Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Felix Harvey
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 16

Külső leírás: Tipikus gimnazista fiú, bár tekintve magasságát, sokan inkább általános iskolásnak néznék. Való igaz, hogy nem túl magas 163 cm-ével, de különösebben sose zavarta a dolog. Nem hatja meg, ha szekálják vele és törpének csúfolják, egyedül azt nem szereti, hogy könnyedén képesek fellökni a folyosón, vagy éppen felakasztani őt egy-egy fogasra. Nos igen, még csak nem is túl nehéz. Karcsú termet, és bár a szél nem fújja el, nem ellenfél a gimi nagymenő sportolóinak, ha éppen rossz pillanatukban fut beléjük. Azt viszont el kell ismerni, hogy abszolút megvan a maga bája, nagy kék szemeivel, és szalmaszőke tincseivel, így a büszkeségén kívül, mást nem nagyon sértenek rajta. Ugyan ki tudna megütni egy olyan angyali pofit, mint az övé. Merthogy, nincs kétség afelől, hogy az. Főleg, ha mosolyog. Olyankor szinte ragyog a tekintete, kissé kipirul az arca, és…még kevésbé hinnénk el róla, hogy lassan betölti a 17-et. Többnyire azonban csak a barátai látják teljesen nyílt, őszintén mosolygós arcát. Mások előtt szégyenlős, lesüti a tekintetét, és kitartóan tanulmányozza a cipőjét, vagy éppen zárkózott, komoly képet vág. Esetleg megereszt egy halvány, szégyellős mosolyt, de ennyi. Szereti a divatos ruhákat, és mivel nővére is imádja őt öltöztetni, megjelenésére sose lehet panasz. Persze a kényelem az elsődleges, így a túl elegáns ruházatok miatt, szokása húzni a száját. Szinte minden szín jól áll neki, bár a pirosat például kerüli, túlzottan a vér színére emlékezteti. Sok kiegészítője van, és váltogatja őket, kivéve egy ezüst gyűrűt, ami szüleitől maradt rá.

Jellem: Minden tipikus giminek megvan a maga hierarchia rendszere a nagymenőkkel, csinos pompon lányokkal, az átlagos diákokkal, és a lúzerekkel. Felix valahol az utolsó két réteg köztes részénél helyezkedhet el, hála csendes, visszahúzódó személyiségének, ami úgy tűnik vonzza a tulkokat, és szekálódásra ösztökéli őket. Pedig alapjáraton kedves és intelligens fiú, csak nem szereti a tömeget, kifejezetten rosszul érzi magát, ha nem hozzá közel állók lépnek be a személyes terébe, és családi tragédiája miatt, megvannak a maga „rigolyái”. Többek között ide tartozik a személyes tere, és nem sokan szeretik és díjazzák, ha úgy ugrik el tőlük, mintha fertőzőek lennének. Aztán ott van a vériszonya, és a klausztrofóbiája, melyek a baleset miatt alakultak ki benne, és ő kifejezetten szerencsésnek tartja magát, hogy csak ennyi nyoma maradt a dolognak. A legtöbb tini azonban defektnek gondolja ezeket, így jó célpontja a kötekedőknek. Szerencsére azonban van pár igazi barátja, akik mindig készek kiállni mellette, és megvédeni őt. Nekik hála, és az ő társaságukban képes őszintén mosolyogni, vidáman nevetni és felszabadultan viselkedni. Ilyenkor látni az igazi természetét. Velük simán elbeszélget, viccelődik és csipkelődik. Ha valaki, a szekálói közül ilyenkor látná, rá se ismerne. Még családja, nővére és a férje mellett képes így viselkedni, de bánatukra, velük kissé visszafogottabb. Hiába mondták már neki számtalanszor, hogy nem teher a számukra, még mindig úgy érzi, túl sok terhet rótt rájuk a nevelése. Ezért is igyekszik mindenben segíteni, szorgalmasan tanul, nem keveredik bajba, és még véletlenül se viselkedik önzően.

