Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aaron Anbessa
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 20

Külső leírás: Hátközépig érő fekete haja mint az ében, akár a selyem amit csak egyszer kell érintened s rabjává válsz puhaságának. Szemei kékje akár a zafír, mikor érzelmei végre felszínre kerülnek szemeiből minden kiolvasható, legtöbbször pillantása jeges akár a fjordok. Arcának bőre hófehér és kifinomult akár csak egy drága porcelánbabának. Ajkai teltek és finom ívűek, a legnemesebb szobrász sem tudott volna szebbet alkotni. Szájának színe akár az érett cseresznye, amit látva az ember bele akarna harapni és megízlelni édes zamatát. Magassága átlagos, kivéve testének finom ívet és ruganyosságát. Mikor rátekint az ember, először azt hihetné, hogy egy élet nagyságú gyönyörű porcelánbaba, de nem az. Amilyen törékenynek tűnik olyan erős ő maga.

Jellem: Hűvös, érzelmeit sohasem mutatja ki. Ha mégis azt halkan és lényegre törően teszi. Gyűlöl kötődni az emberekhez, mindenkivel bizalmatlan. Ha arra vágysz, hogy valaki kedves szavakat súgjon törődően a füledbe, ne hozzá menj. Ha mégis őt akarod fel kell törnöd a jégpáncélját amit ő maga emelet. Eme páncélt senki sem tudta eddigi élete során akár egy kicsit is megrepeszteni. Amint közelebb férkőzött hozzá valaki, eltaszította őt magától s tovább lépett mint pille a virágra. Azonban, ha sikerül ezt a súlyos terhet megtörnöd Ő lesz az aki alig várja, hogy lásson, forró szavakat súgjon füledbe, csábító ígéreteket mormolva, csábítóan érzékeidet babonázva, törődön szeretve.

Élettörténet: Valencia kormányzójának egyetlen fiaként látta meg a napvilágot, s már gyermekként is utálta születésének következményét. Apját megvetette már a kezdetektől, hogy miért? Apja sohasem gondolt arra ki s hol látja őt gyermek szeretőivel henteregni, vagy ki látja mikor kit erőszakol meg, volt hogy fiánál is próbálkozott ,de anyja megmentette ettől. Fösvény hisz soha egy petákot nem adott volna senkinek, míg az nagy árat nem fizetett érte. Irigy és kapzsi. Édesanyja angol mivoltából sokáig próbálta tartani a látszatot, hogy minden rendben megy. De sokáig ő sem tudta ezt, hisz érzékeny asszonyként nem tudta elviselni a kivégzéseket, mert mások jobbak voltak uránál, a veréseket, a megfélemlítéseket és az emberekből áradó gyűlöletet így inkább levetette magát a sziklák közé a tengerbe. Fiát is magával akarta vinni de nem tudta megtenni. Ezek után apját még jobban megvetette, távolságot tartott tőle, s ahol csak tudta segítette az embereket apja háta mögött. Az emberek hamar felfigyeltek Aaron hűvössége mögötti jóságra így apját leakarták váltatni őrá így megtörve zsarnoki uralmát, de sajnos rájött így fián állt bosszút, megkorbácsolta és gyorsan vívó iskolába küldte, hiába volt kitűnő vívó.

Hobby: hegedün játszani vagy zongorázni

Foglalkozás: egyenlőre nincs, vívni tanul

Extrák: Egyszerűen imádja a macskákat, még ha ez furcsának is tűnhet. Nem tud elhaladni egy mellet, hogy meg ne szeretgesse. ~Holdköltömnek~

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 05. 17.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:51:24
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).