Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Marcus Kane
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 468

Külső leírás: 190 centiméter magas, az alakja férfias, izmos és csábító. Egy tetoválás van a karján, ami egy holdat körülölelő aranyhal és a köldöke alatt egy pici csillag. A haja hosszú és szőkés vörös, amit általában összefogva hord. A szeme vörös, ezért ha emberek közé megy mindig sötétbarna kontaktlencsét használ, a hegyes fület pedig a hajával takarja el.

Jellem: Határozott és erős jellem. Lojális és jó kapcsolatot alakít ki szinte mindenkivel maga körül. Soha nem szegi meg az ígéreteit, az adott szavát minden körülmények között betartja. Egyetlen hibája, ha nevezhető annak, hogy túlságosan is védelmező. A szeretteit mindentől meg szeretné óvni, néha még önmagától is, de bármennyire dühös is, soha nem bántana senkit a saját akaratából. Nagyon gyengéd tud lenni, gondoskodó, viszont még nem találta meg a társát és a félvér mivolta miatt nem is hisz benne, hogy neki is lehet.

Élettörténet: Az emberek között született, az anyja vérfarkas volt, az apja vámpír. A szülei meghaltak miközben őket védelmezték az anyja falkájától, akik le akarták mészárolni a félvér gyerekeket, de végül csak Marcus húgával végeztek, mert egy rivális vérfarkas falka a segítségükre sietett és megmentette a fiút. Befogadták Marcust és úgy nevelték fel, úgy vigyáztak rá, mintha egy lenne közülük. Marcus pedig mindig kiált a falkáért, ha kell segített, ha kell akkor harcolt a vámpírok ellen mikor azok betörtek a területükre. Megtalálta a helyét a farkasok között, bár néha még mindig, több száz év elteltével is rátelepszik a szomorúság, ha a családjára gondol.

Hobby: vadászat falkában, labdajátékok, úszni a tengerben, részt venni a falka ünnepségein

Foglalkozás: átváltoztatott farkasok tanítója

Extrák: Ételre és vérre is szüksége van, de megelégszik az állatival. Nem árt neki a nap, de a telihold annál inkább árnyékot vet az életére, mert olyankor ő is, mint a többi vérfarkas átváltozik, de az ereje olyannyira megnő, hogy képtelen kordában tartani és csak pusztít maga körül. A legelső átváltozása óta a háza alaksorában kialakítottak egy vastag betonfalú pincét. Oda láncolja magát teliholdkor, hogy ne árthasson senkinek.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 20.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:07:58
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).