Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Thor Gefion
Kategória: Fantasy
Feltöltő: oosakinana

Kor: 25

Külső leírás: Elég magas és termetes férfiről van szó, akit az évek nagyon is megtanítottak a dolgokra. Testét díszíti pár sérülés, amit a vadászatok, vagy olykor a harcok során szerzett be. Nagyon magas és kifejezetten izmos, aminek következtében erős is. Viszont ezzel nem szokott visszaélni, kivéve a csatamezőn. Igazán férfias arccal áldotta meg a sors, ami még ráadásul nagyon is sármos és a kis körszakáll, amit növesztett még sármosabbá teszik amúgy félelmetesnek mondható megjelenését. Öltözetét nem szokta túlzásba vinni, kivéve, ha nagyon hideg van, amúgy mindig csak alulról takarja nadrág ékesebbik részét. Hosszabbra hagyott barna haja csodálatra méltó, mivel vikingek közül senki nem szokott ilyet hordani, mivel nem áll jól nekik, de ő ebből is látszik, hogy kivétel. A nyakában mindig van egy kerek nyaklánc, amit a kinevezésekor kapott, mivel ő lett a harcos csapatok vezére, soha nem veszi le és nem is szándékszik egy hamar megválni tőle.

Jellem: Igazi harcos jellemmel rendelkezik. Kemény és így is mondja meg a dolgokat, főleg a katonáinak. Nem tűri, ha ellent mondanak neki és ezért büntetés is szokott járni, kivéve, ha az illető nő. Mivel tudja magáról, hogy mennyire jó képű és hogy a hatalom, amit örökölni fog mekkora így nagyon megválogatja, hogy kit tekint barátnak, vagy éppen kivel jön össze. Igen heves természet és ez leginkább az ágyban jó, de kint az emberek között is megvédi magát, családját, ha arról van szó. Akár még össze is verekszik az illetővel, kivéve, ha nőről van szó. Nőt eddig még soha nem ütött meg és nem is szeretné, mert úgy véli, hogy aki nőt üt, az egy gerinctelenféreg és kotródjon a szeme elől. Mindig védi a gyengébbet. Családjával nagyon jó a viszonya, ám puszit egyedül csak anyjának szokott adni. Mosolygós és kedves alakról van szó, de ha egy csatában összekerülsz vele, akkor vigyázz magadra. Tiszteli a hagyományokat, de amit meg akar szerezni meg amit el akar érni, azt mindenféle képpen eléri a határokon belül vagy amennyire tudja kihúzza a határokat. Szereti a kiskapukat és azokat mindig megkeresi minden szabálynál, amit be kell tartania.

Élettörténet: Az egyik veszélyes harcos viking klán vezetőjének a fia, de nem a vérszerinti. Édesapja az erdőben találta még csecsemő korában a fiút, így befogadta és felnevelte, mivel ő magának csak leánygyermeke volt, akik meg nem lehetettek a trón várományosai, főleg mivel egyikük sem volt harcos. Fiát a vikingek egyik fő istenéről nevezte el és reménykedett benne, hogy egyszer bölcs és nagy harcos lesz belőle. Ahogy teltek az évek Thor úgy lett egyre erősebb és harciasabb, aminek az apja nagyon örült és büszke is volt rá. Az egyik tornán, ami után a harcosok vezérének nevezték ki, szerezte meg a karján lévő díszt és azóta is minden viadalon, amit csak szerveznek megvédi a becsületét, bár érzi, hogy azért is van, mivel a vezérnek a fia. Elég korán megtudta, hogy csak fogadott gyerek, viszont nem törődött vele. Úgy volt vele, hogy szüleitől jobb szülőt nem is kaphatott volna. A lányok hadai sorakoznak előtte, hogy egyszer valakit elvegyen, mivel már olyan korban van, de egyik sem kell neki. Édesapjának is megmondta, hogy majd akkor fog megnősülni, ha megtalálta az arra méltó nőt, aki eddig még nem jelent nem. Édesapja viszont nagyon szeretné már, ha végre elvenne valakit, mivel eléggé öreg és betegsége miatt is igyekszik sürgetni ezt a dolgot, de Thor eddig az összes lányt visszautasította, mivel nem talált bennük olyat, ami igazán megfogná, vagy érdemes lenne arra, hogy elvegye. A remény viszont nem hal meg mivel reménykedik és azért titokban kutatja azt a viking lányt, aki eltudna maga mellett képzelni.

Hobby: Képezni magát, sárkányán rapülni

Foglalkozás: Harcos

Extrák: Nők nem harcolhatnak a klánjukban, mivel azt vallják, hogy a nők a gyermekszülésre és azok nevelésére valóak. ~ Sárkányokkal együtt élnek a kis szigeten ahol vannak. Az ő sárkánya egy Fehér tengeri sárkány, aki Faasnu-nak hív, aminek a jelentése vakmerő. Gyerek kora óta ő neveli és ő a legjobb barátja.

Képinfo: A kép csak illusztrációként szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2014. 03. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).