Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Casper Halstein
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 17

Külső leírás: Ha nem lehetnénk biztosak benne, hogy élő, biztos elhinnénk róla, hogy ő Casper, a barátságos szellem. Még a skandináv népekre jellemző világos színekből is az extrém határokat súrolja. Tejföl szőke tincsei már-már fehérek, ahogy bőre is igen nehezen kap bármiféle színt a rákvörösön kívül, így szinte mindig ötven faktoros naptejjel keni magát, vagy hosszú ujjú felsőket hord, hogy megelőzze a leégést. Szeme intenzív kék, amivel könnyen kényelmetlen helyzetbe hoz másokat, ha sokáig bámul rájuk. Még szerencse, hogy ahhoz általában nincs türelme. Minden egybevetve, kissé olyan, mint egy valódi szellem. A rátekintők egy része pedig azt szűri le kinézetéből, kölykös vonásaiból, hogy végletekig naiv. Fatális tévedés, nem jó következmények. Amilyen vékonynak és törékenynek tűnik, olyan gyors és ruhái alatt szálkás izmok bújnak meg, nem tanácsos alábecsülni. Folyton mozgásban van, így fitt, és betegségének köszönhetően, szinte sose látni kimerülten. A ruhatára nem tartalmaz túl tarka színeket, de kedveli a mintás pólókat. Mindig kényelmes öltözetet választ, szinte állandó tartozéka egy fejhallgató, valamilyen labda, és rágó, nyalóka vagy cukor.

Jellem: Élő megtestesítője az ADHD-nek. Képtelen hosszú távon koncentrálni valamire, ha az a dolog nem tartozik a kedvencei közé, de még azokat is gyorsan megunja. Annyi a különbség, hogyha valamit szeret, amellé képes később visszaülni. Iszonyatosan pörgős, főleg ha kihagy egy-egy adagot a gyógyszeréből. Képtelenség lelőni és nyugalomra bírni. Ha rá is veszik, hogy kushadjon a hátsóján kicsit, megállás nélkül mozog valamije, dobol a kezével, rázza a lábát, pukkantgatja a rágóját. Igényli, hogy figyeljenek rá, hogy legalább egy valaki legyen a közelében, akinek szerepelhet, vagy az agyára mehet. Türelmetlen, és néha kissé éretlenebb a viselkedése, mint amit a korosztályától várnánk. Ugyan akkor kifejezetten intelligens, így mikor a vendégtanulók némelyike kikezd vele, mert naiv kis sárcnak nézi, gyorsan megüti a bokáját. Hiába tűnik úgy, hogy Casper nincs tisztában azzal néha, mi folyik körülötte, elég egy szúrós megjegyzése, és máris rájöhetünk, hogy nem csak felfog mindent, de azt is tudja, hova bökjön a másiknak. Nem szereti az elvárásokat, és hajlamos tökéletesen az ellenkezőjét tenni, mint amit mondanak neki. Akárcsak kiskorában, most is túlzottan független, szokása veszélybe sodorni magát az önfejűségével, és megsérülni, a hibáiból pedig nehezen tanul. Szélsőségesen változó a hangulata, és a végletekig átéli minden hangulatát, és ez mondjuk azt is jelenti, hogy nem csak a veszekedések közben szenvedélyes. A fentiek tekintetében azt hihetnénk, hogy nincs, aki kibírja őt, hisz még az anyja is megszabadult tőle, de pont ezért piszok hálás a sorsnak, hogy jelenlegi iskolájába sodorta. Itt nem lóg ki a sorból, és mivel kifejezetten barátságos, többnyire szórakoztató társaság, és hűséges barát, megtalálta a helyét.

