Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jean-Claude de Dion
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 642

Külső leírás: Gyönyörű és csábító külsővel rendelkezik. Hosszú fekete haja van, amit ezüst színű tincsek ékesítenek. A szemei jég kékek, amik az erős érzelmek hatására izzani kezdenek. Az ajkain gyakran cinikus, vagy éppen csábító mosoly játszik. A teste egy műalkotás, amit mindig gyönyörűen díszített ruhákba öltöztet, a származásához méltóan.

Jellem: Kiszámíthatatlan a természete, mert a kiszámíthatóság egyenlő a halállal. Nagy ereje van és ezt tudja is magáról. Az ellenségei félnek tőle, a fajtája többi tagja pedig mindig tisztelettel néz rá. Élvezi, hogy hatalma van és él is a jogaival. Ha valami kell neki azt megszerzi. Nem gonosz, de ha ellenkeznek vele, azt kegyetlenül megtorolja. Undorodik a képmutató emberektől, akik csak a hatalma miatt akarnak a közelébe férkőzni. A szívességet mindig viszonozza. Kedveli az érzéki játékokat, imádja a szép szeretőket és gyakran maga mellé is vesz egyet-egyet, akár akarja, akár nem.

Élettörténet: Tiszta vérű vámpírként jött a világra, ami nagyon ritka, mert csak az ezer év fölötti vámpírok tudnak gyermeket nemzeni. A múltját homály fedi, senki sem tudja mi történt a szüleivel, de a legtöbb vámpír féli a hatalmát. Nem kíván uralkodni, de nem szereti ha ellent mondanak neki. Élvezi az élet minden gyönyörét. Sokat tartózkodik New Orleans -ban, mert kedvére való a város pezsgése. Gyakran jár Romániába, a Kárpátokban lévő kastélyába is, mivel ott született.

Hobby: vadászat, szex, különleges ékszerek gyűjtése és készítése

Foglalkozás: -

Extrák: A vére nagy hatalmat ad a vámpíroknak. Kis mennyiségben begyógyítja az emberek sebeit, de ha sokat innának belőle átváltoznának. Néha saját maga tervez meg és készít el egy-egy ékszert. Szeret gyönyörű fiúkkal játszadozni, és ha nagyon megtetszik neki valaki, azt minden hová magával viszi. Imád ajándékot kapni.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 01. 28.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:55:53
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).