Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Maximiliano Rossi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 22

Külső leírás: Hamu szőke enyhén hullámos haja a vállát verdesi , szemei fáradt zöldek és gyönyörűen csillogóak. Nem magas de nem is alacsony , tökéletesen kidolgozott teste hamvas fehér bőrrel párosul . Felső testén egy közepes nagyságú forradás éktelenkedik , amit fiatalabb korában szerzett . Általában fekete , lila , vagy esetenként piros ruhadarabokat hord .

Jellem: Kedves és tiszteletre méltó fiatal férfi , aki nagy titkot rejteget . Szereti megtartani a biztos távolságot mindenkitől , de kedvessége már már az őrületbe kergeti a körülötte élőket . Néha a magányosság és a megkülönböztetés miatt kitaszítva érzi magát . Éjjeli bagoly , aki képes az éjszaka közepén teljes erővel tevékenykedni .

Élettörténet: Maximiliano Párizsban született 22 évvel ezelőtt . Édesanyja ember , édesapja vámpír volt , ennek eredménye képen ő félig vámpírként jött a világra . Apját kiközösítették azért , mert összeállt édesanyjával egy emberrel , akibe végzetesen beleszeretett . Max megszületésével anyja halálát okozta , így csak apja maradt számára . Egészen csecsemő kora óta nevelőszülőknél élt , akik sok sok szeretetet adtak neki , így megformálva mostani jellemét . Teljesen tisztában volt azzal hogy nevelőszülőknél él , nem haragudott érte . Szívből szerette nevelőszüleit , ez az érzés kölcsönös volt . Nevelőapja ismerte biológiai apját , jó baráti viszonyban voltak . Figyelemmel kísérte a fiú felcseperedését , egészen idáig . Maxnak nem okozott gondot a vér szaga vagy látványa egészen idáig , egyre rohamosabb ütemben jelennek meg rajta a vámpírok jellegzetes védjegyei . Vérszomja még nem olyan nagy , de egyre kellemetlenebb számára .

Hobby: olvasás , éjszakai séták

Foglalkozás: könyvtáros

Extrák: Félig vámpír , ha vérszomja eluralkodik rajta szemei karmazsinvörössé változnak , agyarai előtüremkednek hófehér ajkai mögül , és egy igazi mindenen uralkodni vágyó fenevaddá válik . Anyanyelve a Francia , de kiválóan beszél Angolul és Németül is .

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2014. 01. 02.
2014. 02. 12.

Módosítva: 2014. 02. 11. 16:54:21
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).