Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ayase Chihaya
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 17

Külső leírás: 167 cm magas, karcsú, jó adottságokkal és testalkattal megáldott leányzó. Ránézésre sokszor gondolták már nővéréhez hasonlóan modellnek, ám ez a képzet, valamint az összes szépség, amit első ránézésre sugároz magából, teljesen lerombolódik, amikor előadja magát, néha már akkor is, ha megszólal. Világosbarna, hátközépig érő haja van, amelyhez illenek kifejező, barna őzikeszemei. Haját hordja szabadon, de copfba összekötve is, utóbbi főleg azért praktikus, mert a karuta közben zavarná, ha az arcába lógna. De amúgy nem nagy divatdiktátor ilyen téren. Ruháinál sok választása nem szokott lenni, nővére levetett divatos ruháit örökli meg - persze nem bánja -, iskolában iskolai egyenruháját viseli, amely egy fehér ingből, ahhoz való, mintás masniból, ugyanolyan mintás rakott szoknyából, hozzá való drappszínű kardigánból, valamint a megszokott félcipő, magas szárú zokni kombinációból áll. A karuta klubban többnyire melegítőben és pólóban van. Pár megnyilvánulásából kiderül, hogy ha ki kell ötlözni, akkor azért azzal sincs gondja, csak nem sűrűn fordul meg olyan helyen, ami ezt igényelné. Oe-san kérésére pedig amikor csak lehet - azaz nincs túlságosan meleg - a karuta versenyeken hagyományos ruhákban (többnyire hakamában) vesz részt. Nyugton állítható, hogy mind jól áll neki, csak nem feltétlen tud mindig az adott ruhának megfelelő módon viselkedni, de ez már sokkal inkább “jellemhiba”.

Jellem: Chihaya már gyerekkorától kezdve elég fiús viselkedésű volt, emellett igen határozott, ha véleményről van szó. Nem előítéletes, könnyen barátkozik, nyílt szívű teremtés, és könnyen odaadja bárkinek a bizalmát, ugyanakkor nem befolyásolja mások véleménye - ez főleg akkor jön ki, mikor gyerekként mindenki magára hagyja az osztályban először, mert a közutálat ellenére mégis barátkozik Aratával, új osztálytársukkal. Sokszor szétszórt, heves, szeleburdi, de ennek köszönhetően kifejezetten életvidámnak, megmosolyogtatóan szertelennek tűnik, olyasvalakinek, aki jó természettel van megáldva, s aki mellett nem unalmas az élet. Olykor könnyelmű, sőt, sokszor olyan szinten naiv is, hogy könnyen átejthető, akinek még az egyértelmű sem esik le, mégis szerethető, mert a maga módján figyel másokra, fontos számára, hogy minden barátja jól érezze magát körülötte, még ha ezek nincsenek is sokan, törődő, sokat gondol másokra, és nagyon együttérző. Roppant őszinte, néha a meggondolatlan kegyetlenség szintjéig is, mindig az van a száján, ami a szívén, így nem egyszer kerül kellemetlenebb helyzetbe, illetve döbbenti le barátait. Bár mint említettem, eléggé szétszórtnak tűnik, ha olyasmiről van szó, ami érdekli, képes nagyon összeszedett lenni, és szenvedélyesen koncentrálni - ez főleg akkor fordul elő, ha a karutával kapcsolatban találja szembe magát egy akadállyal, vagy egy olyan új szemponttal, amely megtermékenyítve gondolatait teljesen felébreszti a kíváncsiságát. Ilyenkor mondhatni rá sem lehet ismerni. mégis a versenyhelyzetekben könnyű kibillenteni annak ellenére, hogy erős versengőszellem él benne, és nem tántorítják el a veszteségek. Persze ő is kikészül egy-egy vereségtől, de mindig viszonylag hamar összeszedi magát, s ilyenkor mindig arra törekszik, hogy még jobb legyen, és legközelebb ne maradjon alul abban a helyzetben. Ez leginkább abból fakadhat, hogy az önbizalma elég könnyen megingatható, mert sosem tartotta magát nagyra, szeretett nővére számára édes árnyékában él. Egyéb helyzetekben nem ennyire érdeklődő, még kevésbé talpraesett. Az iskolai tanulmányai nem kötik le kifejezetten, már az hatalmas teljesítménynek számít tőle, hogy 290. lett a rangsorban a legutóbbi vizsgáján. Szociális kapcsolatok terén pedig tényleg elég elveszetten tud viselkedni. Úgy ráncigálják el az osztály karácsonyi bulijára, ahol rádöbben, hogy mennyi ember is van körülötte, aki mind érdekes, de még sosem beszélt velük - ennek ellenére a saját közegébe vágyik vissza, a karuta klubba, valamint egy alkalommal egy srác randira hívja ismeretlenül, merthogy látta minden reggel arra járni, akinek rögtön meg is adja a számát teljesen ledöbbenve azzal az elgondolással, hogy ilyen először történt vele, mi van, ha soha többé nem lesz ilyen alkalom.

