Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nathaniel Sky
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 19

Külső leírás: Gyönyörű, törékeny, de a teste tele van vágásokkal és régi sérülések nyomaival. A haja hosszú, és lágy hullámokban omlik a hátára. A szeme ugyanolyan színű, mint a haja. Tekintete mindig a távolba réved. Szépen ívelt ajkain ritkán, szinte soha nem látni mosolyt, csak akkor, ha egyedül van.

Jellem: Olyan, mint egy törékeny porcelánváza. Vigyáznod kell mit teszel, mert olyan sok mindenen ment már keresztül, hogy könnyen eltörhet. A lelke megtört, már nem érez semmit a fájdalmon kívül. A boldogság és a remény a jobb életre már végleg kihalt belőle, mert az árulta el akiben a legjobban megbízott. Nem beszél, mert nem tud mit mondani. Amikor még reménykedett abban, hogy jobb lehet folyamatosan könyörgött, de semmire sem ment vele, ezért inkább hallgat. Csak a könnyei árulkodnak a szívét mardosó fájdalomról.

Élettörténet: Egy boldog, nagy családban élt San Francisco-ban. Egy napon azonban az élete pokollá változott ami soha nem ért véget. A szülei látogatóban mentek a nagyszüleikhez New York-ba, de Nathaniel nem ment velük, mert egy fontos vizsgára kellett készülnie és úgy egyeztek meg, hogy a nagybátyjával, Jake-el megy New York-ba két nap múlva. Ez azonban soha nem történt meg. A nagybátyja nem az az ember volt akinek hitték. Szemet vetett Nathaniel-re és meg akarta kaparintani. És itt volt számára a tökéletes alkalom. Mindent úgy rendezett el mint ha Nathaniel azért nem ment volna a szüleivel, mert ez alatt az idő alatt el akar volna szökni otthonról. Kényszertette a fiút, hogy írjon egy levelet a szüleinek, amiben bevallja a szökése okait. A lakásukról összeszedte a személyes dolgait és eltüntette, a rémült fiút pedig a háza alatt kialakított hangszigetelt pincébe zárta. Folyamatosan gyötörte és szexuális kínozta, míg az emberek szemében eljátszotta az aggódó nagybácsit, aki semmiről sem tud. Nathaniel pedig eközben ott szenvedett bezárva. Miután egyszer majdnem megszökött, a nagybátya a falhoz láncolta egy hossz és vastag lánccal, ami csak a 2 méterrel odébb lévő fürdőszobáig ért el. A több éves rabság és szenvedés alatt Nathaniel teljesen összetört. Közel egy másfél éve nem beszél és enni sem eszik, ha nem erőltetik belé. Miután megkísérelt öngyilkos lenni a nagybátyja minden éles tárgyat eltávolított, megfosztva ezzel Nathanielt attól, hogy valaha is szabaduljon a pokolból.

Hobby: álmodozás, képzelgés

Foglalkozás: -

Extrák: Fél a víztől, mert a szökési kísérlete után a nagybátyja majdnem belefojtotta a kádba.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 01. 02.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:00:56
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).