Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Motoki Reji
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Masi

Kor: 20

Külső leírás: Stílusa vad mégis elegánsan vissza fogott. Testalkata vékony. Szeme fekete a haja vöröses barna. Általában átlagos ruhákat hord, de szereti a divatos cuccokat is. Fekete színű körme és nyuszi füle csak a koncertre kerülnek elő.

Jellem: Szeret beszélgetni. Kedveli a társaságot és a bulikat. Könnyen el tud vegyülni mindenkivel. Szereti végig hallani az emberek panaszait, de ez által szereti, ha az övét is végig hallgatják. Imádja a nyuszikat és a cicákat mid kettő van neki. Házi állatait szereti a legjobban utána az irkálást és az éneklést. Bár szemébe ezek egyelőek. Igazából a szerelemre vágyik és ezt dalaiban is kifejezi. Szeretne egy megértő társat, aki kellemesen tud vele beszélgetni.

Élettörténet: Egy feltörekvésre vágyó énekes és dalszöveg szerző. Életét nagyban szülei és családja töltötte ki. Apja kiskorában otthagyta a családot. Az anyja pedig egyedül próbálta felnevelni a 6 éves fiút. Iskoláiban egy átlagos diákvolt tele álmokkal arról, hogy egyszer olyan nagy sztár, akinek a CD-i ezer számra fogynak. Mi után kijárta a főiskolát-munkát kereset egy lemez kiadó cégnél, akik többszöri elutasítás után végül felvették takarítónak. A nem éppen fényes pályakezdés nem tántorította el Reji annál inkább ez adott neki erőt az álmai elérésében. Egy nyári meghallgatáson mutatkozott be végre énekesként ahol egy már kétségbe eset kiadó felkarolta és mit, utolsó reményt-sztárt csiszolt belől. A kezdeti siker és ujjongás azonban hamar lankadt mi után rá jött mennyi munka van benne. De rajongó tartották benne az életet. Szerelmi kapcsolatai nem igen voltak a turnék és a rajongók miatt. Igazából soha nem is vonzották a lányok. Miden érzelmét szerelmes dalaiban fejezi ki, és hogy várja a nagy őt.

Hobby: Zongorázás

Foglalkozás: Énekes

Extrák: Dalszövegeket ír.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2014. 03. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).