Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yogi
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 21

Külső leírás: Igazi szőke herceg, 181 centi magas, karcsú, mozgékony és jellemre is hiperaktív. Haja aranyszőke, kicsit kócosnak tűnik, de kifejezetten jól áll neki. Szeme kifejező lila. Arcán található egy tapasz, amit mindig visel és cserél, ugyanis ha az valamilyen oknál fogva lejön róla, másik személyisége kerül a felszínre, ekkor haja fehérré válik, szemébe piros fény költözik és elszabadul a pokol egy darabja. Ruhái kicsit hóbortosak, de mind kényelmes, és mindben könnyedén lehet mozogni. Van egy hivatalos harci öltözéke is, ez hasonít a cirkuszi porondmester öltözékére, fekete öltöny, az ő esetében zöld díszítésekkel, és az elmaradhatatlan cilinder, mint tartozék. Ezen a ruháján kívül minden más ruhájára jellemző, hogy kicsit megtépázott az alja és az ujja. Ez is utal a képességére, amellyel képes tüskés indákat idézni, és azokat irányítva harcolni az ellenséggel. Fegyvere még két épée (párbajtőr), melynek kézvédő része szintén tövises indákra emlékeztet. (Egyébként ezt az erejét a cirkuszi karkötő segítségével képes használni) Meg kell említeni még egy speciális öltözéket, amelyben a cirkuszi felvonulásokon és előadásokon bukkan fel, ez pedig Nyanperona jelmeze, amely egy nagy, sárga cicajelmez. Újonnan szerzett állandó kiegészítője egy karkötő, amelyet Gareki lőtt neki.

Jellem: Yogi eső látásra eléggé különc, 21 éves kora ellenére olyan, akár egy gyerek, gyakran jókedvű, ilyenkor kissé hiperaktívnak tűnik, nagyon gondoskodó, és szeret sokat fecsegni, még inkább játszani, szórakozni, olyan embernek tűnik, aki nem nőtt fel és szereti az életet. Kifejezetten feldobja, hogy két “újonc” kerül a hajóra, és igyekszik összebarátkozni Naijal és Garekivel. Mint kiderül, a két jövevény azért is hozza lázba, mert a hajón elég magányos az életük, a Cirkusz tagjai a külvilág számára csak akkor léteznek, ha egy küldetés során érintőlegesen kapcsolatba kerülnek, vagy a cirkuszi előadások során, de az is csak szerep, mondhatni eléggé elzárt életet kell élniük, és nem dicsekedhetnek nagyon sok baráttal, egy külön kis világ az övék. Talán ezért is - bár valószínűleg más esetben is így viselkedne - sokszor feleslegesen is sokat aggódik, ha valamelyiküket bántja valami, vagy megsérülnek. Amikor lekerül róla a tapasza, egy egészen más személyiség tör elő belőle, amelynek tetteire nem emlékszik - bár a fejében tudnak ilyenkor beszélgetni egymással, később nem emlékszik semmire a történtekből, csak halvány érzetek szintjén, illetve láthatja az eredményt. Ezt a személyiségét szándékosan nem nevezték el, mert Akari-sensei, a Kutató Központ vezetője úgy vélte, ha kapna valami külön nevet, még inkább önállósulna ez a személyiség. Így többnyire Ezüsthajú Yogiként vagy Yogiként utalnak rá ekkor is. Ez a Yogi szintén nagyon gyerekes, de az önző oldalát testesíti meg a gyerekességnek, meg talán egy csipetnyit mondható, hogy az őrület határára sodródott, mert ilyenkor roppant agresszívvé válik, és még erősebb - talán mert gondolkodás nélkül felszabadítja minden erejét -, mint normál esetben. Ilyenkor a “játéka” abból áll, hogy mindenkit megtámad, akit csak ér, és igyekszik elpusztítani, ez alól egy kivétel volt, Gareki, amelyen maga a személyiség is meglepődött, hogy végül miért védte meg ahelyett, hogy elpusztította volna, ez pedig a havas országbéli incidenskor történt. Amúgy ez az énje is utál ártani másoknak, mégis megteszi, de ezt mindig meg is sínyli, magának is fájdalmat okozva. Főleg azért is volt furcsa ez az epizód még számára is, mert ahogy Yogi nem emlékszik, mit csinál Ezüsthajú Yogi, ugyanúgy Ezüst Yogi sem emlékszik senkire, akivel Yogi találkozik. Jókedélyűségének, nyílt személyiségének, játékos természetének köszönhetően könnyen barátkozik, különösen a gyerekekkel, viszont társai közül szinte mindenki előszeretettel piszkálja, olykor akár bántalmazza is, amely ugyan nem esik neki jól, de sokszor nem veszi a szívére, és akad olyan is, amikor egyenesen mások gondoskodásaként éli meg az inzultációt - mondhatni szeretne mindenbe jót látni, igazán pozitív személyiség.

