Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Raul
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Laurent

Kor: Ismeretlen, ránézésre is néha vagy 30

Külső leírás: Egy igazán sármos alakról van szó. Amíg ki nem nyitja a száját, addig egy kissé túlérett, komoly, határozott ragadozót látsz magad előtt. Kellő titokzatosság lengi körbe, és egy olyan aura, amitől minden nemű és fajú lélek megfordul utána. Alkata mondhatni a normál kategóriába sorolható, habár teste meglepően rugalmas és fájdalomküszöbe igen magasan van. Teste akár egy Adoniszé, az arányok, a méretek és az ívek már az őskor óta minden férfi irigységének tárgya. Bármit ölt magára, valahogy mindig jól áll neki, és a skótszoknyában is képek komoly és hidegvérű gyilkos képét kelteni. Bőre puha, selymes, amit itt-ott hegek és furcsa hibák szakítanak meg, mégis csókolnivalóan finomak. Illata akár a legfinomabb ajzószer, ha egyszer odahajolt hozzád, képtelen vagy elfelejteni az illatát többé. Ajkai teltek, csókra termettek, orra fitos, és az igéző szemek, amikből elég egy pillantásnyi, hogy örökre rabul ejtsenek, akár az olvadt arany, vagy mint a csorgatott méz. De hiába néz valaki a borostyánokba, nem lehet titkát kifürkészni, bármilyen képességgel légy is megáldva. Vaspáncélként őrzik érzelmeit, akkor sem villan bennük érzelem, ha érzelmei széttépni készülnek őt. Egyedül ajkának rezzenéséből, vagy a sokféle általa produkált csendből lehet kedvére következtetni, ha csak figyeljük őt. Hangja lágy dallam, mely az angyalok hárfáját és a kellemesen mély baritont keveri, s ha énekel, akkor egy könnyed delíriumba csábítja a hallgatóit. Haja épp csak a válláig ér, lágyan göndörödik fürtökbe, amik ellenállhatatlan vágyat ébresztenek mindenkiben, hogy hozzáérjenek, mellesleg úgyis imádja, ha a hajával játszanak. Csokibarna loknijai úgy tűnik sosem kócolódnak, legalábbis mindig puhák, és érinteni valóak. Csábító az illata, a hangja, a teste, a mozdulatai, mégis csak az ér hozzá bátran, aki magáénak tudja. Ha akar, a hűvös csábítóból egy igazi fúriává tud válni.

Jellem: A sok éves rabság megtörte, és a belső állatát mélyen eltemette magába, mégis a kisugárzásán meglátszik az igazi lénye. Egy ragadozónak született, aki ha megkíván valamit vagy valakit, akkor átgázolva minden akadályon, de megszerzi. Ám a raboskodása alatt betörték, mint egy lovat, és meghatározott napirendre programozták be. Hallgatag lett, megfigyelővé vált, és ugyanakkor egy bizonyos téren rettentően naiv. Gazdája üzleti dolgaival kapcsolatban profi, egy multicéget is elvezetne gond nélkül. A testiség szintén nem jelent neki problémát, hiszen az által táplálkozik a lényének elnyomott fele. Ugyanakkor sosem kapott kedvességet, csak ha vártak tőle valamit. Nem ismeri csak azt a világot, ahol az emberek rohannak, és pénzt hajtanak, hátba döfik egymást, hazudnak, csalnak és lopnak. A világot egy velejéig rohadt valaminek tartja, cinizmusa és az ironikus énje olykor elő is tör belőle, de mint minden vadhajtást, ezt is igen alaposan megpróbálták kiirtani belőle. Egy igazi politikus, pókerarccal, akinek érzelmei nem látszanak külsején. Nem lehet zavarba hozni semmivel. Egy báb, egy marionett, ami úgy táncol, ahogy a drót rándul, és nem is próbál ellene tenni semmit, mert az idomárok jó munkát végeztek. De belül ő is vágyik valamire, aminek nem tud nevet adni. Nevén kívül semmije sincs, emlékei gazdája szerint lefizethetőek, módosíthatóak. Vágyik a Sajátra, vágyik a Melegre, de mivel nem tud nevet adni ezeknek, nem is tudja követelni. Ha kiszakadna a világból, a sokktól elveszett kis lélekké válna, amely viaskodna a belőle kitörni vágyó ragadozó démonnal.

Élettörténet: Félvérnek született, egy selejtnek, amit anyja ,,ott felejtett” az első küszöbön, ami szembejött. Soha senki nem kereste, nem kérdeztek felőle. Haloványan a a csuklójába van mai napig karcolva a Raul, innen sejti, hogy az lehet a neve, de nem tud magáról semmit. Aki örökbe fogadta, úgy nevelte, hogy igazi kis cseléd legyen belőle. Kicsiként is sokat tanult, igen gyors felfogása van, helyzetelemző képessége, így az ,,apja” az üzleti életre nevelte, és minden botlást kíméletlenül büntetett. Egy olyan háziállat lett, aminek csak azért nincs elektromos nyakörve és beépített chip-je, mert folyton a gazdája mellett van. Képezték mindenre, amire csak úgy gondolták, hogy kell, és nem volt olyan, amire ne lett volna képes – a megfelelő motivációval. Egy üzleti sátán lett belőle, könyörtelen, hiszen a saját énjét elnyomni teljesen képtelen, így valahol ki kell élnie. Így hát ha parancsba kapja, hogy valamit szerezzen meg, nem ismer nemet. Érzelmeivel nem tehetett semmit, félresöpörte, amíg csak tudta. Ám most, hogy végre kifejlődött mindkét énje, és csábereje lassan a csúcsra ér, rájött, hogy hatalma van gazdája felett is. Ezt kihasználva szép lassan az őrületbe kergette. Ám már vannak, akik ezt nem nézik jó szemmel, ő pedig sarokba szorított állatként kitörni kész.

Hobby: flört, a ,,nem” megváltoztatása ,,igen”-né, csábítás, szex

Foglalkozás: üzleti kisállatka

Extrák: 12 nyelven beszél szinte teljesen tökéletesen ~ félig szukkubus ~ Lassabban öregszik, mint az emberek ~ Számos tantárgyból akár tanár is lehetne, tudása majdnem tökéletes. Közelharci képességei jobbak, mint a távoliak, de legjobb fegyvere a körülötte áramló feromon-tenger, amibe eddig mindenki belefulladt. ~ Nem érti, mi értelme a tékozló életnek ~ A haragon és a bosszún kívül más érzelmet magában nem ismer fel, nevet sem tud nekik adni, ilyen szinten még egy négyéves is fejlettebb nála ~ Ami szép és vonzó, azt az ágyába akarja csábítani. Lassan lazuló póráza miatt egyre többször engedheti meg magának, így azonban szukkubus énje erősödik. ~

Képinfo: nem az enyém, nem én rajzoltam (http://)

Engedélyezve: 2014. 02. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).