Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Xander Gates
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 31

Külső leírás: Egy vonzó és hihetetlenül szexi pasi, 190 centis magasságával és kidolgozott testével, amit főleg a munkájának köszönhet. A sok futás, a felszerelés és a fegyver használata mind erőt igényel és abból neki van bőven. Karakteres arca sok nő figyelmét kelti fel, de elég egy hűvös pillantás a konyakszín szemektől és máris antarktiszi lesz a légkör a nyílt utcán is. Külseje mindig ápolt, frissel borotvált, de a körszakálla állandó, és piszkosul jól áll neki, csak még szexisebbé teszi a telt, csókolnivaló ajkait. Fekete haja teszi teljessé az összképet, divatos frizurára vágatja, elég hosszú, hogy keretezze az arcát, de elég rövid, hogy ne akadályozza munka közben. A komorságához híven a sötét színeket kedveli, főleg feketét, szürkét és sötétkéket hord. Munkában a kötelező egyenruhát, otthon farmert, inget, vagy pólót, az edzőteremben vagy a reggeli futáskor melegítőt. Két ékszer van amit állandóan magán visel: az acélgyűrűje, a karkötő pedig nikotintapaszként funkcionál, mert fél éve leszokott a cigiről, de néha még mindig rágyújtana.

Jellem: A bátorságához nem fér kétség, a vakmerőségéhez még inkább. Mintha nem létezne számára a veszélyes fogalma, amit elhatároz azt meg is teszi. A munkáját rendkívül komolyan veszi, mindig is rendőr akart lenni, s mikor a képességei még magasabbra vitték, az FBI berkeibe, csak még elhivatottabb lett. Ő az, akit nem lehet megvesztegetni, ugyanakkor nem az a makulátlan és törvénytisztelő férfi, akinek gondolnánk. Szemrebbenés nélkül használja az öklét, ha pedig az indulatai elszabadulnak, akkor nagyon nehezen nyugszik meg. Az érzelmi élete elég hiányos, sosem tapasztalta meg az igazi szeretetet, a gyengéd gondoskodást, így nem is tudja mi az igazán, vagy hogyan mutassa ki. A munkáján kívüli élete hétköznapinak mondható, egy része mégis maga az őrület. Nincs magánélete, nincsenek rokonai, kollégáit sem kezeli barátaiként. Nem gondolnánk róla, de tinédzser korától nem volt valódi kapcsolata sosem járt senkivel, mert a gondolatait mindig egyetlen arc töltötte be. Mindig ugyanaz, mindig Ő, mindig Miles Emory. Még ha a testi szükségleteinek tett is eleget egy olcsó motelben, akkor is Rá gondolt. Mániákus vonzalom fűzi Miles-hoz, akit tíz éve pillantott meg először. Valami akkor megváltozott benne, nem tudta kiverni a fejéből azt a fájdalmasan szép arcot, mígnem már a tulajdonaként gondolt rá. Akkor kezdte a rendőri pályafutását, még csak az aktákat tologatta, de mindent kiderített a róla, amit csak tudni lehetett, sőt, követte azt is ami az életében történt, mindig rajta tartotta a szemét, hogy távolról vigyázhasson rá. Nem érdekli senki és semmi más, csakis kizárólag Miles.

Élettörténet: A családja – ha lehetett egyáltalán annak nevezni – egyáltalán nem felelt meg egy gyereknek, de még egy kutyának sem. Az apja már akkor alkoholista volt mikor Xander megszületett, az anyja pedig erkölcsileg a nullán állt. Csak azért szülte meg a gyereket, hogy a segélyt felvegye utána, de egyáltalán nem törődött vele. Kicsiként természetesnek vette a körülményeit, az apja részegen erőszakos volt, gyakran a nadrágszíjával verte meg ha útban volt, vagy nem hozott neki még egy sört. Mikor az iskolára került a sor az anyja csak azért íratta be, hogy ne vegyék el a segélyt, de nem érdekelte mi lesz. Xander az általánosban szembesült azzal, hogy mennyire másképp élnek, mennyire rosszabbul, mint az átlag és emiatt sokan piszkálták, de nem sokáig. Az apjától örökölt vérmérséklet mindig megmutatkozott, a dühét erővé alakította az erőt elhatározássá, így küszködte végig magát a kamaszkorig. Szívből gyűlölte az apját, mert ő volt az egyetlen akitől félt, de ez is megváltozott lassan, mikor egyre magasabb és - a rakodómunkának köszönhetően - egyre erősebb lett, míg egy napon már az apja volt az, aki félt tőle. A középiskolára ő maga gyűjtött pénz, az agresszióját a sportba, boxba ölte, másodévesként pedig kitűzte az elérendő céljait: elhatározta, hogy a legjobb zsaru lesz, hogy az olyan mocskok, mint az apja is ne ússzák meg szárazon. Sikeresen el is érte a célját, főleg hogy közben mindkét szülője meghalt, egy nagy teher szakadt le róla. Egyetemi gyakorlaton volt a rendőrségen mikor az élete fenekestül felfordult egy tizennégy éves fiú láttán. Xander akkor huszonegy volt, már érett felnőttként tudott gondolkodni és úgy gondolta beleszeretett a fiúba, ha nem is rögtön, de fokozatosan. Messziről megismerte, titokban tanulmányozta az ügyét, mindent tudott az apjáról, akit legszívesebb a puszta kezével tépett volna szép. A rögeszméje lett, a védelmező ösztöne az irányába hatalmas volt. Ahogy teltek az évek és a fiú egyetemre ment, az érzései még mélyebbé, még őrültebbé váltak irányába, mert már azért is féltékeny volt, ha mással látta beszélni. Egyszerűen csak magának akarta, ami egy veszélyes és tébolyult gondolatot szült a fejébe: „Miért ne szerezzem hát meg?”

Hobby: bűnözőket lecsukni, figyelni Miles-t, filmet nézni, olvasni, edzeni

Foglalkozás: FBI elit különítmény

Extrák: Az egyetemi évei alatt jött rá, hogy a saját neméhez vonzódik, de mióta meglátta Miles-t csak egyéjszakás szexbe ment bele, akkor ha már szüksége volt rá. Kiemelkedő teljesítménye miatt egyre feljebb került, a fizetése elég jó volt ahhoz, hogy legyen saját háza, kocsija. Egyedül él, a házimunkákkal és a főzéssel tökéletesen boldogul. Egy korty alkoholt sem iszik, a részegeket gyűlöli. A kávé az ő itala. Semmit nem szeret amiben van mogyoró vagy dió, mint a kettőt utálja.*** Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 10. 23.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:20:22
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).