Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kade Austin
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 17

Külső leírás: Egy szőke fej világít egy sötét sarokban és valamit lelkesen élez? Ha ezt látod megtaláltad Kade-t. Festett szőke tincseit mindig tépettre vágatja a sulis tagokkal. Méregzöld szemei általában érdektelenül szemlélik a világot, néha kissé kába a tekintete, amikor bátyja koktéljait szürcsöli békésen. Bár ez a legjobb eset, ha pohár van a kezében bátran megközelítheti bárki és még beszélgetni is lehet vele, mert akkor viszonylagosan beszámítható. A cigi is elmaradhatatlan vele járó, mindig van egy égő szál nála, szinte nem is lehet látni nélküle, esetleg ha épp nagyon belemerül az ügyködésbe. Nyúlánk, szálkás teste van. Nem vézna, de nem is mondhatni túltápláltnak, valahol a kettő között van. Ruhatára nem túl változatos. Sem színekben, sem stílusban. Fekete-feketével esetleg néha egy kis zöldet is látni rajta. Pólókon és farmeren kívül kevés dolgot hord, eltekintve a kiegészítőktől, mert abból túl sok is van. Nyaklánc, karkötő és jó sok szépségpont. Esetleg inget vesz még fel, ha megkövetelik tőle, és kitombolta magát miatta, de mást nem vesz fel. Nadrágból is csak hosszút hajlandó, még negyven fokban, döglesztő melegben is olyat vesz fel, amiből a bokája sem látszódik ki. Ez azért van mert kissé prűd. Nem, nem szégyelli ő a testét, sem a tetkóit, a piercingjeire pedig kifejezetten büszke és imádja mind. Csak gyűlöli, ha megnézik és megjegyzéseket kap a testére. Ne nézzék, ne mondják. Kussoljon mindenki.

Jellem: Tökéletesen illik rá az emocionálisan instabil kifejezés. A szeszélyesség enyhe kifejezés rá. Sose lehet tudni, hogy reagál majd a következő mondatra/cselekedetre. Jobb pillanataiban arca semmit mondó, érdektelen, és „magasról leszarom a világot” tekintetével lehet találkozni. Rosszabb pillanataiban… gyakorlatilag bármit képes produkálni. A félőrült gyilkos mosolytól kezdve a pirulós kisfiúig mindent. Fél órán belül megkérdezed tőle ugyan azt, biztosan nem ugyan úgy fog válaszolni. Sem a hangsúly, sem a válasz nem lesz ugyan az. Igaz családban marad, mivel Caro sem jobb nála, bár mondjuk ő talán beszámíthatóbb a drogoknak és a ciginek hála. Mivel ő csak az egyiket űzi, így nehezebb is vele az élet, bár amikor nagyon ki van leszokott menni a pincébe egy kis üzletre a bátyjához. Az emberekért nincs oda, csak bátyját, néhány emos és szektás haverjait tudja elviselni hosszútávon. Csupán az emberek felvagdosása vonzza. A saját karját is vágta már meg, igaz nem durván, csak hogy kipróbálja milyen amikor fáj, de mindig is jobban szerette amikor másoknak fáj. Nem kell sikítani, se könyörögni – az csupán hab a tortán, plusz édesség a lelkének – elég ha látja a fájdalmat a szemében. Igaz sosem élheti ki magát igazán, hiszen az iskolatársai nem felvágandó húsdarabok –ezt az igazgató elég egyértelműen kikötötte - ezért is szinte kötelező számára a cigi, és ha nagyon felhúzzák, vagy lelki baja van, akkor a pincében iszogatja Caro hamus piáját. Általában ő a tesztelője is az új koktéljainak, hiszen már teljesen immunis a sok szarra, de mégsem szoktak sokat beszélgetni. Ha van két összetett mondat, akkor már nagyon mély és fontos a beszélgetésük. Néhányan kissé őrültnek tartják, nem alaptalanul, vannak furcsa dolgai, és érzelmi ingadozása is elég durva néha. Igaz azért a dühös ordibálás után nem megy le magzatpózba bőgni, de az önkontroll nem az erőssége. Ennek ellenére egészen jól meg lehet vele lenni, ha épp cigizik és a késeivel játszik. Imádja a késeket, kardokat, katanákat, mindent amivel vágni lehet. Teljesen lázba jön tőlük, képes éjszaka is fényezni és élezni a kedvenc darabjait. Megnyugtatja ez a tevékenység. A konyhai késeket is ő szokta rendbe rakni, de Kade-nek is van egy „kis” gyűjteménye, amit féltve őriz. Használni is tudja őket, valószínűleg ezért sem szokott nagyobb balhéba keveredni, mert mindig rejteget néhány darabot a ruhája alatt.

