Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Claude Rutherford
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 29 éves.

Külső leírás: Magas, nyúlánk alkat, öröm ránézni. Valami megfoghatatlan energia sugárzik a testéből, első pillantásra leveheti bárki, hogy nem egy szokványos figurával áll szemben. Borzas, szőke tincseit igyekszik rendben tartani, ám annyit nem foglalkozik a sörényével, hogy ez meg is látszódjon. Magassága majdnem eléri a 190 centimétert, így a porondon nem túlzás azt mondani, hogy feltűnő jelenség. Izomzata elenyésző. A hasa nem kockás, a fenekén még felesleg is van, ám a karjai elég izmosak, hiszen naphosszat lóbálja őket. Szemeinek kékje állandóan kíváncsian csillog. Tekintetét gyakran hasonlítják hőn szeretett cicusaiéhoz, hiszen képes úgy lesni az emberre, mint egy csúcsragadozó. Ajaki gyakran húzódnak pimasz mosolyra, nem sokszor látni rajta a szomorúság jeleit. Testét szereti takargatni, szép ruhákba bújtatni. Felsőtestén csúnya heg éktelenkedik. Gyakorláskor, fellépéskor színes, csillogó ruhát visel. Imádja a cilindert, a flitteres, csillogó mellényeket, mindent, amivel magára irányíthatja a figyelmet. Mintha a nagymacskák koszorúja nem volna épp elég kihívó. Ha a városba megy, nem a cirkusz területén tartózkodik, akkor laza inget és farmert hord. Cicái nélkül már nem olyan nagy a figyeleméhsége, inkább szürke figura szeret lenni a reflektorfényen kívül.

Jellem: Egy igazi ripacs. Szerencsére nem a szó legrosszabb értelmében. Igényli a figyelmet, amit meg is kap, nem véletlenül űzi a szakmát. Hajlamos rá, hogy modortalan legyen, ám legtöbbször igyekszik a normális keretek közé szorítkozni. Szereti önmagát, de nem hangoztatja. Inkább amolyan nyugodt elégedettséget érez, ha a tükörbe néz. Nem fél a közönségtől, imádja, ha nézik, ilyenkor hajlamos túlságosan is színészkedni. Ezt sokan nem szeretik benne. Hajlamos a változásra, de ahhoz nagyon nagy hatást kell elérnie valakinek, hogy rá is vegye magát a formálódásra. Nem mondható önzőnek, ám igyekszik mindig magát előtérbe helyezni másokkal szemben. Ha valakit megszeret, ahhoz képes kötődni, sőt, még a szeretet is ki tudja sajtolni magából. Szereti lekenyerezni a másikat, attól pedig egyenesen elalél, ha valaki csodálja őt. Épp ezért nehezen viseli a csalódást, a visszautasítást. Ilyenkor visszahúzódik a csigaházába, miután jól kitombolta magát. Heves érzelmekkel bír, ezeknek sokszor nem bír gátat szabni, ám a macskák közelében mindig higgadt és megfontolt. Ha problémával áll szemben, mindig tudja, mit tegyen, hová nyúljon, ezért nem volt még olyan eset, hogy ráfaragott volna a mutatványaira. Kivétel egyetlen egyszer. Nem szereti a hazugságot, a köpönyegforgatást, a sunyiskodást. A világból is ki lehet kergetni vele.

Élettörténet: Családja már generációk óta nagymacskákkal foglalkozik, ezért nem volt kérdés, hogy Claude is állatidomár lesz, ha felnő. 4-5 évesen már a tigrisek, oroszlánok között lófrált, ő etette a nagyra nőtt cicusokat. Sosem tartoztak egy társulathoz sem, saját intézményt működtettek, ahol a nézők egy este folyamán különböző trükköket csodálhattak meg a Rutherford család előadásában. Claude körülbelül 12 éves lehetett, mikor az egyik előadásuk balul sült el. A mutatványt már százszor begyakorolták, ő is aktívan részt vett az oroszlánok táncoltatásában. A gond viszont az volt, hogy két nőstény megvadult a tömeg hangos tapsviharától, és a legközelebbi emberre, Claude apjára támadtak. A felbőszült nagymacskákra nem hatott sem az ütlegelés, sem a vízágyú, így komoly sebeket okoztak a férfinek. Claude minden bátorságát összeszedve az apja segítségére sietett, és mit sem törődve a sikoltozó közönséggel, a legközelebbi oroszlánra vetette magát. A macska komoly sérüléseket okozott a nyúlánk fiúnak, aki még ennek ellenére sem adta fel a harcot. A segítség azonban túl későn érkezett, édesapja komoly sérüléseket szenvedett, így pár óra múlva meg is halt. Claude teljesen magába fordult, évekig nem volt hajlandó megszólalni. Ezután gyökeres változás következett be a jellemében. Családi vállalkozásukat újraélesztette, amely az édesapja halála után tönkrement. Ezúttal egyedül vezette a show-kat, édesanyja a tragédia óta nem bírt ránézni egy macskára sem. Claude hozzászokott a közönség éhes figyelméhez, és egyre inkább igényelte azt. Önállóan azonban már nem bírta vezetni a vállalkozást, ezért eladta a nagymacskáit és a helyet is, ahol idomította őket. Egyedül öt tigrist tartott meg magának, velük szegődött el egy neves vándorcirkuszhoz, hogy végre megcsillogtathassa a tehetségét.

Hobby: Imádja a zenét, a tigriseit, a táncot.

Foglalkozás: Állatidomár.

Extrák: Édesapja halála óta nem idomított oroszlánt, meggyűlölte őket. A szíve a tigrisekért dobog. *** Egy aljas szoknya… inkább nadrágpecér. Még az anyja sem tudja róla, hogy imádja a hamvas fiúkat, és nem egyet tett már magáévá a látogatók között. *** Egy hosszabb kapcsolata sem volt még, mivel nem merte az anyja előtt felvállalni magát, ezért inkább egyéjszakás kapcsolatokba bonyolódott. *** Nincsenek barátai, ezért a macskáival bánik úgy, mintha azok lennének.

Képinfo: Nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 03. 22.

Módosítva: 2014. 03. 21. 12:40:06
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).