Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rhage
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 395

Külső leírás: Aki rá néz elsőre megállapítja, hogy egy torzszülött. A valódi külseje azonban nem ilyen, de mivel nem sikerült teljesen átváltoznia megragadt ember és párduc között. Az arca egyszerre emberi és állati. Sárga szemei, egy átváltozott fekete párducé, de a többi része nem alakult át teljesen, így arc szerkezete egyszerre ijesztő és furcsa. Valójában azonban egy egészen gyönyörű férfi, kifejező csokoládébarna szemekkel és ugyanilyen hajszínnel.

Jellem: Egy igazán megfejthetetlen személyiség, mivel még ő sem tudja igazán kicsoda. A hosszú raboskodás és szenvedés mély nyomot hagyott az elméjén. Dührohamai vannak, amikor is nem tudja mit tesz. Mindent elpusztít maga körül még akkor is, ha nem akarja. Mielőtt rabságra ítélték kereste a párját, de nem talált rá. Nagyon szeretett volna rá találni, mert vágyott a kötelékre. A rabság idején szinte mindent elfelejtett, évszázadokig csak a sötétség, a láncok, a szűnni nem akaró kínzó éhség és magány maradt. Mielőtt az őrületbe süllyedt volna már fel adta a reményt, hogy valaha kiszabadulhat.

Élettörténet: Agerosban,a vérfarkasok klánja és a tündérek földje között elterülő városban született. Tökéletes élete volt a családja körében, volt egy húga akit mindig mindentől védelmezett és sok barátja volt. Egyedül a társa hiányzott az életéből, de soha nem adta föl a keresést. Egy napon, amikor emberi alakban járta az erdőt egy megvadult fiatal vérfarkas megharapta a nyakát. A vérfarkasok nem okozott volna problémát egy erős párducnak, de az a farkas egy veszett példány volt, aki nyilván emberhúst evett, ezért megvadult. Egy megvadult vérfarkas harapása pedig minden lényre mérgező. Rhage-et megfertőzte így mivel pont telihold volt elkezdett farkassá változni. Ez a változás megakadt félúton, mert a farkas és a párduc nem fér meg egy testben. Iszonyú fájdalmai voltak, mert méreg arra késztette a sejtjeit, hogy alakuljon át. A csontja egymás után törtek el, hogy felvegyék a farkas alakot, ami végül nem sikerült és elveszítette az eszméletét. Hajnalban megtalálták a farkasok, és hogy ne törjön ki háború a két klán között elrejtették Rhage-t egy barlang belsejében. Meg nem ölhették, mert a rokonai megérezték volna a halálát. Leláncolták ezüst láncokkal és beomlasztották a barlang száját, hogy ne tudjon senki bemenni. Azóta is ott raboskodik a barlang mélyén.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Nem bírja elviselni a sötétet. A karmai élesebbek a legerősebb fegyvereknél is, és a mutáció miatt a harapása halálos a vérfarkasok számára.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2013. 12. 31.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:47:32
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).