Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Daniel (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: oosakinana

Kor: 24

Külső leírás: Fekete rövid haja van, amikben vörös tincsek találhatóak. Ezek a vörös tincsek nagyon jól kiemelik a szeme barna színét. Nem szokott fésülködni, mert szerinte úgy van jól a haja, ahogy éppen reggel ki kel az ágyból. Férfias arcát édesapjától örökölte, de a benne lévő lágyabb vonásokat anyjától. Magassága mellé jó fizikum is társul. Mindig edzi magát, mert igaz, hogy szolga, de reméli, hogy egyszer majd ő védheti meg a királynőt, vagy a testvérét, hogy ezzel felfigyeljenek rá és esetleg katonát, vagy épen valami testőrré nevezzék ki. Az öltözete a kastélyhoz méltó.

Jellem: Daniel egy eléggé összetett jellem, amire szüksége is van. A királyi család felé mindig alázatos és megteszi, amit kérnek tőle, legyen szó bármiről. Tiszteli is őket, hiszen tudja, hogy miken mentek keresztül annak ellenére, hogy erről senki nem tud. Ő mindig ott volt és titokban figyelte a hercegnőket. Ám a másik oldalról nagyon vidám és szeret viccelődni. A munkatársait olykor vicceivel kiszokta készíteni, de ők is csak nevetnek rajta, mert hát nem tudnak mit. A mosoly az ami soha nem hiányozhat az arcáról. A fájdalmát nehezen tudja kiadni magából, mert megtanulta, hogy nem szabad, vagyis édesapja ezt nevelte belé, hogy a fájdalmát soha nem mutathatja meg senkinek, főleg meg nem a királyi családnak.

Élettörténet: Mindig is a palotában élt és ott szolgált. Nem csak ő, hanem az egész családja. Daniel ahogy felcseperedett és úgy látta felnőni a királynőt és látta, hogy milyen félelem van benne. A hatalmát is ismerte, de soha nem akart rossz dolgot, meg mivel nem engedték, hogy erről beszéljen, így nem mondott semmit. Amikor elszabadult a pokol, akkor meg úgy érezte, hogy már késő bármit is szólni, de szerencsére nélküle is minden helyre jött, aminek örül. Azóta sem szólt senkinek, hogy ő ismeri ezt a képességet, mivel az ő családjában is volt ilyen. Még egy dolgot senki nem tud róla, még pedig azt, hogy szerelmes a királynőbe, mióta felnőttek. Ezt a két súlyos titkot hordozza magába, amit érez, hogy napról napra egyre nehezebb, de ki tart egészen addig ameddig arra éppen szükség van.

Hobby: olvasás, Elsa figyelése

Foglalkozás: Elsa szolga

Extrák: Walt Disney Frozen - Jégvarázs című meséje, melyhez Andersen Hókirálynő c. meséje szolgált alapul. ~ Imádja az édességet.

Képinfo: Nem saját kép csak illusztrációként van. (http://)

Engedélyezve: 2014. 01. 03.

Módosítva: 2014. 01. 03. 09:20:29
Módosította: oosakinana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).