Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amaliji Eveshka Basilevsky
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 26

Külső leírás: Derékig érő vörös haja akár a csordogáló vér. Selymessége és csillogása szinte sikoltozik az embernek, hogy gyerünk, túrj belém. Finom metszésű vonásai egyből magukra vonzzák a figyelmet. Finom telt ajkai akár az érett gyümölcs. Orra finoman ívelt és egyenes. Szemei zöldek, akár a legdrágább smaragd, amit sokszor kontaktlencsével rejt el. Nem olyan magas, olyan 170 centi lehet.

Jellem: Bohókás jellem. Neki sohasem sikerül úgy, ahogy elképzelte, elesik, vagy magára önt valamit. Szorgalmas, soha nem hagyja, hogy bénasága elrontsa a róla kialakított képet. Hátorozott, céltudatos néha hajlamos főnökösködni vagy túlreagálni a helyzetet, de néha előfordul, hogy teljesen összezavarodik és határozatlan lesz. Nagyon okos, szinte mindenre tudja a helyes választ.

Élettörténet: Egyedüli gyermekként jött a világra, élete egyszerűen mesés volt. Szülei imádták ő, főleg édesanyja. Szinte mindenhova magával vitte. De sajnos semmi sem tarthat örökké, édesanyja 10. szülinapján autóbalesetben meghalt. Apja, magát hibáztatta a balesetért, amiért figyelmetlen volt. Sok ideig fiára sem tudott nézni, nem tudott lelkiismeretével elszámolni. A munkájába temetkezett, nagyon rövid idő alatt lett a cég tulajdonosának jobb keze. Fia közben férfivá érett, diplomája lett és ugyanabba a céghez közvetítették ki. Apjának fel sem tünt, hogy fia ott dolgozik, és páratlan elméjének, aranyos bénázásának eredményeként mindenki imádni kezdi. Munkatársai szinte a széltől is óvnák a fiút, ez igazán meglepő, hiszen másokkal elég barátságtalanok. Apját villámcsapásként érte, hogy fia már szinte alatta dolgozik, hogy ott dolgozik. Hirtelen ébredt rá, hogy mit szalasztott el fia életében. Mikor a tulajdonos meghalt, és saját fiára hagyta a céget, édesapja is visszavonult neki átadva helyét. Megpróbál ezen túl lassan fia életébe visszatérni. Amaliji-t váratlanul érte a kinevezés és apja osztatlan figyelme. Megpróbál megfelelni, apja elvárásainak a ráhagyott asszisztensi kinevezésnél, de rettenően fél, mit szól új főnöke a bénázásaihoz.

Hobby: Szeret a zöldellő kertben olvasni vagy egyszerűen csak sétálgatni. Éttermekben különleges étkeket fogyasztani.Szeret hegedűlni, nagyon tehetséges zenész.

Foglalkozás: Aszisztens

Extrák: Nevének jelentése: Szorgalmas cica. jobb mellbimbójába van egy piercing egy ferde este bizonyítékául, az első időben próbált megszabadulni tőle de ma már hozzánőtt.

Képinfo: A kép nem az enyém, csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 04. 15.
2018. 05. 01.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:53:13
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).