Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Takano Musashi (kitalált)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 20

Külső leírás: Bőre hamvas csokoládébarna, néhol vágások nyomaival, amiket küldetései során szerzett. Szemei villogó sárgák, és különlegessé teszik. Haja halovány krém színű, néhol egy kis fehéres beütéssel. Körülbelül 185 cm magas, izmos és szívós fiatal férfi. Hagyományos Felhőrejteki egyenruhája, egy szürke félvállas mellényből, egy keki színű kapucnis felsőből, valamint egy szürke buggyos gatyából a lábán kötésekből, és egy pár sötétszürke cipőből áll.

Jellem: Erős, és határozott jellem. Ugyan akkor figyelmes és jó stratéga, amit társai értékelnek és mindig rá marad a vezető megtisztelő feladata. Fura figura, de szerethető és mindenkinek példaképet állít önfeláldozásával. Persze ez alatt nem pontosan az "élete" értendő, de mindent megtesz azokért az emberekért akik valamilyen módon közel állnak hozzá. Egy hatalmas mackóhoz hasonlítanám.

Élettörténet: Musashi 20 éve született a kéklő ég alá Felhőrejtekben. Egy átlagos család második gyermeke. Szülei figyelmesen nevelték fiúkat, nővérére mindig felnézett és nagyon jó viszonyt ápolna kisöccse Omoira kicsit irinykedik az elkövetkezendőkben . Nagy tehetséggel megáldott diák volt, és már 7 évesen elvégezte az akadémiát, majd egy évvel később sok sok gyakorlás után geninné vált. Páratlan tehetsége miatt bekerült a harmadik Raikage fia által rendezett társválogatásban is. Majdnem sikerült a leendő negyedik társává válnia, ám csupán a második helyre sikerült kerülnie, de nem bánkódott amiért nem lehetett a negyedik társa. Hamarosan, 16 éves korában lett jounin. Elsajátította a villám elemmel használható összes jutsut, e mellett a víz elemű technikáit gyakorolja .

Hobby: gyakorlás, alvás, az éjszakai égbolt nézegetése

Foglalkozás: Jounin

Extrák: *rózsalovag számára készült* A későbbiekben egy küldetése alkalmával rátalál egy Raiumi nevű fiatal lánnyal, megmenti a halál markából. Később diákjává fogadja. Alapos képzést ad neki és megtanítja mindenre amit tud. A leányzó egyre erősödik és fejlődik... e mellett felcseperedik, egyre jobban megkedvelik egymást ebből pedig egy gyönyörű történet készül kibontakozni. A háború már a küszöbön áll, és Raiuminál gond adódik... "Csak a testemen keresztül ! " *Omoi ikertestvére*

Képinfo: A kép saját ! (Alapja >> a Naruto cimű animéből Omoi) (http://)

Engedélyezve: 2014. 03. 24.
2014. 11. 29.

Módosítva: 2014. 11. 29. 17:10:51
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).