Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Malcolm Warlow
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 27

Külső leírás: 185 centiméternyi tömény izom. Ez jellemzi leginkább a külsejét, ami mindenkit félelemre sarkall, főleg ha közben belenéznek a szemébe. A meleg konyak színű szemek olyan fagyosan néznek az emberekre, mint ha menten az életedre törne. Az arcán egy hosszú heg húzódik, ami a homlokától egészen a bal füléig húzódok. Ezzel csak még nagyobb félelmet kelt az emberekben. Öltözéke mindig praktikus, főleg olyan darabokat visel ami nem gátolja a mozgásban.

Jellem: Hideg, könyörtelen és kemény, mint az acél. A legtöbb emberre megvetéssel néz, mert szerinte mind bűnösek akik nem érdemlik meg az életet. Csak olyan munkát vállal el, aminek részletes utána járt és meggyőződött róla, hogy a célpontja bűnös. Soha nem bánt és nem öl ártatlanokat. A fizetségét mindig ő szabja, munkától függően. Nem feltétlenül gonosz, de nem is jó. Valahol a kettő között.

Élettörténet: New York legrosszabb környékén, Bronx-ban született. Az anyja egy útszéli kurva volt, aki sokszor napokra magára hagyta, az apja pedig drogdíler és illegális fegyvereket árult. Folyamatosan bántalmazta Malcolm-ot, aki ezáltal egyre keményebbé és dühösebbé vált. Mikor tizenéves lett kirúgták az iskolából, mert folyton verekedett. Az apja ezért csak még dühösebb lett, mert így a fia ideje nagy részét otthon töltötte és szerinte folyamatosan zavarta a munkában. Egy napon annyira bedrogozz, hogy késsel támadt Malcolmra, de fiú meg tudta védeni magát és dühében megölte az apját. A rendőrség soha nem akadt a nyomára. Csatlakozott egy veszélyes New York-i bandához, ahol mindent megtanult ami az életben maradáshoz szükséges: harcművészek, fegyverhasználat, rablás, számítógépek feltörése. Mikor 17 éves lett a Chicago-i maffia felfigyelt a képességeire, felbérelték olyan munkákra amit csak a legjobbra bíznának. Ma már az egész alvilág legkeresettebb, legmegbízhatóbb és legkegyetlenebb bérgyilkos hírében áll.

Hobby: edzés, lőgyakorlatok, repülő vezetés (helikopter)

Foglalkozás: szabadúszó bérgyilkos, hekker

Extrák: Soha nem iszik egy korty alkoholt sem. Gyűlöli, mert rossz emlékeket ébreszt benne csak úgy, mint a cigi és a drog. Nagyon jól főz és szereti is a jobbnál jobb ételeket.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 01. 01.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:46:58
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).