Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Erik Befreit
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: 22

Külső leírás: Habár első látásra véznának mondaná az ember, nagyon erős a testalkata. Szőke haja és kék szeme van. Ereje kínos mellékhatása, hogy egy árnyalatnyival alacsonyabb a korabelieknél. Bár úgy tervezték, hogy minden érzékszerve jobb legyen a többinél, a sors fintora, hogy rövidlátó, ezért kutatás közben szemüveg, harc közben sportszemüveg van rajta.

Jellem: Kis okostojás, aki szereti az eszesebb felet játszani, és tudását fitogtatni. Előszeretettel megy még társai agyára kötekekedő jellemével. A magasságára elég érzékeny, egyébiránt kissé el van telve magától. Aki viszont megismeri, az rájön, hogy igazi barát, bármit megtenne társaiért, és nagy erejét, eszét bármikor segítségükre fordítja. Bár számtalan csodás képessége van, eszére a legbüszkébb, amit gyakran ki is mutat, ezért csatlakozott a Dusk kutatócsoportjához.

Élettörténet: A nyolcvanas-kilencvenes években Németország és Franciaország között fegyverkezési verseny dúlt (amit a maffia indított, hosszú történet). Mindkét fél létre akarta hozni a tökéletes katonát. A német kormány leporolt egy náci genetikai kódot, amiből az abszolút tökéletes áriát akarták megalkotni. Erősebb, gyorsabb, okosabb, jobb érzékek, satöbbi. Tizenhat éves korában megbízták az első küldetésével, hogy ölje meg a francia katonát. Ám a Dusk nevű természetfelettivel foglalkozó szervezet emberei már egy ideje a fegyverkezési verseny után nyomoztak. Pont ekkor léptek akcióba. Közbeléptek a két katona csatájának, és leleplezték a háborús uszítókat, majd felajánlották Eriknek és a másik katonának, hogy csatlakozzanak a Dusk-hoz. Ott legjobb barátok lettek, Erik pedig nagy tudását kamatoztatva belépett a kutatási osztályba.

Hobby: Atomfizikai és biokémiai tanulmányok olvasása

Foglalkozás: A Dusk nevű szervezet speciális katonája kutatója

Extrák: Ereje, sebessége, gondolkodása és érzékszervei emberfeletiek. ~~ Sosem járt egyetemre, de több szakot is képes lenne elvégezni. ~~ Kidolgozott egy saját harcművészeti stílust más harcművészeti ágakból, mint a judo, karate, taekwondo vagy jujitsu. ~~ Fegyvere egy gladius, egy rövid római kard, amit könnyedén beleépít harcmodorába.

Képinfo: Nem saját alkotás. (http://)

Engedélyezve: 2015. 04. 12.
2017. 01. 12.

Módosítva: 2017. 01. 09. 01:13:34
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).