Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rita Northeon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 18év

Külső leírás: Hátközépig érő szőke raszta haj, ez az, amit az ember nem mindennap lát egy nőnél. Ezt kiegészíti jég-kék tekintete, hosszú szempillái, jellegzetes arcvonásai. Erős, izmos testalkatú, de mégis nőiesség jellemzi. Egyenes tartásából és szép üléséből rá lehet jönni, hogy az embernek egy lovassal van dolga. Közép magas lány, a maga 168cm-vel. Formás keblei, feszes puha bőre van melyet még a munka sem képes érdessé tenni. Általában lovagló nadrágban lehet látni és az évszaknak megfelelő plusz ruhadarabokban, mint a csizma, vagy a felső ruházat. Kobakot általában ne hord. A versenyző ruhája egy sötétkék zakóból, egy fehér ingből, fehér nadrágból, fekete csizmából áll, pálcát a kezében sosem lehet látni, ugyanígy sarkantyút sem a lábán. kesztyűt viszont mindig szokott viselni mivel a tenyerén a bőr érzékeny, mivel még kiskorában egyszer elégette mindkét tenyerét.

Jellem: Makacsság, kitartás, megfontoltság. Ez a három fő erény jellemtő Ritára. De ezek mellett kitűnik még az átlag emberek közül az állatok iránti szeretetével. Már egy apró rezdülésből és jelből rájön, hogy a ló mit akar vele közölni. Ezért is szokták viccből Suttogónak nevezni lovaglótársai. E mellett a többi állatot is szereti, nincs olyan állat, amit utálna, vagy amitől félni. Inkább csak olyan amitől tart. Nem érdekli, hogy mások mit gondolnak róla. Nem érdekli, hogy ki mit pletykál a háta mögött, mert tudja, hogy akik igazán számítanak azok ismerik őt és nem adnak mások tévképzeteire. Nem riad vissza semmitől, viszont mindenhez teljes odaadással áll hozzá, és mindenből a maximumot akarja kihozni. Szereti átgondolni a dolgait és a lehető legjobban kivitelezni azokat. Nagyon nyílt egyéniség, szeret barátkozni, új embereket megismerni. Pörgős egyéniség, viszont nem szeret klubokba és hasonló helyekre járni. Néha néha, ha legjobb barátnőjének sikerül magával elrángatnia bulizni, akkor megy csak ilyen helyekre.

Élettörténet: Angliában született mégpedig Norwichban. Vidám gyerekkora volt a szülei nagyon szerették, egyetlen gyermekük volt. Ám mikor 7éves volt szülei egy autókatasztrófában életüket vesztették és így a kislány messze a városoktól Észak-Angliába került nagyszüleihez, akik vállalták a gyámságot. A kislány egy lovas ,,farm,,-ra került, ami inkább hasonlított egy hatalmas vidéki kúriához, hozzá tartozó hatalmas fényűző istállóval. Egy kültéri lelátókkal ellátott lovas pályával, ugyanígy egy beltérivel és két gyakorlópályával, valamint a birtokhoz még tartozott személyzeti lakások, saját legelők és egy gyönyörű túraösvényekkel átszelt erdő is melynek közepén egy titkos kis tó hívogatja a nyáron hűsölni vágyókat. A kislány a traumát ilyen fiatalon igazából még nem is tudta pontosan értelmezni csak annyit tudott, hogy szülei többé már nem jönnek érte. Nagyszülei segítségével az űrt a lovaglással töltötte ki. Lángra lobbant az érdeklődése és mindennek, amit csak hallott utána nézett. Egész fiatalon kész kis szakértő volt. Magántanár tanította délelőttönként és a közeli elit iskolába járt be félévente számot adni a tudásáról, amire egy egy panasz sem volt sose. Nagyon szeretett lovagolni, volt, hogy kint aludt az istállóban a lovak között, nyaranta nagyon gyakran pedig a mezőn egy paplannal és egy könyvvel valamint egy zseblámpával. 10 éves volt mikor megnyerte első nagyobb versenyét, amin a korosztályában képviselte saját lovas klubjukat a Black Forest Stabel-t. első saját lovát is ekkor kapta egy már idősebb Cleveland bay volt. Nagyon szerette, teljes odaadással foglalkozott vele, ám mikor a lány 14 lett a ló elpusztult. Ezután sokáig nem volt saját lova talán két évig. Ezután csikót kért nagyszüleitől,de nem egyet hanem kettőt kapott, akiket ő maga tanított be és jelenleg is velük versenyez. Magánéletét miután a ,,farmra,, került visszahúzódó magatartásforma jellemezte, ahogy telt az idő viszont felengedett. Nagyon nyílt természetté vált. A farmon mindenki nagyon szereti, a kicsik egyenesen odavannak érte. Az idősebbek pedig szeretnek vele társalogni. Legjobb barátnőjét Kristint már azóta ismeri mióta nagyszüleihez került.

Hobby: olvasgatás, barátaival tölteni az idejét

Foglalkozás: hivatásos sportoló,

Extrák: Van mobiltelefonja de mivel feléjük nem valami jó a térerő, kivéve nagyszülei dolgozószobáját, ezért nem nagyon használja*** Nagyon nem szereti ha valaki az állatokat bántalmazza, tagja egy Állatvédő Egyesületnek** Ő fogja örökölni a farmot**Van egy a menhelyről örökbefogadott kutyusa egy leonbergi, akinek a neve Apolló** Az egyik lova: Holsteini-almásderes szőrzetű, a neve Szélvihar őt díjlovas lónak lett kitanítva.~ ő látható a képen Ritával~ Másik lova egy Anglo Kabardin- fekete szőrzetű, a neve Démon***Nagyon szereti a naplementét és a csillagos eget** Kevés alvással is beéri** Minden szabadidejét a lovardában tölti*** Szeret sütni csak nincs rá sok ideje**

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 04. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).