Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Wheatley
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Akahige

Kor: Android lévén nem öregszik, bármennyi lehet, de elég modernnek tűnik.

Külső leírás: A játékban egy fehér gömb kék szemmel, itt csak ez utóbbi tulajdonságát tartotta meg. Haja szőke, testalkata vézna. Fehér laborköpenyt visel, fején pedig szemüveget, ami még inkább esetlenné teszi kinézetét. Egyébb ruházata világoskék ing, és sötétkék csokornyakkendő.

Jellem: Jelleme elég furcsa. Eléggé gondoskodó, és igyekszik mindig megnyugtatni a rá bízott személyt, még akkor is, ha ő maga nem éppen nyugodt. Egyébként nagyon esetlen, tétova, és ijedős. Ez azon is látszik, hogy sokszor túlmagyaráz egy-két helyzetet. Amúgy még ha nem is fél, nagyon szeret beszélni, sztorizgatni, magyarázni dolgokat. Egyébként nem túlzottan fényes elme, sokszor nem tud önállóan gondolkodni, és mikor kétségbe esik, gyakran inkább csak pánikol. Emiatt a csöpp esze miatt, azonban nagyon kisebbségi komplexusa van, amit, mikor egy ízben hatalmat kapott, szörnyen próbált ellensúlyozni. Az erő nemhogy megrészegítette, megrontotta őt. Nagyon öntudatosnak és méltóságteljesnek akart tűnni, ezért igyekezett úgy viselkedni, mint a hatalom előző birtokosa, ami az ő esetlenségével szörnyű katasztrófához vezethetett volna. De amint elvették tőle az említett erőt, azonnal visszaváltozott a kedves de bugyuta, szerethető önmagává.

Élettörténet: Az Appeture tudományos intézet régóta végzet teszteket az emberi problémamegoldó képességen. Erre alkották meg a "központi mag" elnevezésű robotot, ami az egész létesítményt uralta (márpedig ez egy hatalmas létesítmény, ami mélyen a föld alatt húzódik), más néven Gladost. Ám Glados nem volt egy kezes bárány, kegyetlen volt, és számító. Ezért a tudósok egyéb mesterséges intelligencia központokat hoztak létre, úgynevezett "magokat", amikben különböző emberi érzéseket programoztak. Voltak egyszerűbbek, mint harag, kíváncsiság vagy ép ész, de voltak bonyolultabbak is, mint a kalandvágy, vagy az űr iránti szeretet. Wheatley volt atökéletes GLados visszatartására, ugyanis a tökéletes ellentéte volt. Glados szavaival élve "Arra tervezték, hogy a világ legnagyobb idiótája legyen". Folyton rossz ötletekkel látta el, és mindig az útjában volt. Az emberek azonban szép lassan eltűntek a laborból, úgyhogy nem maradt más intelligencia a létesítményben.Glados azonban folytatta a programját, és újabb és újabb tesztalanyokkal végzett kísérleteket, amiket végül mindig megölt. Az utolsó tesztalanyba (egy Chell nevű nőbe) azonban beletört a foga. A nő kikapcsolta őt, de egy program, (valószínűleg Glados alkotta), nem hagyta őt elszökni, helyette újra bezárta. Ekkor lépett a színre Wheatley, aki meg akarta szöktetni szegény bezárt tesztalanyt. Ám egy sor bonyolult és megmagyarázhatatlan esemény következtében felébreztették a kikapcsolt Gladost, és Wheatleyt tették a helyébe, hogy irányítsa a létesítményt. Ez akár jól is sülhetett volna el, de mint azt írtam, a komplexusával egybekötött hatalom azonnal megrontotta őt. Egy minimális energiaforrásra kapcsolta Gladost (egy krumplira), és az épület legalsó szintjére (többszáz méter a föld alatt) száműzte Chellt. A kettő azonban sikeresen kikeveredett, és elteleportálták Wheatley-t a Holdra. Ott ő hatalmától megfosztva, őszinté megbánta tetteit, és még azt is megmondta, ha újra látná Chellt, bocsánatot kérne.

Hobby: Tesztelni

Foglalkozás: Az Appeture tudományos labor androidja.

Extrák: Brit akcentusa van. ~~ A Portal játéksorozat szereplőjének emberi változata. ~~ Őszintén szólva eredetileg nincs emberi formája, a játékban egy fehér golyóként szerepelt. ~~ Egy Portal játék elég hülyén hatna, de crossoverekben annál jobban mutatna, inkább oda terveztem.

Képinfo: Nem saját. (http://)

Engedélyezve: 2014. 06. 01.

Módosítva: 2014. 06. 01. 09:55:53
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).