Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kevin Byron
Kategória: Yaoi
Feltöltő: happyfrog

Kor: 30 év

Külső leírás: Igazán fiatalos megjelenésű, dinamikus kisugárzású férfi. Finom vonású arcán gyakran időzik békés mosoly, tekintete szintúgy ezt sugározza. Középmagas, olyan 183 centiméter körül van. Nyúlánk testalkata rugalmas, mindamellett jó erőnlétben is van. Kinézetére sosem panaszkodhatott, hiszen jóképű, és a mosolyával egy hadseregnyi nőt tudna levenni a lábáról. Igazán arcán látszanak az ázsiai vonások, ugyan csak kis mértékben. Fekete hajához fekete szurokszemek társulnak. Bőre enyhén napbarnított, ettől függetlenül nagyon hamar leég, így nem is szívesen mászkálgat naptej nélkül. A divatnak megfelelően öltözködik, még a sarki boltba se képes melegítőben leugrani, míg otthon a legszakadtabb göncöket is elhordja. Javarészt elegánsan öltözik, már rég nem vesz fel kirívó ruhákat, mint fiatalabb korában.

Jellem: Fő ismérve a nyugodtság és a megfontoltság, ami nem csak a magánéletében, de a munkájában is végigkíséri. Harminc éve alatt elég sok pozitív kritikával büszkélkedhet, ami főleg az odaadó, barátságos és optimista jellemével kapcsolható össze. A munkájában precíz és kötelességtudó, de sose helyezi előrébb családjánál. Nagyon családszerető egyén, aki a harmonikus párkapcsolatra épít leginkább. Hűséges, és becsületes ember, a lányát szereti a világon a legjobban, és ehhez tartva magát igyekszik a lehető legtöbb időt eltölteni vele. Könnyen kezeli a vitákat, és általában higgadtan is, de ha a téma megkívánja, akkor ő is tud üvöltözve káromkodni. Szinte mindig kellemes társaságnak bizonyul, vele bármilyen jelentéktelen témáról el lehet beszélgetni, és nagyon szívesen cseveg más emberekkel. Ha le akarják szólítani, nem megy el mellettük, kíváncsi az emberek mondandójára, a véleményekre. Szereti az építő jellegű kritikákat, ha a munkájáról van szó, azonban, ha az apai énjét kritizálják, legyen az építői, vagy rossz szándékú, egyszerűen nem bír magával, és inkább elnézést kérve ott hagyja az illetőt. Igencsak érzelmes egyén, aki sok mindent magába fojt csak azért, hogy a szeretteinek jó legyen, de neki is vannak határai, azok a bizonyos gyenge pillanatai, amikor az ember azt kívánná, hogy bárcsak eltűnjön, még ha egy kis időre is. Ilyenkor beül a kocsijába és a városban bolyong, vesz magának péksüteményeket. A mostani helyzete aligha derítené jobb kedvre, hiszen Kevin igényli a törődést, imád romantikázni, kettesben lenni a szerelmével, ajándékokat adni és kapni, és szeretkezni. Hiányoznak neki a reggeli csókok, az összebújások, a közös filmnézések, és ilyen-olyan apró dolgok. Gyakran elköveti azt a hibát, miszerint magára vállalja a felelősséget azért is, amiért nem kéne, így például teljesen totálban magát okolja a párkapcsolatának rossz irányba menetelét.

Élettörténet: Szülei még kiskorában döntöttek úgy, hogy különválnak, de nem menekülnek el egymástól. A két fél közti jó viszony ugyanúgy megmaradt, olyannyira, hogy a férj a közös házukkal szemben épülőt vette meg. Kevin nem szenvedett hiányt semmiben, apai és anyai szeretetben pedig főleg nem. Még akkor sem tört meg a kiegyensúlyozottság hármójuk között, mikor édesapja újra családot alapított, ahonnan két féltestvére is született. Már tizenhét éves korában tudta, hogy a saját neméhez vonzódik, amit először édesanyjának mondott el, végül két napra rá apjának is. Szerencsésnek mondhatja el magát, ugyanis minden ellenvetés nélkül elfogadták őt olyannak amilyen. Viszont amikor Nick belekerült az életébe, a szülők nem igen repestek az örömtől, ebben főleg a férfi jellemének volt szerepe. Azonban Kevin fülig szerelmes volt, így nem tágított mellőle, éppen ezért a szakítás nagyon megviselte, noha ő vetett véget neki. Azóta már összeismerkedett mással, Peterrel, aki jelenleg az élettársa, és együtt örökbe fogadtak egy kislányt. Boldog párkapcsolatban élt, de mostanra egyre inkább azt érzi, hogy párja elhidegült tőle. Gyakrabban elugrik a baráti társaságával sörözni, a munkájából feltűnően sokkal később ér haza, mint egyébként, és a fizikai érintkezések is alábbhagytak. A közös programokat többnyire lepasszolja, és a munkájával magyarázza ki az okát, és ez nagyon bántja Kevint. Úgy érzi ő tett valamit, amiért a kapcsolatuk ennyire hideg lett.

Hobby: ami a lányával kapcsolatos, lakberendezős magazinok nézegetése

Foglalkozás: lakberendező, designer

Extrák: A mindössze két éves, örökbefogadott gyerekét imádja, a legtökéletesebb nap számára akkor jön el, ha azt vele töltheti. Amikor róla beszél teljesen fellelkesül, és előveszi a mindig magánál tartott fényképalbumot. A kislány neve Abby. // A nagyapja japán származású volt, de nem beszéli a nyelvet, csak pár szót ismer, amit mindenki. // Miután az élettársa ilyen-olyan indokokkal kihúzza magát a gyereknevelésből, szinte csak Kevin foglalkozik a picivel és látja el a teendőket. Gyakran beviszi a munkahelyére, az alatta dolgozó nők amúgy is szívesen babusgatják. Viszont most már keresi a legalkalmasabb bébiszittert, mert azért így mégiscsak nehéz dolgozni. // Ghayth Zaflow Nickje mellé.

Képinfo: Nem az enyém (http://)

Engedélyezve: 2014. 05. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).