Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Simone Rossao
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Geneviev

Kor: 18 éves

Külső leírás: Nem lehet nem észrevenni, hogy Simone külsőleg is mennyire olasz. Na, jó, nem feltétlenül csakis olasz, de eléggé mediterrán külsejű. Puha barna haja folyton kócos, fésűt még sosem látott. Zöld szemei különlegesek, hiszen általában az olaszoknak a szemük is barnák, ám a nagyapja Írországból származott, és Simonénál a szem színben előjött ez a gén. Barna bőre sem különösen kirívó, ám édes mosolya annál inkább. Mikor mosolyog, vagy vigyorog, édes kis gödröcskéi lesznek, amitől úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt, cuki, jóllakott óvodás, aki éppen jól belakmározott egy kiló Nutellából. Nem túl magas, de arányos testfelépítésű, helyes srác. Ruhatára változatos, de leginkább a laza ruhákat kedveli, kis farmernadrág, izompóló, meg egy szellős ing, és meg is van.

Jellem: Tipikus olasz pasi. Komolyan mondom, teljesen olyan, mint amilyennek az olasz pasikat az amerikai filmekben ábrázolják: csélcsap, meggondolatlan, könnyelmű és nagyon, de nagyon lehengerlő. Bár, tegyük hozzá, hogy az amerikai filmekkel ellentétben, Simone nem szoknyavadász – nem, ő nadrágvadász, ugyanis olyan meleg, hogy már ovis korában is a fiúkat „molesztálta”, és egy fiú volt a „felesége” is, nem pedig kislány. De persze, már a „feleségét” is megcsalta, már oviban, nem hogy a barátait, mikor már idősebb lett. Rettenetesen csélcsap, képtelen egy ember mellett megmaradni hosszabb ideig, úgy érzi, hogy pár hónap után már megfullad a kapcsolatban, így nem egyedülálló eset, ha a barátját megcsalja, majd mikor ott van neki a következő pasi, szakít is az előzővel. Mondhatni, kapcsolatfüggő, de a komoly kapcsolatokat utálja, szóval inkább csak rettenetesen nagy nadrágvadász, aki képtelen arra, hogy figyelembe vegye a partnere érzéseit. Eleinte rettenetesen figyelmes, tündéri, kedves, ő a tökéletes pasi mintaképe, akiről mindenkinek példát kellene venni, de ez leginkább csak az udvarlási fázisban, és pár héttel a járás kezdete utánig van. Azután viszont, még mikor próbálta, hogy ne próbálkozzon be másoknál, akkor sem sikerült, nem hogy akkor, mikor nem is próbálkozott megállítani magát. Mert nem sokkal azután, hogy járni kezd valakivel, az illetőt megunja, és újabb prédára les, bulizni jár, szinte csak szexelésre használja az adott barátját, semmi közös programot nem csinálnak. Akkor meg, mikor kérdőre vonják, vagy még jobban ráakaszkodnak, még neki áll feljebb, és jobb esetben szakít a sráccal, rosszabb esetben úgy tesz, mint aki meg akar változni, de továbbra is megcsalja a partnerét, majd mikor tudja, hogy a barátja átmenne hozzá, akkor a következő pasi-jelölttel lepedőakrobatikázni kezd, összetörve ezzel az érkező, akkor már ex-barátot. Pedig Simone sosem volt az a szadista-alkat, a verekedést gyűlöli, a testi fájdalmat nem csak átélni, okozni sem bírja, ám valahogyan a lelki fájdalom okozásától jobban érzi magát. Talán azért, mert apjától pontosan ugyanezt látta példának, csak a férfi nőkkel csinálta ugyanezt, míg ő fiúkkal.

Élettörténet: Róma egyik külvárosi részében született, egy nem túl egészséges, boldog házaspár egyetlen gyermekeként. Születése után a szülei el is váltak, és a gyermek az apjához került, sok-sok huzavona után. Az apja sohasem volt egy mintaapa, mert bár nem verte, de szinte tudomást sem vett az akkor még három éves kisgyerekről. Folyton nőzött, és nem érdekelte az sem, ha a kisfia is látja, hogyan teszi egymás után magáévá az aktuális nőcskéit. Valószínűleg ezért is alakult ki benne az, hogy egyrészt, nem érdeklődik a nők iránt, másrészt pedig az, hogy a partnereivel nem bánik jól. A barátai egekig magasztalják, barátnak tényleg baromi jó, ám szerelemnek… Inkább, ha lehet, senki ne szeressen belé, mert akkor tuti, hogy összetört szív lesz a vége a vele való kapcsolatnak. Ugyanúgy, ahogy az apja kapcsolatainak is ez volt a vége, és természetesen nem a férfi törött össze. Simone ezen kívül amúgy teljesen olyan, mint a többi kamasz srác, szeret bulizni, dolgozik, hogy pénze legyen, illetve tanul, hogy tudjon valamit kezdeni az életéve, nem úgy, mint ahogyan az apja, aki csak a fia nehezen megkeresett pénzén, illetve a szüleitől örökölt pénzen élősködik.

Hobby: Róma, Róma történelme, pasizás, robogózás, szex

Foglalkozás: Pizza futár

Extrák: Van egy saját, piros Vespa robogója, amit a munkájából összegyűlt pénzből vett meg használtan, de kitűnő állapotban. Azóta az a kicsi szeme fénye, és ha teheti, állandóan azon ücsörög, és járja a várost. *** Soha nem volt még komoly kapcsolata, és mindegyiknek ő maga vetett véget, nem túl kedvesen. Legutóbbi barátja azon kívül, hogy a fejéhez vágta, hogy undorító, azt is mondta, hogy pszichiáterhez kellene járnia, mert nem normális. Eleinte csak röhögött rajta, ám most, pár héttel azután, hogy szakított azzal a sráccal, és elkezdődött az az időszak, hogy szakít a mostanival is, elkezdett gondolkozni azon, hogy lehet, hogy tényleg igaza volt annak a srácnak, de még nem vette rá magát arra, hogy elmenjen pszichológushoz, vagy akár pszichiáterhez. *** Imádja Rómát, és a Római Birodalom történetét, de annyira, hogy történész akar lenni, és történelmi regényeket akar írni, amit már el is kezdett, ráadásul igen jól ír. *** Kínzottkámnak

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2014. 05. 02.

Módosítva: 2015. 04. 22. 22:15:10
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).