Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Tony Carver
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 19

Külső leírás: Nem mondanánk meg róla, hogy otthon nélkül nőtt fel, és még most is az utca az ő világa. Normálisan öltözködik, mint minden korabeli, és mivel van pár búvóhelye, rendszeres tisztálkodik is. Mikor szembemegyünk vele az utcán, egy átlagos 19 évest látunk, aki valamivel alacsonyabb a kortársainál, de szálkás izomzata mutatja, hogy redszeresen mozog és formában van. Habár kissé sápatag bőre, egészen pontosan a rajta lévő hegek, újra és újra megjelenő zúzódások sejtetnék, hogy nem egy sima tinivel van dolgunk. Ha viszont ruha takarja sebeit, egyedül talán tekintete árulkodik arról, hogy az élete nem éppen irigylésre méltó. A fűzöld szemekben ugyanis benne van minden fájdalom, harag, keserűség, ami nap mint nap eltölti. Ugyanakkor ott van a kitartás, a bátorság, az élet, a jobb élet iránti vágy, és ami talán mindennél erősebb, az az igény a törődésre, hogy legyen végre valaki, akinek számít. Ő maga, és nem csak amit tud. Ám ezeket mind csak egy pillanatra láthatjuk, aztán hamar uralni kezdi az érzelmeit, és olyan arcot ölt, amilyet akar. Kölykös vonásaival sokakat képes az orruknál fogva vezetni, borzas, szőke tincsei pedig még inkább a segítségére vannak. Na nem lesz tőlük angyali, de egy átlag ember nem gondol róla rosszat, az alvilági körökben mozgók számára először nem potenciális, azaz likvidálandó személy. Ruhaválasztásában nincs semmi különleges, azt húzza fel, amit kényelmesnek talál, többnyire farmer, vagy katonai mintás gatya, inggel, pólóval. Van egy béke jelet ábrázoló nyaklánca, egyetlen emléke valódi szüleitől, sose válna meg tőle. Fegyverként általában kést használ, de pisztoly is akadni szokott nála.

Jellem: Egy szóval tökéletesen le tudnánk őt írni: túlélő. Ha mégis szeretnénk jobban belelátni a jellemébe, kitartóan és mélyen kell leásnunk, az élete ugyanis megkövetelte, hogy a lehető legtöbb álarcot vegye magára, és kitartóan, páncélszekrényben őrizze valódi önmagát. A törékeny, szeretetéhes fiút, aki boldog és nyugodt életet élhetett volna, ha kicsit másképp alakulnak a dolgai. De nem tették, így Tonynak alkalmazkodnia kellett. Megtanulta megvédeni magát hazugságok, átverések, éles ész és nyelv segítségével. Az a fajta, aki ott van mindenhol, mégis lehetetlen elkapni. Azt hisszük ismerjük, és tudjuk mi lesz a következő lépése, de aztán merőben mást tesz. Büszke annyira, amennyire a helyzetében lehet, makacssága viszont az egekig ér, és bár akad belőle problémája, nem próbál rajta változtatni, mert ez segít abban is, hogy életben maradjon. Helyzete ellenére álmodik és céljai vannak, nem érdekli hányan röhögik ki ezért. Szeretne családot, normálisan tanulni, normálisan élni. Az, hogy ettől fényévekre van, nem töri le. Tudja, ha nem lenne célja, hamarosan holtan végezné drogtúladagolás, vagy gyilkosság miatt, és senki se foglalkozna azzal, hogy igazságot szolgáltasson érte. Az információi aranyat érnek, és bár éppen ezért igen veszélyes, ez is tartja viszonylagos biztonságban. Olyan informátorként, aki nem kötelezte el magát egy banda mellett sem, ér számukra valamit, hisz csak fizetniük kell neki, és megadja nekik amit kérnek. Persze ettől még próbálkozások mindig történnek a megölésére. Az pedig, hogy néha a rendőrségnek is segít, olyan titok, aminek a kiderülése a biztos halálát jelentené. Kicsit szarkasztikus, és bár ha nem kérdezik, nem beszél, igen éles nyelve van, és magas intelligenciája. Fotografikus memóriája pedig nagy segítségére van. Nagyon jó stratéga, menekülési ösztöne pedig kiváló.

Élettörténet: Tipikus balszerencsés történet a z övé, a jó családba született fiúról, akinek a szülei balesetben meghaltak, még kiskorában. Rokon hiány miatt árvaházba került, ahonnan el-elvitték, de valahogy sehol se maradt sokáig, pedig nem volt egy szörnyű gyerek, talán csak csendes, esetleg különc, vagy túlérett. Egyik se meglepő, miután órákat töltött halott szülei mellett a kocsiban, mire rájuk találtak, pedig csak 4 éves volt. A sorozatos elutasítások azonban szépen lassan rossz felé terelték. Nem bírta az árvaházat, és 14 évesen megszökött onnan. Utcai bandákhoz csapódott, megtanulta hogy éljen egyik napról a másikra. Belé verték, néha szó szerint is az utcai hierarchia szabályait, és ahogy telt az idő, egyre jobban átlátta mi hogy zajlik. Lassan szakértője lett a csoportok, bandák, és nagyobb szervezetek felépítésének, anélkül, hogy csatlakozott volna bármelyikhez is. Fiatal kora ellenére az egyik legjobb információforrás. Pont emiatt kénytelen állandó félelemérzetben élni, de összeszorított foggal küzd minden nap a holnapért. Egy ideje a rendőrcég is megkeresi, de mivel nem tudják mivel zsarolni, soha semmit nem bizonyítottak rá, csak azt mond el nekik, amit akar. Sűrűn változtatja a helyét, hogy ne találjon rá senki, és bár nem paranoiás – pedig meglenne rá az oka -, azért szeret a háta mögé nézegetni.

Hobby: Számítógépes játékok, utcajárás, információgyűjtés, bámulni az eget, bármely napszakban, általában tetőkről.

Foglalkozás: Informátor

Extrák: **Volt már férfival és nővel is. Előbbinél az első alkalom nem egészen önszántából történt, ahogy azóta is volt mikor egyszerűen elkapták, de gyorsan rájött, hogyha viszonylag engedelmes, akkor hamarabb végeznek, és akár még élvezheti is. Na igen, a túlélési ösztön… Ez mondjuk nem jelenti azt, hogy nem ellenkezik, vagy ragadja meg a lehetőséget a menekülésre, ha az feltűnik.** Egész jó a fájdalomtűrési képessége, de azért nem mazochista.** Fotografikus memóriája van, bármit megjegyez egy pillantás után, és képes a leg részletekbe menőkig visszaidézni. Magas az IQ-ja is, és bár sose fejezte be a középiskolát, tudása már egyetemi szinten van. ** Foglalt, Lulumnak.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 03. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).