Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Conrad Kinkella
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Adriana

Kor: 26

Külső leírás: Férfias arcát egyenes vállig érő fekete haja keretezi, aminek mindig szél fújta hatása van. Viharszürke szemei akár egy ragadozóé, pláne mikor a mindent tudó mosolyra húzódnak telt ajkai. Két hatása tud lenni, magához csalogatja, vagy épp elijeszti az embereket. Magassága 184 cm, teste izmos, vállai szélesek. A kényelmet kedveli, így pólókban, farmerokban és az elhagyhatatlan fekete bőrkabátjában látni csak. Ékszereket különösebben nem hord csak egy karórát, amit még nénikéjétől kapott.

Jellem: Fiatalkorában meggondolatlan és forrófejű volt, de tanult a hibáiból. Megkomolyodott és lehiggadt, feldühíteni is nehéz már. Viszont egy-két dologra még mindig érzékeny, de akkor sem hagyja, hogy elveszítse a nyugalmát. Hisz tudja, abból csak baj lenne és nehezen is nyerné vissza maga felett az uralmat. Az évek folyamán nagy türelemre és önbizalomra is szert tett a választott szakmájának hála, a jókedve pedig mondhatni töretlen.

Élettörténet: Egy falusi család második gyermekeként jött a világra, akik állattenyésztésből éltek. Conrad gyerekként kész energiabomba volt, az állatok körül is mindig szívesen segített a szüleinek. Heathet, a nővére ugyan nem kedvelte ezt az életmódot, de ennek ellenére mindig jó viszonyt ápoltak. De ez a békés állapot csak Conrad 11 éves koráig tartott, mert édesapjuk meghalt. Édesanyjuk belebetegedet a gyászba, míg végül egy év múlva ő is meghalt. A két gyerek egy távoli nagynénihez került, aki örömmel fogadta be őket, hisz meddő lévén nem volt gyermeke. Nagynénjük ugyan jól bánt velük, de az új környezet rossz hatással volt mind a kettejükre. Heather belevetette magát az éjszakai életbe, míg Conrad folyamatosan verekedésekbe keveredet. Három évig ment ez így, mikor is egyszer nem tudta abba hagyni időben a másik srác püfölését és kis híján megölte. Conrad ugyan megbánta, de addigra már késő volt, bíróág elé került. A büntetése pedig nem volt más, minthogy az Arthur G. Dozier Bentlakásos Fiúiskolába kell járnia, ahol Mr. Robinson lett a felügyelője. Eleinte lázadt a szabályok és a büntetések ellen, de alkalmazkodott a helyhez és kis idővel egyfajta vezér lett a tanulók között. Ez persze nem tetszett a felügyelőknek, de tenni nem tudtak ellene. Így Conrad hat helyett, három év múlva szabad lett. Az iskolában látottak pedig arra ösztönözték, hogy tanári pályára lépjen. Ez ugyan sok tanulást jelentet, hisz épp az érettségi előtt hagyta el az iskolát és a jegyei sem voltak éppen a legjobbak a megfelelő egyetemhez, de keményen tanult és meg is lett az eredménye. Sikeres zárult a vizsgája és a kiválasztott egyetemre is bejutott, amit öt év alatt el is végzett, majd két évig tanított egy elit iskolában.

Hobby: olvasás, kártyázás

Foglalkozás: Történelem tanár

Extrák: Seme ~ Anyanyelvi szinten tud olaszul írni és beszélni. ~ Dohányzik

Képinfo: Deviantart (http://)

Engedélyezve: 2014. 04. 20.
2018. 06. 21.

Módosítva: 2018. 06. 18. 11:49:13
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).