Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Natehaniel Marks
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 26

Külső leírás: Magas, izmos, férfias. Egy igazi főnyeremény. Rövid szőke haja divatosan van vágva, és mélykék szemeivel bárki tekintetét képes megragadni, a sármos mosolyáról nem is beszélve. Szívdöglesztően jó pasi, akit egy lány sem rúgni ki szívesen az ágyából, de hát meg is dolgozott azért, hogy ilyen adoniszi teste legyen. A sármja meg.. mit tehet az ember, ha ilyen jó géneket örökölt? Ugye hogy semmit, azon kívül, hogy élvezi? Igazi szőke herceg, aki után megfordulnak a lányok, főleg, hogy az öltözködésére is oda figyel. Ritkán látni kopott, elnyűtt, régi cuccokban. Esetleg otthon, egy nagyon laza hétvégén vesz fel mackó nadrágot. Egyébként minimum mindig márkás pólókban, de inkább ingekben feszít, farmerral. Esetlegesen bőr cuccokban. Imádja a bőr ruhákat, vagy olyan hatású cuccokat és szinte fájó milyen jól áll neki. Ékszereket nem nagyon hord. Esetleg néha nyakláncot és órát, de minden más, csak zavarná a munkájában.

Jellem: Nem rendelkezik túl bonyolult lelkivilággal. Arcán az általános szórakozott mosoly sokat elárul róla. Bunkó, szemét, szadista. Lehet, hogy az arca egy igazi szőke herceget tükröz, és könnyen eljátssza a hős szerelmes, adonisz férfit egy vad éjszakáért, de valójában messze áll az ilyesmitől. Nagyon messze. Nem sokat törődik másokkal, mindig ő az első. Az ő szórakozása, hogy pontosítsunk. Kollégáit, csak szívatni szokta. Bunkózik, idegesíti őket, „viccelődik”. Nem igazán érdekli, hogy kinek milyen rangja van, honnan jött, és mit alkotott a világban. Vele sem törődött soha senki, akkor őt mit érdeklej, néhány idióta? Ha megvan a napi kaja és szex, akkor megvan a komfort érzet is. Viszont a munkájában már messze nem ilyen.. Tényleg egy szadista. Élvezi, ha valakit elverhet, és ha szép lassan elcsipogja neki valaki, hogy mi is az igazság. Maga sem tudja miért.. Valószínűleg nincs minden a helyén az agyában, de ez őt cseppet sem zavarja. Köszöni jól van és élvezi az életet. Ha élvezheti az életet, és nem tesz nagyobb kárt senkiben, mint amit mondanak neki, akkor mi a gond? Neki jó, akkor másoknak is jó lesz, ezt garantálja. Eltekintve szegény áldozatától, akit aznap kap a vallató székben. Ő jobb ha minden istenhez imádkozni kezd, akit ismer…

Élettörténet: Bár igen esemény dús élete volt, tele balhékkal, rendőrségi ügyekkel, és hasonló fincsi dolgokkal, nem szívesen beszél róla, még csak gondolni sem szeret rá. Az már a múlt, egy másik élet, egy másik kor, ami lezárult végleg a számára. Egy rúdtáncos fiaként látta meg a napvilágot, az apját sosem ismerte, de talán jobb is. Legszívesebben az anyját is elfelejtené örökre. Inkább lett volna árva, sem mint abban a pokolban éljen, ami körülvette gyerekkorában. Anyja nem sokat foglalkozott vele.. reggel dobott neki valamit enni, meg hagyott ott a nap további részére is valamit, utána elment dolgozni, mint minden rendes kurva.. Később már ennyit sem tett. Nem főzött a gyerekre, csak mosott esetleg takarított. Játékai nem voltak, ilyesmire nem volt pénzük, örült, hogy normális ruhákban járhatott. Volt, hogy a munkát is haza hozta és tizenéves fejjel végig hallgatni, ahogy az anyád a másik szobában éppen… Szóval nem volt túl jó élmény. Fiatalon elkezdett kimaradozni a suliból. Bandázott, dolgozott, inkább az utcán élt, mint otthon ült. Ebből lett később sok-sok rendőrségi és fegyelmi ügy, végül – maga sem tudja hogy – de egy nap felkereste egy ember a titkosszolgálattól és munkát ajánlott. A kormánynak szüksége volt valakire, akinek.. nincsenek gátlásai. Nate természetesen belement. Rá egy hétre megrendezték a temetését, és nevet változtatva elkezdett dolgozni. Kapott néhány protokolli humbukot, és egy kemény kiképzést, majd vallatóként és informátorként kezdték el foglalkoztatni. Jelleme és megjelenése tökéletes, hogy eljátssza a gazdag ficsúrokat. Ahogy a vallatószobában is kiváló munkákat végez a mai napig. Igaz amint úgy érzi durvul a helyzet azonnal kifordul a hátsó ajtón és felszívódik pár napra de.. A főnökei is elismerik, hogy a szakmájában a legjobbak között van.

Hobby: szex, mások szívatása, szex, és a szex

Foglalkozás: vallató, informátor

Extrák: Alkalmi dohányos, néha drogozik is. *** Szadista rohadék. Inkább régi módi, nem szereti az új kütyüket használni a kínzásaihoz, de minden újdonságot szeret kipróbálni. Nem csak a munkájában, hanem a magánéletben is. Ő benne van a kellékekben, érdekes helyekben, gruppenben.. Nehéz mellette unatkozni az biztos. *** Foglalt Morusnak.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 03. 02.

Módosítva: 2014. 02. 28. 22:07:48
Módosította: Lureka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).