Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Jules Randall
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 19

Külső leírás: Sokan ha ránéznek, akkor egy kétdimenziós csík jut róla eszükbe. Nem csak hogy vékony, de kifejezetten karcsú. Semmi felesleg, csak csont, és némi alig látható izom, amitől teste hajlékony, habár az erőnléte hagy némi kívánnivalót maga után. Feje tetején egy verébfészek, ami nem megzabolázható semmilyen fésűvel. Minden ilyen próbálkozás hiábavaló. Nem is lenne baj vele, ha nem lenne ordítóan vörös. Olyan, mint aki áramba nyúlkált, és a haja égnek mered állandóan, habár lehet azért, mert rossz szokása mindig a haját birizgálni. Egyedül a sok-sok víztől képes lefelé konyulni. Szemei vakító kékek, világosak és hihetetlenek. De úgy gondolta, úgyis már megnézik őt minden miatt, így vérvörös kontaktlencséket hord, nem mintha a szemei sokszor látszódnának a bozont alatt... Fülbevalói életének nagyobb állomásait jelentik, és még egy kis tetoválást is bevállalt a vállára. Ruhái általában több számmal nagyobbak rajta, hiszen ami elég hosszú, az másutt bő, de nem zavarja túlzottan, amíg nem kell benne csónakáznia. Állandó kiegészítője a hatalmas rácsodálkozó arckifejezés. Sápadt bőre, melyet csak itt-ott tarkít valamilyen heg, viszont képes kipirulni az öröm legkisebb jelénél. Ritkán látni a gitárja nélkül, ami meg hozzá képest egy monstrum. Első ránézésre senki sem mondja meg, hogy bírja azt elcipelni, hiszen járás közben is kissé imbolyog, mintha akármelyik pillanatban eldőlhetne a súly alatt.

Jellem: Nem egy összetett személyiség. Talán a korát meghazudtoló gyermeteg lélek jellemzi leginkább. Nem igazán naiv, hiszen sokat látott már, de rengeteg megnyilvánulása egy gyerekére hasonlít. Arca minden gondolatát és érzését türközi, képtelen magát megjátszani. Ennélfogva igen rossz hazudozó is, hiszen haja tövéig elpirul olyankor. Igen hűséges, kitartó, és minden furcsasága ellenére igen csendes, amíg baráti körbe nem ér. Nem szeret a középpontban lenni. túlélési ösztönei régen bekrepáltak, nem igazán érzi, mikor kell lelépni. Nem tartozik a kellemetlen alakok közé, megérzi, ha nincs rá szükség. Nem szereti magát mások problémájába ártani, elég neki a maga baja, de ha szükség van rá, akkor mind az 57 kilójával segíteni próbál. Mindenről alkot véleményt, csak nem mondja ki. Bírja az őszinte embereket, és szeret a központi figurák árnyékában megbújni. Utálja, ha unatkozik, inkább a pörgős, vagy kissé kalandos életet kedveli. Nem nehéz megbántani, de sírni sosem látták még. Nem tud róla, de legnagyobb fegyvere a kiskutya-tekintet, amivel akárkit levesz a lábáról.

Élettörténet: Egy kis családba született, ahol a papa hamar meghalt, így anyja, egy igen híres lakberendező, a munkájába menekült. Kicsi kora óta teljesen megtanult magáról gondoskodni. Ritkán látta anyját, aki a világ túlfelén járt mindig valami munka miatt. Pénzt küldött mindig haza neki, hogy tudjon miből enni. Így futott össze középsuliban egy bandával, és rávette akkori nagy szerelme, hogy ragadjon gitárt. Amikor rájött, hogy a barátja megcsalja őt, persze otthagyta a társaságot, és az iskolát kijárva soha többet nem nézett feléjük. Nem szeret azóta szoros kapcsolatot kiépíteni igazán, sem azokat, akik a hátsó felére vadásznak. Otthagyta a házát, és a gitárjával felszerelve (meg a bankkártyával, amire időnként a mama feltölt némi ,,aprópénzt”) nekiindult a nagybetűs világnak. A főiskolát épp csak elkezdte, de abbahagyta, mert fogalma sincs, hogy mihez kéne kezdenie magával. Az orvosok a gyors anyagcserje miatt sokszor kivizsgálták, és rengeteg gyógyszerrel próbálják tömni – amiket rendszeresen elfelejt beszedni, vagy kivenni – hogy hízzon, mert mindig is kórosan vékony volt. De nem látszik semmitől sem egy grammot sem hízni, pedig igen nagy bendője van, állandóan kézközelben van nála valami rágcsa, vagy kaja, amit a fejébe töm. Imádja a különleges kajákat, az új ízeket, és ő maga is szereti őket megfőzni (ha sikerül). A gépekhez nem ért, még telefonja sincsen, és a tévén is általában azt nézi, ami a piros gomb megnyomása után megjelenik. Azon kütyük, amiket kezelni tud, azok a konyhában vannak. De ott minden turmixot névről, és minden mixert fordulatszámról...

Hobby: gitározni, utazni, főzni, enni

Foglalkozás: Lébecolás

Extrák: Sok utazása miatt vagy hét nyelven beszél, igaz semmilyen papírja nincs róla. ~ Ha feldühítik, igen harcias, bár harcolás helyett ennyi erővel a földhöz is vághatná magát és fetrenghetne, akkor sem nevetnének rajta annyira. Csoda, hogy a gitárját tudja lengetni. Bár lehet, hogy az hozzá van nőve. ~ Anyját már 14 éve nem látta, legfeljebb az újságokban, mert igen befutó, mindenhonnan ő folyik. Érdekes módon a sajtó nem tudja, hogy van egy gyereke... ~ Imádja a színházakat, a művészetet, a szépet, a színeset. És bár énekelni szépen tud, nem szeret, gitározni is csak ha nem hallják, vagy ha borravalóért penget a parkban. Ezen kívül semmilyen művészi véna nincs benne, pedig apja állítólag valami festő volt. ~ Tudja, hogy a fiúkhoz vonzódik, de nem igazán érzi ezt a kapcsolat-dolgot. Bizalmatlan, még az egy éjszakás kalandokat sem keresi, könnyen tud ágypajtijaihoz kötődni, így inkább marad a jobbkeze. Úgyis nagyjából egy vörös pamaccsal csúfított főtt spagettivel érzi magát egyformán szexinek... ~ Mindenkinek csak Jules, vagy létra, nem tudják, mi a vezetékneve. Nem is kérkedik vele. Régi osztálytársain kívül senki sem tudja.

Képinfo: Nem az enyém, nem én csináltam (http://)

Engedélyezve: 2014. 05. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).