Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Alexis Ally Doyl
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 19év

Külső leírás: Jellegzetes vonású nőies arc, mely barátságot és melegséget áraszt. Hosszú szempillákkal keretezett igéző sötétkék szemek, dús halvány rózsaszín ajkak. Hamvas, világos bőr, puha, selymes tapintás, hosszú kecses lábak, formás csípő és dús keblek. ez jellemzi Alexist. Hosszú lábait előszeretettel hangsúlyozza megfelelő ruhadarabokkal. Nem egy szokványos külsejű lány. Hosszú hullámos világos kék hajának vége a fényben halványlila színt vesz fel, mellyel eléggé kitűnik a tömeg egyhangú szürkeségéből. Ő maga a pastel goth stílus felé húz, de inkább ezt ötvözi saját egyedi stílusával. ruhadarabjai egy részét saját maga készítette, vagy éppen felsőin saját maga által rajzolt rajzok, grafikák, vagy minták szerepelnek. Jobb fülében egy nagyobb kereszt alakú fülbevaló függ, míg e mellett két világoskék kő, fele hegyén ezüst fülgyűrű, másik fülében pedig egy darab ezüst kis rózsa. Az emberek képek alapján magasnak hiszik, hosszú lábai miatt, de valójában a középmagasak táborát erősíti 169cm-vel.

Jellem: nagyon vidám egyéniség egy igazi kis szószátyár. Bármilyen társaságban megállja a helyét, tudja mikor kell komolynak lenni és mikor lehet bohóckodni. Nagyon tud lelkesedni kis apróságokért és már egy kis apró gesztus is feltudja dobni. A jókedve sose csappan meg, még ha belül össze is van törve, mindig az erős lányt mutatja kifelé. Az a fajta,aki nem szereti gyengének és sebezhetőnek mutatni magát, szereti másoknak bebizonyítani, hogy megáll a saját lábán. Nem szereti ha sajnálják és megpróbálnak rajta segíteni. A saját erejéből akarja magát túltenni dolgokon, ami önmagában jó, de egyúttal nem is a legjobb tulajdonság. Ugyanis ha nem fogad el segítséget előbb utóbb az emberek feladják és egyedül marad, bár ő nem olyan lány,akit az ember egykönnyen egyedül hagyna. Ha valaki egyszer megszereti és az élete részévé válik, nehéz őt elfelejteni és semmisé tenni. Nagyon mély és maradandó nyomot szokott hagyni az emberekben. Nagyon őszinte, még akkor is kimondja a véleményét ha az a másiknak fáj, ezt nagyon becsülik benne barátai, mert tudják az ő véleményét mindig ki lehet kérni nem köntörfalaz. Néha nagyon elveszettnek érzi magát, ha egyedül van gyakran talál ki spontán dalocskákat, amiket rendszerint lese ér mindig tovaszáll a pillanattal de ezek szokták a legjobban kifejezni pillanatnyi hangulatát.

Élettörténet: Egész gyerekkorát Amerika és Japán között ingázva töltötte. Anyja amerikai, míg apja japán. Sose voltak igaz barátai, mert sokat utazgattak. Mindig is a zenének élt az éltette, az tartotta életben. Amerikát valahogy sosem szerette, valahogy mindig is inkább a japán vér volt benne az erősebb anyja legnagyobb szomorúságára. Kiskora óta taníttatták hangszeres zenére főképp a hegedőt erőltették de mindig is vonzotta a gitár és a dob, emellett pedig nem elhanyagolható énekhanggal rendelkezik. 12 évesen fellázadt szülei ellen és nem hegedült többé. Ekkor kezdett el gitározni, dobolni a költözések miatt továbbra se tudott elkezdeni tanulni. Mire 14 lett apjának elege lett az utazgatásból, amit felesége akart, hogy a gyermek mindkét kultúrából egyenlő részben részesüljön és beadta a válópert. A lány mindig is apás volt, így vele maradt. Letelepültek és nagyon ok barátot szerzett és elkezdte azt csinálni, amit szeret. Azóta se tudja, hogy jól választott e mivel a válás után nemsokkal apja nem tudott mit kezdeni az egyedülléttel és inni kezdett, és fokozatosan leépült. Két év elteltével a férfi ismeretlen okok miatt meghalt. A lány japán nagyszüleihez került, akik mindent megpróbáltak megadni neki. A házban kialakítottak egy hangszigetelt ajtóval ellátott alagsort, ahol a lány berendezhette a dobszerkót és gitár gyűjteményét, amiben összesen 5 különféle gitár kapott helyet. Ez a ház nem volt, nagy és kicsit sem, de mikor betöltötte a 18-at nagyszülei vidékre költöztek a külvárosból és a lány megkapta a házat. Költözéskor nagymamája vett neki egy kutyust, hogy ne legyen egyedül. 18 évesen belépett a bandába, mint énekes, de nem volt valami összetartó csapat így nemrég fel is oszlottak.

Hobby: olvasgatás, haverokkal lógás, zenélgetés.

Foglalkozás: pincérnő egy bárban

Extrák: A gitárjainak mind van neve: End, Lon, Ian,Nor***A kutyusa egy szibériai husky a neve Change**A bár neve ahol dolgozik Fekete Macska

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 04. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).