Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amadeo Vinchenzo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 26

Külső leírás: 175 centi magas, tökéletes testfelépítésű férfi. A haja világosszőke és enyhén hullámos. Az arca maga a bűnre csábítás amelybe oly szívesen visz bele másokat. Szenei, olyanok, mint az olvadt csokoládé. Minden buja pillantása egy ígéret a gyönyör teli órákért. Kedveli a selyem és a szatén anyagú ruhákat melyek kiemelik csábítóan tökéletes alakját.

Jellem: Teljes mértékben az élvezetekért él. Gyűlöli a szabályokat, a kötelezettségeket és a prűd társadalmat. Egyáltalán nem érdekli mások véleménye, mindent úgy tesz, ahogy neki tetszik. Nem érdekli a társadalmi rétegek korlátain, a szemében minden ember egyenlő, legyen az szegény vagy gazdag.

Élettörténet: Firenzében született egy nemesi család első szülöttjeként. Az apja halála után neki kellett volna átvennie a család birtokainak és vagyonának kezelését, valamint az apja által kijelölt nemes hölggyel megházasodnia. Amadeo számára ez elképzelhetetlen lett volna. Mikor eljött az idő, hogy átvegye az irányítást és az ezzel járó nemesi címet, nem fogadta el. A hatalmas vagyona egy részét az édesanyja nevére íratta ő pedig Velencébe ment, hogy élje a saját maga számára legélvezetesebb életet. Megvásárolt egy hatalmas házat, ahol egy előkelő bordélyházat alapított, ahol diszkréten szórakozhat bárki. Ő döntötte el kit vesznek fel a tagok listájára, és ő válogatta össze a legképzettebb lányokat és fiúkat, akik szórakoztatják a vendégeket. Ha egy kuncsaft nagyon megtetszett neki, ő maga is elvállalta, hogy szórakoztassa az illetőt és földöntúli gyönyörökben részesítse.

Hobby: édesség evés, szex

Foglalkozás: bordélyház vezető, kurtizán

Extrák: Imádja a vörös színt, ezért a bordélyház teljes belső tere a vörös különböző árnyalataiban játszik. Rajong az édességekért. Örömmel szórakoztat másokat, de minden esetben ő a domináns fél. Titkolja, hogy nemes, ezért a vezetéknevét senki sem tudja.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 01. 02.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:01:26
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).