Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Logan Wright
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 20

Külső leírás: Teste izmos, finom, ugyanakkor megőrzi férfias vonásait. Átlagos magasságú fiatal pasi, akinek csöppöt napbarnított bőre , és finom szálú puha fürtjei vannak, amik körbeölelik arcát,haja sötét csokoládébarna, benne elöl néhány zölddé festett fürtöcske. Ajkai már már nőiesnek mondhatóak, rózsaszínek, és teltek, szemei zöld színűek, és olykor nagyon is tükrözik érzéseit. Általában egy sötétebb farmert, és egy világos pólót, esetenként kötött kardigánt, vagy ha már nagyon szükséges egy melegebb ruhadarabot visel.

Jellem: Tipikusan az az ember aki imád ábrándozni, és gyakran elbambul a semmibe amikor gondolkodik. Amikor nem a gondolataiban ténfereg, akkor hiperaktív és néha megesik hogy hadar. Néha legurít egy két piát, de nem szokása túlzásba vinni, már két sörtől képes lenne fejre állni, és ha ez megesik, akkor rettentően gyámoltalan, és aranyos lesz. Könnyen zavarba lehet hozni, ami lehet hogy valakinél nagy erény , de szerinte ez nagy hibája, és igyekszik ezen korrigálni. Ha tudna persze, de sosem jár sikerrel. Gyakran felhúz mindenkit az apróbb baromságaival, néha van egy két "szőke" pillanata, de mosolygós figura.

Élettörténet: Logan egy kertvárosban él, ahol is szüleivel, bátyjával, és macskájával éldegélnek. Csendes környék ez, de egy csomó haverja van, a szomszédai közül. Gyermekkora mindig a bátyja árnyékában telt, de őt tartották az aranyosabbnak, és ezzel egyenlítette a számlát. Kétszer is voltak a gyönyörű Adrián, ami nagy hatást mért rá. Szüleivel jól kijön, anyukája a legfőbb bizalmasa, bár nehezen nyögi ki felé gondjait, bajait azért mindig megtalálják a közös hangot. Apja véleményétől kicsit tart, mert mindig nagyobb elvárása volt felé. A két testvér között pontosan két és fél év van. Olyannyira hasonlítanak egymásra hogy általában ikreknek nézik őket.

Hobby: a naplemente nézegetése, futás

Foglalkozás: még nincs

Extrák: * Uke * A felgyülemlő sok energia miatt általánosságban futni szokott, de van amikor elmegy úszni egy kicsit. Mindegy neki hogy az éppen egy uszodai medence, vagy esetleg egy tó/tenger. Allergiás a kutyaszőrre. Igen hiperaktív. Ki nem állhatja a vaníliás fagyit, isten tudja mi ennek az oka. Macsekja a mindene, a fél kezét odaadná az épsége megőrzéséért. Mindkét nemhez vonzódik. Antropológusnak tanult, és e miatt a furcsa szakma miatt nem tud elhelyezkedni.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2014. 05. 25.
2014. 05. 31.

Módosítva: 2014. 05. 30. 15:29:55
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).