Élettörténet: SPOILER!!! Egy hétköznapi, középosztálybeli család második gyermeke. Nővére, aki már korán a modellkarrier felé kaicsntgatott, látszólag elvonta a család figyelmét - ám az A rangja elnyerésekor rádöbben, hogy bár nincs sok minden, amit gyűjthetne az apja róla, sosem felejtették el a szülei az ő sikereit se, és nem vesztek azok el a homályban, csak úgy gondolták félreértésből szülei, hogy Chihaya nam kíván róluk beszélni, pedig mindig csak nem jól sikerült megválasztania az alkalmat -, maga Chihaya is szerette és szereti a mai napig is nővérét, de akkoriban ez odáig fajult, hogy ő volt a nővére első számú rajongója, és az volt az álma, hogy a nővére sztár és befutott modell legyen, és ő maradhasson az első számú rajongója. Már kisgyerekként is nagyon csintalan volt, s az általános iskolában még rövid hajjal valóban úgy nézett ki nagy babaszemeit leszámítva, mint egy fiú. Taichivel már ekkor is nagyon jó barátok voltak, ugyanakkor 12 évesen befurakszik az életébe az új tanuló, Arata is, akit ő nagyon érdekesnek talál. Sikerül megtörnie a fiú csendes szótlanságát, és ennek köszönhetően ismerkedik meg a karutával, és Aratának köszönheti azt is, hogy végre rendes - legalább is a korábbihoz képest mindenképp elfogadhatóbb - célt tűz ki maga elé: ő lesz Japán legjobb női karutajátékosa, a Királynő. A karuta számára azért is fontos, mert úgy érzi, hogy ezen keresztül kapcsolatban maradhat két barátjával, Aratával és Taichivel, akiktől először árulásként éli meg, hogy előbbi visszaköltözik Fukuiba, utóbbi pedig egy messzebbi neves középiskolában folytatja tanulmányait. Végül megbékél, és elmegy első és egyben utolsó csapatversenyükre, amely után arra kéri a másik kettőt, ne hagyják abba a karutát, mert azon keresztül majd találkozhatnak. Ő valóban szenvedélyesen bele is vetette magát a karutázásba, folytatva tanulmányait a Shiranami karuta közösségben, ahova eredetileg mindhárman jártak, és Harada sensei alatt kikupálódik, így a felső középiskola elején elnyeri az A rangot. A felső középben ismét találkozik Taichivel, aki bár más osztályba, de ugyanabba az iskolába jött, mint ő, vele alakítják meg - kis rábeszélés után - az iskola karuta klubját, amelybe hamarosan sikerül toborozniuk még három tagot, akikkel közösen barangolnak tovább a karuta világában. Sokat tanul mindannyiuktól annak ellenére, hogy két tagjuk az elején teljesen kezdő, és a másik két tag is rang szempontjából alatta állnak. Ráadásul akármennyire élvezi is az egyéni meccseket is, kétség kívül továbbra is a kedvence a csapatban játszott karuta, ahol a győzelme nem csak a sajátja, a többieké is.

Hobby: karuta

Foglalkozás: tanuló

Extrák: születésnap június 1., vércsoport: B * Van egy testvére, Chitose, aki modell. * Apja Ayase Kenji, anyja Ayase Chieko * Kiemelkedően jó reflexekkel és éles hallással - már-már megérzéssel - rendelkezik, amelyet a karutában kamatoztat * Odavan a Daddy Bear”-os cuccokért * Ha fáradt, nyitott szemmel alszik, sőt, arra is képes, hogy állva elaludjon. * minden karuta meccs után csokit eszik - na jó, zabál- , majd szinte azonnal elalszik, kivéve, ha bosszantja a vereség, és nekikeseredik, mert olyankor sosem tud aludni. * Élvezi a technika, testnevelés és énekórákat * Chihayafuru széria * Foglalt, Senpai Taichijához.

Képinfo: animéből (http://)

Engedélyezve: 2014. 03. 02.
2022. 06. 11.

Módosítva: 2022. 06. 11. 18:30:32
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).