Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shikamaru Nara
Kategória: Naruto
Feltöltő: oosakinana

Kor: 20

Külső leírás: A 170 centijével nem nőtt túl nagyra, de pont elég, hogy mindenkit le tudjon verni, hogyha éppen szeretne. Férfias arcát apjától örökölte, ahogy a hajviseletét is tőle tanulta. Nem lehet kiengedett hajjal látni, mert az csak zavarná a koncentrációba, de ez is az egyik védjegye, ahonnan nagyon hamar meglehet ismerni. Barna szemeiből leginkább csak unalmat és fáradtságot lehet kiolvasni, de azért ha egy mosoly megjelenik az arcán döglesztővé teszi, nem is kicsit. Fülben lévő fülbevalót, még Sensei-jétől kapta, amikor mindannyian Chuuninok lettek és az egyik bevetés során mindenki viseli, azóta nem vette ki a füléből és nem is akarja, mert ez az egy tárgyi emléke van, a mesteréről. Avar rejtek fejpántját a balfelkarján viseli és soha nem is szokta levenni onnan, ha napközben látják az emberek.

Jellem: Nem lehet túl vidám jelleműnek mondani. Shikamaru tipikusan, azaz ember, aki nem mond vicceket, inkább csak nevet rajtuk, ha úgy adja a helyzet. Ő inkább komoly és felelősségteljes, ha vészhelyzetről van szó, vagy egy küldetésről. A magánéletében valójában egy lusta dög. Reggelente szinte alig lehet kirugdosni az ágyból, és legszívesebben visszafeküdne aludni, de tudja, hogy feladat van, így erőt vesz magán. Amúgy egy nagyon megbízható ember, mert a rábízott küldetéseket és titkokat is megőrzi és alapos munkát végez. Ezt legjobban onnan lehet látni, hogy amit Asuma-sensei kért tőle, azt az ígéretét mái napig be is tartja. Amúgy alaposan átgondolja a dolgokat és a fejében hatmillió tervet készít, hogy minden tervnek legyen folytatása.

Élettörténet: Spoiler!!! Nara klán legfiatalabb tagja, és egyben a legokosabb és pont ezért nem látja sok dolognak a lényegét. Az akadémiám a leglustább tanulók közé tartozott. Elég sokszor volt az, hogy elaludt és nem foglalkozott azzal, amit leadtak órán, de ennek ellenére, nagyon jól teljesített. Az első Chuunin vizsgán ő volt az egyedüli, aki átment és onnantól kezdve, már nem a Geninek közé sorolták. A Hokage is nagyon bízott benne, mert elég meredek feladatokat hagyott rá, de ezen felül, volt, hogy neki kellett a csapatot összeállítani. Minden csatában részt vett, amelyikben ott volt és hősiesen küzdött. Az egyik küldetés során viszont Asuma-sensei életét veszítette. Akkor a düh és a harag eleinte eluralkodott rajta meg nem tudta kiadni az érzéseit, de az apja segítségével ez is megtörtént utána tisztán tudott gondolkozni, amivel csapdát állított az ellenségnek és le is győzte egy maga. Felnéz Narutora, még akkor is, ha nem mondja. Tiszteli a kitartása és a képességei miatt.

Hobby: Shogi-ni az apjával, barátaival lenni, de leginkább aludni és lustálkodni.

Foglalkozás: Jounin

Extrák: Anime: Naruto és Naruto Shippuden. ~ születésnapja: Szeptember. 22. ~ Csillagjegye: Szűz. ~ Vértípusa: AB ~ 200 feletti IQ-ja van. ~ Asuma-sensei emlékének köszönhetően ő is rászokott a dohányzásra. ~ Technikája: árnyék fojtó jutsu.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2014. 01. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).