Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Fraw
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ef-chan

Kor: Nem derül ki, de egyidős Kioval

Külső leírás: Külsejére a legjellemzőbb a vakító fehérség. Angyalszárnyai hamvasan hófehérek, még az angyalok között is kiugróan tiszták, haja, amely hosszával a derekát verdesi, szintén fehér, szemei pedig halványkékek, olyasmi színűek, mint a jég, de sokkal melegebbek, hiszen telve vannak törődéssel és szeretettel. Ruhája egy fehér köntösszerű darab, amelyen mindig hord egy krémszínű, szőrmével díszített kabátot. Bár gyermekként vékony és törékeny volt, mire a hét angyal egyikévé küzdötte magát, megférfiasodott. vállai izmosak és szélesek, hozzá karcsú, mondhatni tökéletes alkattal áldotta meg az ég - amely annyira nem ritka ám az angyaloknál. Arca azonban őrzi fiatalkori énjét, vonásai kellemesek, bizalmat sugárzóak, nyíltak, s mimikája minden belső érzelmét elárulja azonnal.

Jellem: Ahogy az egy angyaltól elvárható, Fraw is kedves, türelmes és törődő, odafigyel a társaira, és igyekszik minden tőle telhetőt megtenni, ha segítségre van szükségük. A leginkább Kiot félti és védi, akivel születése óta együtt van, mondhatni “össze vannak nőve”, az ő részéről mindenképp. Kio miatt sokszor hajszálnyit féltékeny más angyalokra, akik szintén szeretik a vakmerő angyalt, és szeretnének ugyanúgy kapni belőle, talán ezért is vigyáz nagyon arra, hogy ő lehessen a legközelebb, ő lehessen a legkülönlegesebb, akire a másiknak is ténylegesen szüksége van. Ennek ellenére nagyon bízik Kioban, elismeri a képességeit, és amíg nem tudja meg, hogy arkangyal”csemete”, addig is sokkal többre becsüli saját magánál. Általában végiggondoltan és hatékonyan cselekszik, azonban ha Kioról van szó, hajlamos túlzásokba esni, és a saját testi épségét is kockára tenni. Kio értékeit is teljesen átvette és beépítette a gondolkodásmódjába, egyrészt még az angyalokra is hatnak a barátaik, másrészt talán azért is tette ezt, mert ha volt is, amit butaságnak tartott, érzi az igazságtartalmukat, és megértve őt többet segíthet neki, kiismerve tudva, mire mit lép, mire hogyan reagál, és hogy hogyan tud segíteni neki, hogy közben mégse legyen baja.

Élettörténet: Ahogy minden angyal, Fraw is egy bimbóból született a világra. Mivel akkoriban sok angyal “virágzott”, így magára maradva Kio mellé bújt, innen indul barátságuk,és ekkor születik az az erős kötelék, amely mellette tartja, illetve ami miatt Kio mellé kívánkozik. Cseperedve is mindig jóban voltak, Kio volt az, aki vigyázott rá, aki mindig kimentette minden bajból, vagy megvédte az idősebbekkel szemben. Gyenge volt, naiv, félős és kiszolgáltatott, cseppet sem tűnt nagy tehetségnek a tolltechnikák terén se. Ugyanakkor állandóan aggódott Kio miatt. Egyszer egy hasonló, majd én kiállok az igazság mellett, és lerendezem a dolgot akciója után Kio súlyosan megsérülve kórházba került, ekkor határozta el magát Fraw egy beszélgetés hatására, hogy megerősödik, hogy segíthesse Kiot, és levehesse a terhek egy részét a válláról. Ezért is specializálódott a gyógyító technikák felé, amely miatt picit elváltak útjaik. Végül sikerült felküzdenie magát az angyali ranglétra számára elérhető legmagasabb fokára, a Hét Angyal egyike lett,akiknél már csak az arkangyal áll magasabb rangban, annak viszont születni kell. Ekkor visszatért Kio oldalára, hogy közösen vegyék fel a harcot a manifisekkel szemben, beteljesítve az álmát: Kioval egyenrangúként segítse a munkáját, és óvja az életét a sajátja árán is.

Hobby: Kioval lenni

Foglalkozás: egyike a Hét Angyalnak, ők az angyaltársadalom legerősebbjei, felettük már csak az arkangyal áll.

Extrák: Hét Angyal egyikeként megilleti a Lord megnevezés, de Kiotól nem fogadná el ezt a címet sosem, azután meg főleg nem, hogy megtudja, Kio valójában egy még fejlődőben levő arkangyal*Főként gyógyító technikákban jeleskedik, de azért neki sem kell Kio mögé bújnia, ha a manifisek ellen kell felvenni a harcot.* Egy napon született Kioval, és már rögtön virágból való megszületésük után rajta “lógott”, várva felébredtét. * társa egy kiscica, akinek az a feladata, hogy eljuttassa az üzenetet a mennybe, ha Fraw bajba kerül és segítségre van szüksége* manga: Asterisk

Képinfo: mangából (http://)

Engedélyezve: 2014. 04. 20.
2022. 06. 07.

Módosítva: 2022. 06. 07. 00:40:02
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).