Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Frederick Hudson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 20

Külső leírás: Vállig érő, selymes, hullámos, világosbarna haja, és hatalmas, égszínkék szemei azok, amelyek elsőre feltűnnek bárkinek. Arca bársonyos, világos bőrű, enyhén hosszúkás, ajkai rózsásak, orra pisze. Termete alig éri el a 165 centimétert, de mégsem tartja magát törpének. Alkata szálkásan izmos, se nem vézna, se nem izomkolosszus. Előnyben részesíti a laza öltözetet, de ha az alkalom úgy kívánja, hajlandó formális öltözékben is megjelenni.

Jellem: Igen jószívű, segítőkész, figyelmes mindenkivel szemben, de azért nála is van egy határ. Nem egy partiarc, ő az a fajta, aki csendben meghúzódik hátul. Amolyan szürke kisegér, akit senki sem szokott elsőre észrevenni, mert a csendes megfigyelő szerepét szereti játszani. Kedveli a társaságot, de néha jobban szeret egyedül lenni. A hangos tömeget nehezen viseli, és jobban szeret rajzolgatni, olvasni, mint egy koncerten tombolni. Az emberekkel szemben nagyon udvarias, az idősekkel pedig előzékeny.

Élettörténet: Átlagos családból származik, apja könyvelő, anyja háztartásbeli. Nincs testvére, ő is kissé kései gyerekként érkezett a családba. Mindig jó gyerek volt, figyelmes, engedelmes. Az általános iskolában, majd a középiskolában is jól teljesített. Kicsi kora óta imád rajzolni, több rajzversenyt nyert már, és a középiskolában döntötte el, hogy ő bizony illusztrátor szeretne lenni. Szülei eleinte próbálták lebeszélni róla, hiszen ebből nehezen lehet megélni. Inkább azt szerették volna, ha Frederick egy jobb szakmát tanul, közgazdász lesz, esetleg tanár, vagy ügyvéd. De végül engedtek fiúk könyörgésének, így az érettségi és egy sikeres felvételi után megkezdhette tanulmányait egy művészeti egyetemen. Jelenleg másodévesként minden vágya, hogy kiváló illusztrátor válhasson belőle. Még a középiskolában jött össze egy nála idősebb diákkal - ekkor jött rá, hogy a fiúk vonzzák -, de kapcsolatuknak sajnos nem lett túl hosszú jövője, mert szerelme külföldre költözött a családjával. Jelenleg vár arra a különleges valakire, aki elrabolja a szívét. Az egyetem mellett egy kis kávézóban dolgozik, és a kávézó feletti lakásban lakik.

Hobby: rajzolás, olvasás, zenehallgatás, séta a parkban, nézni a naplementét,

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: *** A tanulás mellett szívesen készít amatőr illusztrációkat kisebb könyvekhez *** Szülei tudják, hogy meleg, de ebből sosem volt semmi probléma *** Kevés barátja van, de azokat igen megbecsüli. *** Nem dohányzik, és alkoholt sem fogyaszt *** Utálja a gombát és az articsókát *** Imádja az édességet és a gyümölcsteákat ***

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 09.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:36:01
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).