvére. Az összecsapásra viszont már nem került sor, Kagami visszakerült Japánba, s mint utólag kiderült, Tatsuya is - igaz, csak ebben az évben -, s jelenleg a Yousen felső-középiskolába jár, ahol másodéves, s a kosárcsapat egyik állandó tagja. Tatsuya valódi indoka azonban már rég nem a gyűrűkről és a testvéri kapcsolatról szól. Riválisnak tekinti Kagamit, akit le akar győzni, s jó ideje arra vágyik, hogy a srác teljes erőbedobással küzdjön ellene, ami csak akkor működik, ha képes Kagami is riválisnak látni őt. Kívánsága teljesül a Yousen-Seirin mérkőzésen, ahol szembe kell néznie a ténnyel, vesztett.

Hobby: kosárlabda, billiárd

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Mottója: Ne várd az élettől, hogy igazságos legyen. *Tatsuya mozgása olyan könnyed, mintha táncolna, Riko szerint mégis a lehető legszabálykövetőbb, minden mozdulatot tankönyvi precizitással végrehajtó típus. Annak köszönhetően pedig, hogy teljesen uralja mozdulatait, könnyedén képes elhitetni ellenfeleivel, hogy mást fog csinálni, mint amire valójában készül (Fake, vagy Csel), hasonló trükköt vet be dobásainál is, amelyet Mirage Shotnak, vagyis Káprázat dobásnak neveznek. Ennek a lényege, hogy Tatsuya tulajdonképpen kétszer dobja el a labdát, az első elengedés rajzolja az árnyékot, a játékos arra az ívre koncentrálva védekezik, de valójában mielőtt a labda eltávolodhatna, Tatsuya lényegében megragadja még egyszer, utána lökve egy kicsit, megváltoztatva az ívét, késleltetve mozgását, ám a trükkje ennek, hogy eldobhatja elsőre is a labdát, mondhatni ezt is uralja, és könnyedén időzítheti a dobást ahhoz, hogy mikor rugaszkodik el az ellenfele, így nem töri meg ezt a dobásstílust az sem, ha rájönnek a nyitjára, mert kiszámíthatatlan.* Van egy gyűrűje, amit a nyakában hord egy láncon, amely a párja Kagami nyakában lógónak, s kettejük szoros viszonyára utal. * Október 30-án született, Skorpió csillagjegyű, vércsoportja: A* A Tatsuya jelentése sárkány, míg a Taiga tigrist jelent, s e két állat a mitológiában örök riválisok. Ezen kívül Kagami nevében a Ka tüzet, míg Himuro nevében a Hi jeget jelent, ami egyrészt szintén erősíti ezt a szembenállást, másrészt utal eltérő jellemükre is.* A nőneműek minden korosztályában pofátlan népszerűségnek örvend * Ahogy Kagamit, úgy őt is Alexandra Garcia (Alex) tanította meg a kosár csínjára-bínjára * Mezszáma: 12. * Shooting guard (dobó hátvéd) *Murasakibarával karöltve kettejüket tartják a csapat ászainak.* Ő az egyetlen az edző mellett, akire Murasakibara hallgat, picit olyan is, mintha a magas srác bébiszittere lenne * Kedvenc étele a savanyú uborka * Zsonglőrködik * Manga/Anime: Kuroko no Basuke.

Képinfo: animéből (http://)

Engedélyezve: 2014. 05. 31.
2022. 06. 11.

Módosítva: 2022. 06. 11. 18:08:21
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).