Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jafar al Sahid
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: 38 éves

Külső leírás: Fekete, vágott szemeivel, ha nem vigyáz, úgy tud nézni, mint egy, az áldozatára lecsapni készülő kígyó. Az is, csak éppen egy ideig még nem szeretné, ha ezt mások is tudnák, így, mikor odafigyel, kellemes, melegséget árasztó tekintetet „varázsol” magának. Fekete haja a válla alá ér, ám általában turbánja alá tekeri föl, úgy, hogy nem látszódik ki sehol sem a haja. Kis fekete bajusz, és kecskeszakáll ékesíti arcát, melytől csak még sármosabb lesz. Magas, izmos, és rejtélyes. Kell ennél több? Igen, hogy ne legyen pszichopata, de ez már részletkérdés. Bőre, akár fahéj, olyan barna, keleti származásának köszönhetően. Általában fekete-piros ruházatot hord, az aktuális hangulatától függően van a piros, vagy éppen a fekete többségben. Viszont az mindegyik ruhájában közös, hogy a turbánján egy nagy rubint kő van, ez emlékezteti őt a tanárára, hogy sose felejtse el a múltjának azt a részét. Általában – magyarán egyedül alváskor nem – sétapálcája is nála van, ami egy igazi aranyból készített, kobrafejet mintázó pálca. Az anyagán kívül teljesen normális sétapálcának tűnik, ám ha valaki jobban megfigyeli, a kobra szemei helyén levő két kis rubin folyton kavarog. Az az ereje miatt van, ugyanis így, ha a pálcában is el van raktározva kevés a mágiájából, akkor a varázslás számára még a légzésnél is könnyebbé válik.

Jellem: Igazi pszichopata. De tényleg! Bárkin könnyedén átgázol, semmi lelkiismerete nincs, érzelmei sincsenek nagyon a hatalomvágyon és a pusztítási vágyon kívül. Ha mutat is bármilyen érzelmet, azt tutira csak azért, hogy elhitessen valakivel valamit, ugyanis bár nem érti, hogy ki mit miért csinál, az utánozásban és színészkedésben verhetetlen, így könnyedén át tud verni bárkit, meg tud téveszteni mindenkit. Azt mutatja magáról, hogy ő egy meggondolt, nyugodt, átgondolt, megbízható fickó, de igazából pont, hogy nem az. Egyáltalán nem megbízható, és borzalmasan önző. Egyetlen egy valaki ismeri az igaz valóját, mégpedig Iago, a szövetségese, ám még ő is fél tőle, mert tudja, hogy mire képes Jafar. Céljaiért bármit megtenne, és meg is tesz, ugyanis nem véletlenül játssza már jó pár éve a hű udvari tanácsost: Agraba, majd az egész Közel-Kelet fölötti uralmat, és háborút akar. Ehhez pedig az a legjobb út, ha először mindenkit megtéveszt, a király rá ruházza minden hatalmát, egyetlen lányát feleségül adja hozzá, és így biztos út vezet céljához. Neki az emberek nem érnek semmit, könnyen pótolható kis játék katonáknak érez mindenkit. Egyedül talán Iagóhoz kötődik valamilyen szinten, hiszen neki még az igazi énjét is megmutatta, ami azért nála már tényleg nagy szó, hogy egyetlen lénynek fölfedi céljait és kilétét, mert akár azon az egyetlen lényen múlhat, hogy bukik, vagy nyer. Ám neki mégis fölfedte magát, és eddig egyáltalán nem bánta meg tettét, hiszen a hasonló fölismeri a hasonlót. Mindenki más viszont nem ér számára semmit, gondolkozás nélkül küld bárkit a biztos halálba, ha az az ő boldogulását szolgálja. Az teszi őt boldoggá, ha megalázhat másokat, ha tönkretehet, és elpusztíthat mindent, ami jó, ami szép, ami ártatlan. Lelki terrort alkalmaz észrevétlenül még az uralkodón is, könnyedén formálja kedves, és jószívű tanáccsá a legocsmányabb dolgokat is. Testi szadizmust nem alkalmaz – még. Ki tudja, hogy a jövő viszont mit fog hozni. Arrogáns, egocentrikus, és kissé nárcisztikus is, az egyetlen lény, aki rajta kívül megéri azt, hogy életben maradjon, és vele együtt élvezze mindennek a romba dőlését az Iago. Őt sem érzelmileg, sem lelkileg, se sehogyan sem terrorizálja, kötődik hozzá. Nem romantikus értelemben, hiszen azt akkor sem ismerné föl, ha narancssárga-rózsaszín pöttyös balerina ruhában adna elő előtte egy opera áriát, viszont tudja, hogy Iago megérti őt. Mintha… mintha egy egész két fele volnának. Nem. Még mindig nem szerelmes. Csak… ő egész akar lenni, nem pedig csak fél.

