Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Akari
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 33 éves

Külső leírás: Magas, 185 cm kellemes izomzatú férfi. Megjelenése egyszerre vonzó és riasztó. Ennek oka, hogy nagyon helyes férfi, de mindig komor az ábrázata, azt állítja, hogy ez Hirato és Tsukitachi miatt van. Haja rószaszínes, avagy barackvirág színű inkább, szemei úgyszintén. Általában hátranyalva hordja, stílusosan „feltúrt” tincsekben, de vannak napok amikor nem foglalkozik ennek beállításával, csak előre hullnak azok a kósza tincsek és még a szemét is könnyen eltakarhatnák. Sokkal férfiasabban áll neki, ha hátra van „féülve”, ha viszont hagyja őket előrehullni, simán letagadhatna tíz évet is. A fehér laboratóriumi köpenye alatt általában kék inget és rózsaszínes-lilás nyakkendőt hord, nyakában sztetoszkóp, és mindehhez szürke nadrág társul.

Jellem: Általában morcos, komoly, komor de van érző és odafigyelő oldala is. A maga szigorú módján törődik mindenkivel, még az apró állatokkal is, akik ezt lelkesedéssel viszonozzák. Egyszerre népszerű és népszerűtlen a nővérkék környékében, mert aki nem ismeri teljesen, csak a külsőt és a mázt látja gyakran, nagyon vonzónak találja, miegymás, aki viszont megismerte már a szigorú, sőt „sötét” oldalát az ellenségesnek véli. Ez alól kivétel pár ember. Például Yogi szimplán csak tart tőle, a rettegéstől messze van, de szereti inkább távol tudni magától a Senseit. Hirato és Tsukitachi viszont szinte egyenrangúnak és legfőképp barátnak tekintik minden dacolása ellenére, és így is foglalkoznak vele. Valószínűleg nem vallaná be, de ő is nagyra tartja az ő társaságukat, csak jobb ellenkezni. Domináns alak kivéve Hirato és Tsukitachi társaságában. Megjegyzései gyakran érzéketlennek tűnhetnek, de csak a hangnem miatt, valójában ezzel is törődik másokkal. Könnyen felingerelhető, erre főként Hirato és Tsuki képes. Szinte mindig dolgozik, legalábbis elmondása szerint sosem ér rá semmire, mert állandóan a munka körül forog, egyszer mégis sikerül a két kapitánynak leitatnia.

Élettörténet: SPOILER *** Amikor Hirato és Tsukitachi a Cirkuszhoz kerültek, ő már ott dolgozott kutatóként. Sok mindenki életét mentette már meg, nem csak emberekét, de állatokét is, mert úgy érzi felelős mindenkiért. Ebből is látszik, hogy mennyire törődő. Valóban elég sokat dolgozik, mert orvosi tevékenységek mellett valóban kutatásokkal is dolgozik. Merevnek tűnő alak, de mégis képes arra, hogy ellenszegüljön a szabályoknak. Erre egyik példa, hogy tartja a száját amikor kell, valamint Azana hiába meg akarta ölni, mégis megvédené Hiratoval szemben is, és hagyja megszökni. Régebbi múltjáról nem tudni túl sokat. Régebben Uro-val riválisok voltak, de ellenségekké váltak, amikor Ura – és később Azana is – a Kafka oldalán kezdték el látni a leendő győzelmet és az igazságot. Azanaval kicsit szorosabb volt a kapcsolata, elvileg ő volt az aki kezdetben pártfogásába vette, mikor meghalt Azana családja és így került a Cirkuszhoz. Yogi már gyerekkora óta retteg tőle, mivel még kicsi korban került a Cirkuszhoz, és már akkor is ismert volt a „silver” személyisége, ezzel kapcsolatban végzett el rajta Akari egy műtétet, hogy kiderítse mi ennek az oka, azóta retteg tőle.

Hobby: nincs, állandóan dolgozik és ritkán tudják ettől elszakítani.

Foglalkozás: kutató-orvos

Extrák: Anime: Karneval ** December 23-án van a születésnapja, a vércsoportja nullás. ** Szereti a fekete teát barnacukorral. ** Elvileg az eredeti neve Dezart Akari, az Akari jelentése fény. ** Amikor Nai "természetes élőhelyét" kutatták fel, és megtámadta őket egy varuga lény, Nai megvédett egy kis nyuszit, akit később Akari-sensei látott el. Ezt a kis nyuszi szerű lényt magukkal vitték a hajóra és azóta nagyon ragaszkodik hozzá, amit Akari nem ért, de továbbra is gondoskodik a kis állatról.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2014. 01. 03.

Módosítva: 2018. 05. 09. 21:49:04
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).