Élettörténet: Az apjáról, a vezetéknevén és a munkáján kívül, nem sokat tud. Az anyja annyit mesélt róla, hogy norvég pilóta, aki egyik pihenője alkalmából felkoppintotta őt, majd tovább repült. Szó szerint. A fiatal nő abortuszt is fontolgatott, de végül ellene döntött, és inkább előkereste az apát, hogy vállaljon valamit a gyereknevelésből. A férfi persze morgott, hogy az se biztos, hogy az ő fia, de miután a fiú megszületett, minden kétség nélkül a tőle örökölt bőr, szem és hajszínnel, belement, hogy küldözgeti a gyerektartást. Az anyának ennyi tökéletes volt, hisz nem fűzték érzelmek hozzá, de Casper ma is átkozza a férfit, hogy annyi se volt benne, hogy lebeszélje az anyját, az élete legrosszabb viccének tartott névről. Na igen, a dolog azóta is kísérti…haha. A lényeg, hogy csonka családban nevelkedett sokáig, és bár igazán nem tehetett róla, iszonyatosan leszívta az anyját, mire a nő elvitte orvoshoz, és diagnosztizálták nála a figyelemhiányos hiperaktivitás zavart. Kapott rá gyógyszert, de az se tudta elnyomni teljesen, és mikor az anyja megházasodott, és a férfi nem bírta a mindig túlpörgött fiút, szépen elpaterolták egy bentlakásos iskolába. Na onnan hamar repült, ahogy sok másik neves intézményből is, mert egyszerűen nem tudtak mit kezdeni a problémáival. Végül az anyja berakta a jelenlegi iskolájába, ahol hozzá hasonló, a társadalom által kezelhetetlennek titulált diákok járnak. Itt végre megtalálta a helyét, és bár nem esett jól neki, hogy egy új, nyugodt család kedvéért, az anyja szépen túltett rajta, már magasról tesz a dologra. Kapja a gyógyszeradagjait, és a zsebpénzt otthonról, egy évben párszor hazamegy, és ennyi. Az anyja szült az új férjének már két gyereket az elmúlt tíz évben, ebből az idősebbet Casper kibírhatatlanul sznobnak tartja már most, de a kisebbet, a 7 éves Emilyt imádja, sokat telefonál és levelezik a kislánnyal, mióta az megtanult írni.

Hobby: Behatárolhatatlan, hisz betegségének köszönhetően, szinte naponta változik. A sportokból viszont szinte mindegyiket imádja, és űzi, amelyiket tudja. Plusz imádja a nyelveket és az elektronikai kütyüket.

Foglalkozás: Diák

Extrák: **Imádja az elektronikát, csak a gyíkok ritkán engedik őt közel a gépekhez, mert hiába ért hozzájuk nem biztos, hogy a szétszerelésük után, az összerakáshoz is van még kedve.** Figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban (Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADHD) szenved, melynek bizonyos tünetei elég elvetemült szintre értek az évek során. Figyelemzavar, hiperaktivitás, impulzivitás, figyelmet követelő magatartás, ellenálló szociális viselkedés és az emocionális nehézségek mind jellemzőek rá, az ADHD tünetei közül egyedül talán a koordinációval nem volt problémája soha, sőt… Az iskola legtöbb diákja már rég megtanulta, hogy nem nyúljuk le a gyógyszerkészletét saját használatra, ha nem akarnak szembenézni a katasztrofális következményekkel. Sőt, ha megfeledkezik a beszedésükről, és a szokásosnál is brutálisabban megy mindenki agyára, valaki mindig a szájába nyomja az adagját.** Nem ajánlatos vele szellemvicceket elsütni neve, vagy megjelenése miatt, mert nagyon jól céloz, és mindig akad nála valamilyen labda, amivel hajlamos a kekeckedőket alaposan fejbeb*szni. ** A figyelemzavar egyáltalán nem jelenti az intelligencia hiányát, sőt, ha valami érdekli, abban kifejezetten zseniként jeleskedik. Ilyen például a nyelvtanulás. Nagyon jó nyelvérzéke van, de mivel hamar ráun a dolgokra, sok nyelvet tanult már önszorgalomból, de csak részlegesen. Így mikor nagyon belelendül valamibe, és nem koncentrál eléggé, az általa ismert nyelveket keverve, mások számára érthetetlenül hadar.** A sulijukban található összes sportcsapatban benne van. Oké, a legtöbbnek ő az egyedüli tagja... ** Már nem szűz, de mivel kissé be volt állva, nem emlékszik kivel vesztette el a szüzességét, és azóta nem igen ismételte meg a dolgot. Ami a drogozást illeti, többnyire nem kell neki más, minthogy túl sokat vegyen be valamelyik gyógyszeréből, és igyon rá.** Gen karilapjáról: Egy bentlakásos fiúiskolába jár, ahová se szülők, se barátok/barátnők nem léphetnek be, egyedül csak olyankor mennek látogatók, amikor valamilyen meccs van egy másik iskola tanulói ellen. Nem éppen mindennapi a suli, csak olyan gyerekek járnak oda, akik a normális életbe nem tudnak beilleszkedni. Vagy olyan szadisták, mint ő, vagy kurvák, esetleg a zsenin is túlmenő gyíkok, satöbbi. Mindenféle korcsoport, népcsoport, vallási és szubkultúra megtalálható ebben az iskolában, aminek a tanárai és a tantárgyai sem mindennaposak, pláne nem az igazgató. Az viszont biztos, hogy ebben az iskolában a melegség nem hogy elfogadott, még talán ajánlatos is, főleg, hogy az igazgató is egy transzvesztita, aki előszeretettel szemel ki magának egy-egy idősebb diákját személyes ágymelegítőként.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! Felicemelancholie (http://)

Engedélyezve: 2014. 05. 02.

Módosítva: 2014. 04. 28. 22:31:24
Módosította: Mora

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).