Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Merry Nightmare
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: lena

Kor: 18

Külső leírás: 165cm, nincs 50 kg, lila hajú, zöld szemű, bamba tekintetű. Jobb alkarján egy bárány alakú sebhely található, amit egy kötéssel takargat. Arcán két kis lila háromszög jelzi a faját, na meg a hegyes kis fülei. Ha nem dolgozik, mindig egy fehér, lila mintás kalapot visel, és rövid fekete-fehér felsőt és szoknyát, amihez szintén fekete-fehér csíkos zoknik párosulnak. Pincérnőként kénytelen egy hagyományos egyenruhát magára ölteni.

Jellem: Mindig vidám, optimista, kissé akaratos. Még nem nőtt fel igazán. Pont ez a kislányos akaratosság és felhőtlen jókedv, pozitív kisugárzás teszi szerethetővé.

Élettörténet: Merry Nightmare. Álomdémon. Fánk- és videójátékfüggő. 18 éves, legalábbis ezt állítja. Mit is jelent az, ha valaki álomdémon? Ő a felelős a valóságot és az álmokat elválasztó kapu őrzéséért. Képes álmaidban megjelenni, vagy éppen befolyásolni azt. Merry 10 évvel ezelőtt csöppent ebbe a világba. Csaknem minden emlékét elvesztette. Az álomvilágból érkezett, és ahhoz, hogy minden emlékét visszakaphassa, vissza kell jutnia oda. Ez viszont csak akkor lehetséges, ha megtalálja a kaput a két világ között, amely csak az emberek álmaiban jelenhet meg. Úgy éli az életét, mint bárki más. Egy étteremben dolgozik, a pénzt pedig fánkra és lakbérre költi. Ja, meg videójátékokra természetesen. Kereste, de nem találta a kaput az álomvilághoz, ezért felhagyott vele, beletörődött abba, hogy ittragadt az emberek között. De tulajdonképpen nem is bánja.

Hobby: videójátékok, fánkevés

Foglalkozás: álommanó, pincérnő

Extrák: A karaktert a Yumekui Merry c. anime ihlette, ám a karakter nem minden tekintetben azonos, maximum hasonló az anime főszereplőjéhez.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2014. 05. 25.

Módosítva: 2014. 05. 17. 19:18:46
Módosította: lena

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).