Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kimihito Kurusu
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Akahige

Kor: 18 körül, nem derül ki pontosan

Külső leírás: Átlagos magasságú és alkatú, kissé talán vézna fiú. Haja fekete, szeme pedig barna. A ruhaválasztása nem túl kirívó, a farmer pólóra korlátozódik. Arckifejezése általában beletörődő vagy kétségbeesett fintor, ami a körülötte lévő őrült eseményeket tükrözi, de van egy angyali mosolya, amivel a más fajbéli lányokat mindig levesz a lábáról (akarata ellenére).

Jellem: Nagyon barátságos, és mindenre, és mindenkire nyitott. Habár sokszor nyavalyog az őt érő dolgok miatt, egyes nyugtalanító helyzetekben is nyugodt tud maradni (például mikor egy hárpia vagy egy arachne elrabolja). Nagyon okos, mindenre tud megoldást, mind lelki, mind fizikai problémákra. Nagyon visszafogott, még akkor sem válaszol a lányok hívására, mikor azok szexuálisan másznak rá (habár ebben az is szerepet játszik, hogy a Kulturális Csereprogram megtiltotta neki azt). Jó lelkű teremtés, mindenkivel képes emberként beszélni, még akkor is, ha a olyan rémisztő tulajdonságaik vannak, mint a kígyófarok, vagy madárkarom.

Élettörténet: Szülei elutaztak japánból, ráhagyva a nagy kertes házat. Tengette mindennapi életét, amíg be nem állított hozzá miss Smith, a Kulturális Csereprogram koordinátora, és azt állította, hogy beleegyezett, hogy részt vegyen a csereprogramban, ezért beköltöztettek hozzá egy Miia nevű lámiát. Mint kiderült, a dolog egy félreértésen alapult, de Miia annyira megszerette új vendéglátóját, hogy ő, miss Smith, és Kurusu abban maradtak, annyiban hagyják a dolgot. Mint kiderült, miss Smith nem a legjobb koordinátor, így egyre másra kerültek Kurusu-hoz a csereprogramban résztvevő lény-lányok. momentán hat vendégeskedik nála, akik mind vonzódnak hozzá, de a Csereprogram szabályai kimondják, hogy nem létesíthet szexuális kapcsolatot a vendégeivel. Ez általában őket nem nagyon érdekli.

Hobby: Nem igazán van ideje a szörny-lányokról való gondoskodás mellett.

Foglalkozás: Bár a Kulturális Csereprogrammtól kap támogatást, egy boltban dolgozik eladóként.

Extrák: Nagyon ügyes a varrásban, és a főzésben. Igazi nevét sosem halljuk, mert mindenki máshogy hívja. Eddigi "nevei": drágám (Miia), férjem (Papi), gazdám (Centorea), jó uram (Merouine), édesem (Rachneera). Anime: Monster Girl no Iru Nichijou/Daily life with a monster girl.

Képinfo: Nem saját, a mangából van kiragadva. (http://)

Engedélyezve: 2014. 02. 23.
2015. 08. 26.

Módosítva: 2015. 08. 25. 10:34:20
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).