Élettörténet: Kiegyensúlyozott, boldog családba született, még úgy se volt sose probléma, hogy az anyja, az apja második felesége volt. Az előző neje lelépett, magára hagyva férjét a lányukkal. Emily ezt sose bocsátotta meg az anyjának, és mikor az apja újraházasodott, szeretettel fogadta új anyukáját, aki sajátjaként nevelte őt tovább. Aztán megszületett Félix is, mikor nővére 10 éves volt. A lány mindig is imádta az öccsét, aki hol elbűvölő kis angyal, hol igazi kis ördögfióka volt, akiben csak úgy dúlt az energia. Mindig is élettel telien viselkedett, és nagyon könnyen barátkozott, hamar körberajongta a szomszéd fiút is. Azonban minden megváltozott, mikor Felix 12 éves volt. A szüleivel utazott haza egy iskolai rendezvényről, mikor egy részeg kamionos lesodorta őket az útról. A szülei szinte azonnal életüket vesztették, és ő 3 órára egy kocsiban ragadt a holttestükkel. Nem túl súlyos sérülésekkel, viszont sokkos állapotban húzták ki a véres autóból. Akkor már 22 éves, nem rég házasodott nővére gondolkozás nélkül a gyámja lett, de igen nehéz év állt mindkettőjük előtt. Felix magába fordult, rendszeres rémálmai miatt nem volt hajlandó aludni, így nyugtatózni kellett. Egy cseppnyi vér látványától is pánikrohama lett, és a fürdőszobában is alig maradt meg klausztrofóbiája miatt. Pszichológushoz járatták, és Emily, meg a férje is mindent megtett, hogy segítsen. Végül majdnem egy év után, szinte megszűntek a rémálmok, alaposan csillapodott a vériszonya, és bár a lifteket és a sötét, szűk helyeket még mindig nem kedveli, a klausztrofóbia is kezelhetőbb lett. A régi személyisége azonban látszólag elveszett. A nővére borzasztóan aggódott emiatt, de aztán lassan rájött, hogy ez ellen nincs mit tenni, az öccsének egyszerűen túl gyorsan kellett felnőnie. És mivel ennek ellenére, meglévő barátai közül, az igaziak elfogadták, és a gimiben talált pár újat is, már nem aggódik miatta annyira. Felix pedig nem panaszkodik soha azért, hogy szekálják, vagy ilyesmi, megtartja magának a dolgokat.

Hobby: Gitár, barátaival kirándulni, nézni, ahogy sportolnak, Rockyval játszani, rajz, festés, fotózás, nővérével és a férjével, Kevinnel lenni.

Foglalkozás: Diák

Extrák: ** 13. szülinapjára kapott egy kiskutyát, egy gyönyörű, teljesen fekete németjuhászt. Rockynak hívják, és imádják egymást. Plusz, ha a kutyus vele van, tuti senki nem mer kekeckedni vele, mert nem kicsi az eb. ** Nagyon szereti a zenét, és még apja kezdte el gitározni tanítani. A baleset után évekig nem nyúlt a hangszerhez, de nagyjából két éve újrakezdte, nővére nagy örömére, aki lassan kezdi elhinni, hogy már nem kell annyira óvni őt és aggódni érte.** A legjobb barátjával gyerekkoruk óta ismerik egymást, és valószínűleg ő is a népszerűbbek közé tartozna Jeremyvel együtt, ha nem változott volna meg szülei halálakor. A másik fiút azonban egyáltalán nem érdekli, hogy ki mit mond, továbbra is Felix a legjobb barátja, és mivel a kosárcsapat kapitánya, a lányok nagy kedvence, lazán elküld bárkit, aki piszkálja őt. Van még két nagyon közeli barátja, a normális, átlagos diákok közül, Kelly és Josh, egy jókedvű ikerpár. Rajtuk kívül még a szomszéd fiú az, akivel képes nyíltabban viselkedni, bár évek óta csak írásban kommunikálnak szinte, az ablakaikból. Ezt Felix nem igen bánja, mert eléggé szégyenlőssé válik, mikor szembetalálkozik az idősebb fiúval.** Még mindig vériszonyos és klausztrofóbiás, de már nem olyan mértékben, mint régen. Ettől függetlenül kerüli a sebeket, és a sötét, szűk helyeket. Rémálmai csak nagy ritkán vannak, de mivel Rocky vele alszik, jól kezeli őket. **Uracskámnak.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 04. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).