Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Conde Mauricio
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 19

Külső leírás: Azt mondják, hogy a szex szebbé teszi az embereket. Nomármost tényleg lehet benne valami, hiszen aki több időt tölt a fenti tevékenységgel, valószínűleg tényleg megérdemli az éteri jelzőt. Karcsú test, épp csak annyi izomzattal, amennyivel ki lehet dekkelni a mostani rekordját vízszintes cselekvésekkel. Formás fenék, irigylésre méltó hosszú combok, karcsú, hajlékony dekér, szálkás mellkas, kicsit széles vállak, de csak annyira, hogy némi feminim beütése legyen még. Ehhez jön a selymesen puha, fenékig érő szőke hajzuhatag, ami alól bármilyen pillantás bujának hat, és az ember már a nyálát csorgatja. Alabástrom bőre hibátlan, tiltakozik minden lyuk és tetoválás ellen, nem akarván elcsúfítani Isten tökéletes emberét. Testén sehol egy szőrszál, ennek titkát nem is árulja el, csábító ajkait huncut mosolyra húzza, ha ilyesmire vonatkozó kérdéseket kap. Finom, fűszeres illat lengi körbe, saját gyártmányú parfüm. Ragyogó zöld szemei akár a macskának, hosszú szőke pillák keretezik. Ezért is nem festi, mert eredeti szőke, és büszke rá. Egyszer nézel rá, és foglyul ejt. Igen beszédesek, pajkosak, fülledtek. Rico minden mozdulata légies, könnyed, mintha táncolna sétálás közben is. Maga Afrodité gyermeke talán, ennyi gyönyörűség láttán. Bármilyen ruhában jól tud kinézni, de vallja, hogy leginkább meztelenül tökéletes, így ehhez hűen általában mellkasa szabadon van, hacsak nincs 15°C-nál hidegebb... Törékeny teste ellenére igen ellenálló, hiszen bírnia kell a strapát annak, aki a rekordokat döntögeti az ágyban.

Jellem: Azt mondják, hogy a szőkék nincsenek a gondolkodás terén a toppon. Rá ez teljesen igaz. Művészi érzéken kívül belé nem sok értelem szorult. A gondolkodást nála az jelenti, ha az ember reggel nem tudja, mit vegyen fel, vagy sürgős esetnél mit használjon síkosítónak. Az ilyesmit meghagyja az okostojásoknak, akiknek a világon semmi érzékisége nincs. A számtan kimerül abban, hogy hány pózt ismer, a biológia az emberi testnél, a nyelvek a franciánál, a történelem a tegnapi hódításoknál. Kissé hiú, de hát van is mire arrogánsnak lennie. Imádja a ragyogást, a figyelmet, a szépet, főleg, ha ezek ráillenek. Szeret ajándékot kapni, a központban lenni, és elkápráztatni az embereket. Emellett nagy rendmániás, dolgait fejben képes számontartani. Nem irigy, szívesen ad kölcsön dolgokat másoknak, főleg ha úgy véli, szükségük van rá esztétikai szempontból, de ha nem adják őket vissza, igazi hárpia tud lenni. Nem kényeskedős, nem is menőzik azzal, amivel nem tud. Csak azért nem tartják Ken babának, mert ha elvonul festeni vagy zenélni, akkor afféle zseninek lehet tekinteni. Szereti a kihívásokat, és a kényeztetést.

Élettörténet: Anyja sem tudja megmondani, ki volt nemzője, hiszen a kedves mama híres peronista (egyre magasabb rangú pacákok ágyában alszik, napról napra). Spanyolhonból érkezett még kölyökkorában a kis Rico, és mivel tehetősek voltak, járatták őt speciális iskolákba. De csak a táncból, zenéből, vagy rajzból volt képes átmenni, a többi tantárgyból csúfosan megbukott. A középsulija első évét úgy sikerült befejeznie, hogy addigra már a szex művészetét is legalább olyan profin űzte, mint egy hivatásos, így a tanárok nagyját sikerült megvesztegetnie. Nem teljesen szégyentelen, de sosem volt túl szemérmes típus. Teljesen elutasította, hogy izomra gyúrjon, így csak annyit tornázik, amennyi a testének nem ártalmas. Táncra is csak azért jár, mert attól nem lesznek bicepszei. Azonban régóta megrekedt a gimis szinten, képtelen volt egyszerűen továbbjutni a következő osztályba. Lógni kezdett, bulizott, és a carpe diem életmódot favorizálva a sűrűjébe vetette magát. Anyja nem bírta nézni, hogy bukik meg folyamatosan, így egy olyan suliba küldte, ahol állítólag az ilyen speciális esetekkel foglalkoznak. Azóta nem látta a mamát, mert a nő állítólag Kínába költözött valami Huanghoz, aki nagy fej lett.

Hobby: Tánc, szex, szépítkezés, szex, szép dolgok értékelése, és még egy kis szex

Foglalkozás: Diák

Extrák: Gen karilapjából átemelve - "Egy bentlakásos fiúiskolába jár, ahová se szülők, se barátok/barátnők nem léphetnek be, egyedül csak olyankor mennek látogatók, amikor valamilyen meccs van egy másik iskola tanulói ellen. Nem éppen mindennapi a suli, csak olyan gyerekek járnak oda, akik a normális életbe nem tudnak beilleszkedni. Vagy olyan szadisták, mint ő, vagy kurvák, esetleg a zsenin is túlmenő gyíkok, satöbbi. Mindenféle korcsoport, népcsoport, vallási és szubkultúra megtalálható ebben az iskolában, aminek a tanárai és a tantárgyai sem mindennaposak, pláne nem az igazgató. Az viszont biztos, hogy ebben az iskolában a meleség nem hogy elfogadott, még talán ajánlatos is, főleg, hogy az igazgató is egy transzvesztita, aki előszeretettel szemel ki magának egy-egy idősebb diákját személyes ágymelegítőként."  ~ Alkoholon kívül mást nem fogyaszt, mert úgy hallotta, hogy hamar ráncosodik tőle az ember, de a piát azt nagyon bírja. Ugyanezen okból nem sminkel csak ünnepnapokon. ~ Naponta többször igényli a szépítkezést, átöltözést. ~ Igen kevés esze van, és csak vészhelyzetekben kapcsol be. Könnyebb a melót másokra bízni. Ő inkább a tettek embere. ~ Azt mondják, hogy szexvonala van. Rengeteg alak fordult meg az ágyában, sejkektől kezdve jakuzákig. Világtapasztalattal rendelkezik. Azért is intéztette el magának a papírokat, és a vezetéknevét átiratta ,,Conde”-ra. Spanyolul grófot jelent. Helyes alkalmazása T város grófja (Conde de T) de mivel erről fogalma sincs, és nem is érdekli, így maradt. Csak a hangzása miatt van így. ~ Saját állása van, modellkedik. ~ Leghosszabb kapcsolata hat órás volt. Aztán felöltöztek... ~ Egyedül van egy szobában, mert különben a sok holmija nem fért volna el. Rengeteg ruha lévén imád öltözködni. Most egy jakuzzi beizzításán ügyködik a suliban ~ Szexualitását tekintve, habár partnereiben válogatós, szinte bárki jöhet, amíg ki tudják elégíteni az éhes kis dögöt. ~ Szereti a finomságokat, nem hízós típus, habár külsejére odafigyel. Allergiás a marcipánra. ~

Képinfo: Nem az enyém, nem én csináltam (http://)

Engedélyezve: 2014. 05. 28.

Módosítva: 2014. 05. 27. 15:24:29
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).