Élettörténet: Még egészen kicsi volt, amikor szülei eltűntek valahol az óceánban a Fülöp-szigeteknél. Így bátyjával a nagyihoz kerültek, aki nem viselte őket túl jól. Bátya akkor már iskolás volt, és nem sokkal a halál esett után Kade-t is bedobták ugyan abba a suliba. Talán ezért is ilyen nehezen kontrollálható. A nagymamát ezért a cselekedetért eléggé meggyűlölte és amióta a bátyjával egy suliba jár nem is látta az vénséget, és nem is akarja. Valószínűleg nem lenne szép a végeredmény.. Igaz ebből kifolyólag utál minden 50 év fölötti embert. Viszont a bentlakásos iskola nagyon jót tett Kade-nek. Könnyen beilleszkedett az emosokhoz és alig egy év alatt teljesen megváltozott a kinézete is. Tetkókat varratott, piercingei vannak, és majdnem olyan jól ért a sminkeléshez mint a dívák, csak kissé egyhangúbbak a színek. Kiegészítőket szerezett és elkezdte gyűjtögetni a késeket és kedvenc szenvedélyének élni. A balhékban is benne van, nem egyszer hozta már rá a frászt a nem kívánatos vendégekre, amikor megkérték rá, vagy épp segített ellopni néhány dolgot, esetleg valakit kihallgatni.. Van is egy kis barkács műhelye a suli egyik végében, ahol faragni, élezni szokott és mindenféle eszköze megvan, hogy pengés kütyüket csináljon. Evvel együtt a boncolásokon is részt szokott venni. Imádja az anatómiát, bár inkább azért, mert szereti tudni, hol vannak azok a pontok, amiket ha megszúr, akkor bárkit ki lehet véreztetni egy-két perc alatt. A konyhán is beszokott néha segíteni, hús feldarabolni, vagy hátul az erdőben szokott elkapni néhány állatot, amit aztán megfőznek. De minden bulin ott szokott lenni, igaz nem a tömeg közepén (nem éppen egy party állat), de a fal mellett iszogatás és éneklés, neki tökéletesen megfelel.

Hobby: Kések, pengék gyűjtése, élezése, használata. Lassan profin dobálja a késeket, és mérnöki pontossággal tud felszabdalni dolgokat.

Foglalkozás: tanuló, ügyeletes ijesztgető

Extrák: Érzelmileg instabil, nehezen tudja kontrolálni az érzelmi hullámait, ezen a cigi segít, de nagyon erőset szív, viszont gyógyszerekkel és piával csak végszükségben próbálkozik, mert nem a szívügye. Az a bátyja asztala, nem az övé. *** Aszexuális. Nincs szemellenzője, érti a vicceket és ha neki tesznek megjegyzéseket, vagy ajánlatokat, de.. általában nem értékeli az ilyen dolgokat, sőt… Ezért sem volt még semmilyen kapcsolata. Se románc, se szexuális, mert nem enged magához közel senkit ilyen értelemben. *** Van egy kis gyűjteménye. A koli végében van egy ágya az épület egyik sarkában, és oda vannak kifüggesztve a szépségei. A kerámia konyhakéstől kezdve az antik perzsa szablyáig nagyon sok minden van, és csak a legkedvesebb darabokat tartja a falán, a többit dobozokban, a ruhái közt stb. Mindenki tudja, hogy engedély nélkül nem érdemes piszkálni ezeket, mert abból katasztrófa lesz és sok vér fog elfolyni. Viszont van néhány kiegészítője amibe belevannak építve a kések/pengék. Ezek többségét ő maga csinálta, és nagyon büszke rá. Például van egy bakancsa, amibe pengéket építet, amik kiugranak. *** Gen karilapjából átemelve: "Egy bentlakásos fiúiskolába jár, ahová se szülők, se barátok/barátnők nem léphetnek be, egyedül csak olyankor mennek látogatók, amikor valamilyen meccs van egy másik iskola tanulói ellen. Nem éppen mindennapi a suli, csak olyan gyerekek járnak oda, akik a normális életbe nem tudnak beilleszkedni. Vagy olyan szadisták, mint ő, vagy kurvák, esetleg a zsenin is túlmenő gyíkok, satöbbi. Mindenféle korcsoport, népcsoport, vallási és szubkultúra megtalálható ebben az iskolában, aminek a tanárai és a tantárgyai sem mindennaposak, pláne nem az igazgató. Az viszont biztos, hogy ebben az iskolában a melegség nem hogy elfogadott, még talán ajánlatos is, főleg, hogy az igazgató is egy transzvesztita, aki előszeretettel szemel ki magának egy-egy idősebb diákját személyes ágymelegítőként."

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 05. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).