Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Céline Loxton
Kategória: Hentai
Feltöltő: Emma~

Kor: 27

Külső leírás: Első pillantásra egy törékeny nádszál, ami igaz is. Nem túl magas, 160 centi mindössze. Teste karcsú, kecses, akárcsak mozgása. Lábai vékonyak, combjaival együtt. Feneke kerek, szexisen ring sétálás közben. Hasa lapos, feszes, mellei kicsik, tenyérbeillőek, de mégsem túl kicsik. Arca nőies, de mégis kislányosan szép. Bájos pofiján ragyognak enyhén narancssárgás szemei, mellyel kedvesen, mégis bizalmatlanul szemléli a világot. Ajkai vékonyka, de nem túlságosan. Pont tökéletes arcához képest. Arcát dús, enyhén hullámos szőke haj keretezi, melyet általában két laza fonatba fog reggelente. Öltözéke átlagos, mindennapi. Ritkán vesz csak fel kihívó, szép ruhákat, amikor a küldetés úgy kívánja. Bár szeret elegánsan öltözni, de ez a hangulatán múlik.

Jellem: Ránézésre egy kedves, aranyos lány, aki szeret mosolyogni. Aki szeret fecsegni, néha mindenféle apró kis dologról, ha van, aki meghallgatja. Aki önzetlen, és szeret szeretni. Nos, nem is tévedsz sokat. Egy dolog szól közbe, ez pedig a magány. Nagyon magányos, és egyedül érzi magát. Vágyik a szerelemre, vágyik egy társra, akihez odabújhat, akinek mindent elmondhat, ami a lelkét nyomja, vagy ha boldogság éri. Szülei korán magára hagyták, így korán fel kellett nőnie, ami viselkedésén is látszik. Minden tekintetben ártatlan. Még érintetlen, és eddig mindössze csak párszor csókolózott életében. Viszont roppant okos, amitől általában félnek a férfiak. Megijednek attól, hogy elég sok témában érintett és hozzá tud szólni. 17 nyelven beszél folyékonyan, ami szintén alá támasztja azt, hogy roppant mód intelligens. IQ szintje valahol 175-185 között lehet, ezt még pontosan ő sem tudja.

Élettörténet: Korai gyermek, hisz édesanyja alig múlt 18, amikor teherbe esett. Az apa francia származású és mindössze párszor találkoztak csak. Vagyis nem szerelem gyerek. Az anyja meghalt a szülésbe, de apja magához vette. Így került Franciaországba, ahol keményen nevelték. Apja szerette bár, de nem tudta ezt, hogy kifejezni, így nem is nagyon törte magát azon, hogy kimutassa. A férfi korán beteges lett, amikor Céline még alig volt 15. Fel kellett nőnie ahhoz, hogy kettejükről tudjon gondoskodni és apját is tudja megfelelően ápolni. Emellett pedig tanult. Sehol sem adta lejjebb, így a vége az lett, hogy teljes mértékben lenullázódott a szociális élete. Apját 18 évesen vesztette el. Ekkorra teljesen egyedül maradt. Mivel nem volt ismerettségi és baráti köre, így a nelvek tanulásába menekült. Abba ölte minden idejét és energiáját. Tanulmányi eredménye kitűnő volt a gimnáziumban és az egyetemen is. Egy nyelvészeti egyetemre ment, ahol 5 év után sikeresen lediplomázott.

Hobby: Rajzolás, az utca bámulása és nem gondolni semmire.

Foglalkozás: Nyelvész és régész

Extrák: Eddig legalább 50 országban járt már. * Minimum 17 nyelven beszél, közülük 10-en anyanyelvi szinten. Beszélt nyelvek: francia, görög, angol, német, svéd, katalán, japán, kínai, koreai, magyar, orosz, óegyházi szláv, szanszkrit, kvád, sumér, latin, óegyiptomi. * Ilyen fiatalon, már eléggé tehetős. * Kedvenc - évszaka a tavasz - itala a jó minőségű bor - állata a kígyók és macskák. * Emellett allergiás a gombára.

Képinfo: Google-s kép. Csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 03. 29.
2015. 02. 18.

Módosítva: 2015. 02. 18. 10:02:21
Módosította: Emma~

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).