Élettörténet: SPOILER (MANGÁBÓL IS) !!!! Bár Yogi nem emlékszik a múltjára - csak Ezüsthajú Yogi - valóban hercegi vér csörgedezik az ereiben. Hajdanán egy Rimuhakka nevezetű ország királyi családjának gyermeke volt, de végül egyetlen túlélőjévé vált az országát érő kegyetlen mészárlásnak. Ekkor még csak tíz éves volt, s a Kafka fogságába került. A szervezet tudósai Cradle sejteket impantáltak bele, kísérleti nyúlként kezelve - ezeknek a sejteknek a segítségével teremtik a varugákat is -, Yogi csak annak köszönheti, hogy nem változott tőle szörnyeteggé, mert szervezete természetes mód is magas koncentrációban tartalmazta ezeket a sejteket - ahogy országa lakóinak teste is, hiszen ebből az országból ered ez a sejttörzs, s természetesen a királyi család szervezetében akadt a sejtből a legtöbb, ezért ők voltak a legkiválóbb harcosok. Annak ellenére, hogy a Cradle sejtek együtt léteznek Yogi saját sejtjeivel, mégis eltorzították kicsit, tudathasadást okozva, és egy második személyiséget szülve, akit főként Ezüsthajú Yogiként ismerhetünk. Yogi jó ideig élt bebörtönözve a laboratóriumba egyedül, és miután megmutatták neki azt a videót, amelyen megörökítették, ahogy elpusztítják az országát, és egy vörös tornádó végez a húgával, megtörik, és őrjöngve lemészárol minden tudóst, aki az épületben tartózkodott. Ekkor talál rá az akkor még csak 16 éves Tsukitachi és Hirato, a Cirkusz két harcosa, akiknek az volt a küldetésük, hogy kiszabadítsák. Yogi először - erejét sem tudva igazán uralni, tovább tombolva bizalmatlanul, rettentően félve - megpróbálja megölni őket is, de Hirato legyőzi. A férfi azonosítja az információi alapján mint Rimuhakku hercege, s Yogi végül abbahagyja az ellenállást. Ezután úgy dönt - végül is hova máshova mehetne -, hogy a Cirkusszal marad, és azóta is ott él, miközben kiképezte magát harcossá, és a második hajón szolgál immáron teljes tagként, Hirato parancsnoksága alatt.

Hobby: Nyanperonáskodni, varrni, időt tölteni másokkal

Foglalkozás: Második hajó harcosa

Extrák: Születésnapja: február 11. Vércsoportja: B. * Annyira szereti Nyanperonát, hogy igazából egy halom ilyen cucca van, az ágya tele Nyanperona plüssökkel, ölelőpárnákkal, és még az alsónadrágja és a pizsamája is Nyanperonás. * Könnyen válik síróssá, főleg, ha aggódik. Az arca mindenesetre egy nyitott könyv, kivéve, ha harcra kerül sor. * Állítása szerint fél harcolni, mert nem opció a vereség, ennek ellenére jól képzett és igen erős, megállja a helyét annak ellenére, hogy kerüli az öldöklést, mert segíteni sokkal jobban szeret, még ha olykor tudja, hogy már késő. Ezt a fajta kedvességét amúgy fel is rója neki az első hajó egyik harcosa, Kiichi. * Amikor bemutatkozik, mindig csillogó hercegként utal magára * Halott húga neve Miumarie * A kis szöveget, amit harc előtt mond el, igazából Hirato írta neki, de annyira megtetszett neki, hogy azóta ezt használja a maga és Nyanperona jelmondataként is. * Utálja a harcokat, és kifejezetten feláll a szőr a hátán Akari-senseitől * Kedvenc étele a cukor és a csoki, nem szereti a paprikát és a répát. * Aranyosnak tartja mind Garekit, mind Nait, és hajlamos őket ölelgetni attól függetlenül, hogy nekik ehhez fűlik-e a foguk, vagy se, Gareki rendszerint el is kalapálja emiatt. * Anime/manga: Karneval

Képinfo: google segítségével talált, nem az én munkám (http://)

Engedélyezve: 2014. 01. 05.
2022. 06. 11.

Módosítva: 2022. 06. 11. 18:44:43
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).