Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ace Richardson
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 24

Külső leírás: Alacsony termete , nyers fehér bőre és izmos teste van . Haja hosszú hollófekete , de bal oldalán lenyíratta . Számos piercingje van , és bal alkarján egy kígyó alakú tetoválás díszeleg . Szemei gyakran karikásak , de színük világosbarna árnyalatú . Imád fekete , és bőr cuccokat hordani . Szemeit néha kihúzza , de csak ha koncertekre , vagy bulikba megy .

Jellem: Nem az a beszédes típus , de nagyon érdekes személyiség . Nem törődik senkivel , és semmivel , csupán jól szeretné érezni magát amikor csak megteheti . Szabad lelkű , izeg mozog de ha kérdezik nem tudná megmondani mit csinált pár perccel ez előtt . Egész életében magányos volt , és hiszi , tudja hogy nem lelheti meg szerelmét , mert nem lenne olyan kitartó személy aki megszerezhetné magának .

Élettörténet: Ace 24 éve született Londonban . Egy fiú testvére van , nagy korkülönbség van köztük , több mint 6 év . Édesapja nem gondoskodott róluk , iszákos , és igen agresszív ember volt . Édesanyja féltette , óvta mindentől őt és testvérét Troy-t is . Sajnos a féltő anyai kezek gyorsan eltávoztak mellőlük , édesanyja egy kóros betegségben elhunyt . Lelkileg teljesen megtört az idáig vidáman mosolygó fiúcska . Egy sötét korszak következett életében , gyámja ezentúl iszákos apja , viszont folytatta a tőle már megszokott nem törődöm életstílust . Elhanyagolta fiait , akik csak nagymamájukra támaszkodhattak . Lassan lassan felcseperedtek , és már egészen megvetették és elítélték apjukat . Testvérével külön utakon kezdtek el járni , Ace sokat verekedett , fel akarta hívni magára a figyelmet . Zűrös tinédzser kora után , végre megtalálta a nyugalmat . Apja életfogytiglant kapott , ő pedig messze költözött szülőhelyétől . Azóta magányosan , már már berögzülten végzi mindennapi teendőit .

Hobby: bulizás , zene hallgatás

Foglalkozás: nincs

Extrák: Egyfolytában fáradt , és meggyötört ezért imád aludni , amikor csak teheti és nem bulizik . Füle mögött sok sok csillagból álló tetoválás rajzolódik ki , ezzel emlékszik vissza édesanyja gondoskodására , és a még , vidám gyermekkorára . *Uke * Rossz tulajdonsága hogy imád inni , és ilyenkor verekszik akárkivel .

Képinfo: A képet nem én rajzoltam , csupán illusztráció . (http://)

Engedélyezve: 2014. 01. 18.
2014. 02. 12.

Módosítva: 2014. 02. 11. 20:21:07
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).