Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Alewndra Demyan Pjotr
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 24

Külső leírás: Szemet gyönyörködtető jelenség, hosszú hófehér haja és szinte lehetetlenül zöld és sárgás szeme, igen Heterokrómiában "szenved" és ez teszi tekintetét olyan ijesztővé a legtöbb ember számára, ajkai teltek és barack színűek, szinte sikoltoznak egy harapásért. Nem mondhatni magasnak örült mikor elérte a 173 cm-ert. A magasságát kompenzálja testének hajlékonysága és az öltöny alatt megbúvó finom izmok, mert igen izmos teszel rendelkezik, de ő inkább az a gyors, könnyed típus, mint a izomkolosszus lassabb típusú emberek.

Jellem: Igazán hűvös és higgadt jellem és az a tény, hogy a az intelligenciája is igen csak magas meg sem lepi a körülötte lévőket. Taktikus és érzelemmentes lépései teszi őt kiszámíthatatlanná és veszélyessé. Mindig ellensége előtt jár pár lépéssel. Védencével sosem szokott beszélni, sokszor azt hiszik róla, hogy meg sem jelent mert mindig a távolról figyel, ritka mikor a gardedámmal együtt halad. De akkor levakarhatatlan, szinte a mosdóban is védettje mellett áll.

Élettörténet: Törzsgyökeres orosz családból származik édesapja fontos politikus, míg édesanyja személyi edző volt. Az egész család idillikus és tökéletes volt. Kívülről. Édesanyja még gy csövessel is összefeküdt volna 20 rubelért, édesapja meg sokkal inkább előnyben részesítette a 16 év körüli kislányokat, akik örömmel tették szét lábaikat neki. Undorodott az egésztől, így elég korán 14 évesen dobbantott otthonról. Magát képezte kis különféle harcmodorokra, majd bérgyilkosként tevékenykedett, hogy éhen ne haljon, de akkor is csak azokat ölte meg akiket úgy gondolta, hogy megérdemlik. Pár éve kezdett el a maffiánál testőrként tevékenykedni, eddig csak a háttérben tevékenykedve.

Hobby: lovaglás, akár lovon akár kedvesén

Foglalkozás: Magántestőr, bérgyilkos

Extrák: Nevét szülei gonddal választották, még vezetéknevének is jelentése van így nevének jelentései : védelmező,nyugodt,megingathatatlan,haja azért fehér mert a fejbőrén kevés a pigmentáció,

Képinfo: A kép NEM az enyém, csak ILLUSZTRÁCIÓ. (http://)

Engedélyezve: 2014. 03. 06.
2015. 03. 25.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:52:50
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).