Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Asahina Subaru
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 20 éves

Külső leírás: 183 centi magas, igazi kosarasnak való alkat. Sportos, izmos, mozgékony és kiváló a testalkata hozzá. Igazán szemrevaló. Sötét haja és sötét szemei talán szürke egérré teszik, ennek ellenére nagyon is vonzó. Nem találja magát se helyesnek se jóképűnek – ezt főleg testvérei miatt érzi, az ő bishi szépségük miatt lett oda az önbizalma – de nem is tudja mennyire tetszetős. Általában kedves, vagy kedvesen semlegesek az arcvonásai, szívesen mosolyog, de csak szívből képes, álmosolyt nem tud arcára varázsolni. Komornak tűnik, de csak sokszor tanácstalan, hogy hogyan is kellene viselkednie. Mindig sportosan öltözködik igazi sportemberhez méltóan, mindig van a nyakában egy műanyag nyakláncszerű valami, és csuklóin szorító. Nagy kezei vannak, amivel könnyen fogja és irányítja a labdát. Kissé szemérmes, de főként a lányokkal szemben.

Jellem: Nem tudja, hogy a tőle egy évvel idősebb Loui nem az édestestvére. A bátyjaihoz képest, sőt utána már öccseihez képest is nem tartja magát helyesnek vagy jóképűnek, kevés az önbizalma, csendes és ritkán beszél, de olyankor mindig érdemes figyelni rá. Könnyen zavarba hozható, ha olyan témát erőltetnek rá beszélgetésben amiről nem akar beszélni, és olyankor az igazság helyett összezavarodva beszél valamit, ami teljesen ellenkezik gondolataival. Régebben nagyon is, szinte bálványozási szinten felnézett egyik bátyjára, Natsumera, aki elég jó sportember volt, de nagyot csalódott benne, amikor valamilyen okból abbahagyta a sportolást, azóta nem jó a viszonya bátyjával. Zavarban van a lányok közelében, ezért kissé feszült olyankor, ha újdonsül húgával kell beszélgetnie. Még mindig szereti a sportolást, és tovább űzi, mint bátyja annak idején.

Élettörténet: Ő a kilencedik (nyolcadik) gyermek az Asahina családban. Egy külön úgymond lakóparkban él testvéreinek többségével. Mindegyikünknek külön lakásrészük van, a konyha és étkező pedig közös egy külön szinten. Hivatásosan is sportol, az egyetemi kosárlabda csapat tagja, s később felkérik, hogy játsszon a profi válogatottban. Gyerekként nagyon jó kapcsolatot ápolt Natsumeval, ami később csalódottsága miatt megromlott, azóta nem hallgat rá szinte semmiben, nem hisz neki. Persze szeretné, ha érdekelné a bátyját mi a helyzet vele, de sosem beszél vele ilyenekről és meg is lepi, amikor Chi-től megtudja, hogy Natsume nagyon örül annak, hogy beválogatták a profik közé. Néha amikor el akar szakadni a családjától, az egyetemen tölt pár napot vagy hetet, olyankor teljesen az edzésnek tudja szentelni magát.

Hobby: Kosárlabdázás, sportolás, edzés.

Foglalkozás: Egyetemista.

Extrák: Anime: Brothers Conflict ** A szülinapja szeptember 21.-én van, a vércsopotrja nullás. ** A Meiji nevű egyetemre jár, és a kosaras mezszáma itt a 14-es. **

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2014. 01. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).