Élettörténet: Agrabah utcáin nőtt fel, teljes szegénységben, árván. Szüleit nem ismerte, egyedül nővére segítségével élte túl élete első tíz évét, ám tíz éves kora környékén a nővérét elkapták a katonák lopás miatt, és elhurcolták. Azóta nem tudja, mi van a lánnyal, él-e, vagy kivégezték, ám ahogy az idő egyre múlt, az emlékek úgy fakultak el, és mára már szinte nem is emlékszik, hogy neki volt valaha egy nővére, aki szerette őt, és aki vigyázott rá, teljesen olyan, mintha soha az életében nem lett volna neki senkije, aki szerette őt, és akit ő viszont szeretett. Pedig akkor még talán ő is tudott mást is érezni a hatalomvágyon és a kegyetlenkedés iránti vágyon kívül. Miután nővérét elhurcolták, immár egyedül kellett túlélnie az utcán úgy, hogy őt is bármikor elkaphatták volna a katonák. Ám ez nem történt meg, helyette egy messziről jött idegen vitte el magával, és szexuális szolgáltatások ellenében mágiára tanította az alig tizenöt éves fiút. Öt évig tanult a férfinél Jafar, az idő alatt minden lehetséges dolgot megtanult, amit csak lehetett a mágiáról, a hatalomról és az életben való boldogulásról – no meg a mások kihasználásáról – majd egyik éjjel szépen megölte a férfit, és az összes vagyonát fölmarkolva, elhúzott a fenébe. Indiában találkozott össze Iagoval, egy lehengerlő fiatalemberrel, akit maga mellé fogadott az akkor már huszonnyolc éves, világlátott, rettentő gazdag és hatalmas férfi, de ő, ellentétben a saját tanárával, egy ujjal sem nyúlt Iagohoz. Együtt tértek vissza Agrabah-ba, ahol Jafar elkezdte világhódító terveit. Először udvari tanácsossá vált, s most a legendás Dzsinnit és a hozzá vezető emberi lényt keresi, mely határtalan hatalmat adhat számára ahhoz, hogy elérje céljait.

Hobby: Varázslás, manipulálás, repülés, lelki terror… soroljam még?

Foglalkozás: Varázsló, udvari tanácsos

Extrák: Karakterdal: https://www.youtube.com/watch?v=W9vXZncjGvk *** Van egy kobra fejet ábrázoló sétapálcája, melynek segítségével könnyebben tud varázsolni. Nélküle is megy, viszont annak a pálcának segítségével a lehető legegyszerűbb dolog a varázslás. Repülő szőnyeg is található a birtokában, amit igencsak szeret használni. *** A varázslatainak megvan a maguk korlátai, ezért kell neki a dzsinni, mert azt akarja, hogy határtalan képességekkel rendelkezzen, ne ütközzön olyankor akadályba, ha mondjuk embert akar hipnotizálni. Ugyanis az az igazság, hogy bár megy, de egy emberre hat csak, attól függően, hogy az illető mennyire erős akaratú, és csak pár percig hat. Előbb eléri a célját manipulációval, mint hipnotizálással, szóval ezeket a határokat akarja lebontatni a dzsinnivel. *** Hercegnőmnek

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2014. 04. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).