Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Zoya Charlotta Popescu (Kitalált karakter)
Kategória: Hetalia Axis Powers
Feltöltő: Wolfschanze

Kor: Maga az ország 23 éves, Zoya pedig inkább 17 évesnek néz ki.

Külső leírás: Talán a legszembetűnőbb rajta, lesülni képtelen arcbőre, pisze aranyos orra, mit amikor fintorog felhúz, mint valami nyúl. Mosolya bájos, mintha sose szenvedett volna. Illetve íriszei! Az a gyönyörű világoskék szempár, amibe nem holmi lélektelen üresség lakozik, ha belenéz az ember bármelyik érzését ki lehet belőle olvasni, kivéve a szerelmet. Ajkai teltek és majdnem mindig mosolyra vannak húzva. Hollószín haja kócos, akár egy pulikutya szőre, mintha sose látott volna fésűt, hajkoronája körülbelül hátha közepéig ér, legtöbbször kibontva hordja, meg is lehet jegyezni, hogy tökéletesen illik hozzá. Szempillái dúsak, akár a kefe. Mellei nem túl nagyok, viszont kerekek, feneke pedig inkább lapos. Eléggé gyengének tűnik, egy csöpp izom sincs karjain, sőt sehol se, de a látszat sokakat megtéveszt, ő is képes megvédeni magát, illetve nyolc napon túl gyógyuló sérülést is tud okozni annak az illetőnek aki rátámadott. Öltözködési stílusa igazán egyedi: Leginkább feketés zöld katonai egyenruhájába jár, fején a tányérsapkával, kezein a hófehér kesztyűvel. Viszont, ha semmi ilyesfajta ruhadarab kezeibe nem akad, akkor leginkább nadrágot húz, szoknyát meg csak akkor ha... kit álltatok? Szoknyát sose venne fel, csak akkor ha "országa" jövője múlna rajta. Nem túl alacsony, 171 centiméter, bár ez rokonaihoz és férfi ismerőseihez képest hihetetlenül kicsi. Eléggé frusztrálóvá tud válni, főleg amikor fekete tincseit rázza, közben a testét mint valami útszéli... khm... egy barátnő. Sminkről nála szó sincs, csak parfümről, de azt is akkor amikor valakit el akar üldözni a saját közeléből. ( Több száz büdös orosz parfümmel rendelkezik)

Jellem: Milyen lehet egy '90-es években alakult ország? Netalántán egoista, öntelt illetve folyamatosan pattog, hogy sikerült függetlenné válnia? Dehogy! Zoya teljesen más. Annyi nőiesség van benne mint Roderich kisujjába. (s mint tudjuk az osztrák igazán nőies.) Humora néha megbotránkoztató, de erre csak annyit felel: "Balkáni vicc, nem kell értened!" Néhol olyan mint egy kisgyermek, aki folyamatosan csak nevet és mosolyog, ilyenkor leginkább kedvenc témája az, hogy Sztálin és Lenin milyen jó vezetők, illetve mennyire fanolja őket.. A legtöbb férfivel pedig úgy bánik (ha elmeállapota megengedi) mint egy kisgyerekkel, tudni illik, imádja a gyerekeket, viszont nem mindenki érdemli ki ezt a bánásmódot. Ha mondjuk egyszer már heves szóváltásba keveredtek, azzal minimálisan bunkón bánik. Eléggé kedves, bármit oda tudna adni hazájáért illetve a hazájában élő emberekért. (Na jó a sütijét azt nem biztos, hogy megkapja valaki.) Néha viszont elpattan nála egy ér... olyankor még az élő fába is beleköt, idegessé válik és folyamatosan csak kiabál, néhol románul, vagy ukránul, illetve oroszul. Van hogy előkapja pisztolyát és az őt felhúzó egyedre céloz, viszont olyat sose tudna megölni aki nem az ellensége, országa nem áll vele hadban. De egy golyót szívesen beleereszt egy országba, hiszen az országok halhatatlanok! Erős szadista hajlammal van megáldva. Ezt könnyű előidézni egy 'ruszkicsicska' vagy egy 'kommunista senkiházi' kijelentéssel. Aki a hazájába érkezik azért felelősséget érez, megvédi bármi is történjen. (Bár csak akkor képes ilyen önfeláldozásra, ha az az illető még nem húzta fel olyan nagyon, illetve nem taperolta le egymás után 10-szer. Ismétlem 10-szer.) Igazán könnyű zavarba hozni, egy bók is elég ahhoz, hogy belepiruljon zoknijába, viszont ő is képes ilyen helyzetbe hozni a vele szembe állót. Egy kicsit se szégyenlős, képes lenne még az újságért is meztelenül kimenni, de ezt inkább kihagyná, mert még megfázik. Bár mindenre nyitott eléggé antiszociális és fél az idegen emberektől, vagy is legjobban attól fél, hogy ha valami rosszat mond az adott ország le fogja bombázni imádott hazáját. Mégis, megpróbálja a legjobb benyomást kelteni, hogy ne kelljen emiatt izgulnia. Hatalmas lelkesedéssel beszélget az országokkal a kultúráról, annyira nem nyitott más emberek felé, de eléggé gyorsan képes megnyílni. Nagyon is makacs, amit egyszer a fejébe vesz, onnan igazán nehéz kiűzni.

Élettörténet: 1492-ben született, mikor Moldávia és Románia a Litván Nagyfejedelemség kezén volt. Édesanyja Havasalföld. 1504-ben az Oszmán Birodalom meghódította Moldovát és a Jediszan tartomány részévé vált, egészen 1792-ig, míg az Orosz Birodalom el nem foglalta.Az akkor még kisgyermek Charlotta igazán szerette az ottlétet, főleg a cári családot, illetve Ivan-t, be is vallotta az orosznak, hogy egyszer olyannyira nagy szeretne lenni mint ő. A huszadik század végén Oroszország jelentős méretű területeket elvesztett, Besszarábiát is, mi Romániához került, a Dnyeszteren túli terület pedig az Ukrán SZSZK része lett. 1940 augusztus 2.-án Moldovát Moldáv SZSZK néven a Szovjetunióhoz csatolták. Itt kezdődött minden. Charlotta szeretett az unióban élni, Ivan akármennyire is rideg, kemény vezető volt. Elszánta magát, 1990 szeptember 2.-án kikiáltották a Dnyeszter Menti Köztársaságot, mint Szovjetunión belüli autóm köztársaságként (Mindezt csak egy elmélet miatt miszerint Moldova és Románia egyesülni akarnak, megalkotva ezzel Nagy-Romániát.) Viszont ezt, a lépést megsemmisítették, mert szerintük nem volt semmi jogalapja. Miután a Szovjetunió felbomlott, s a fegyvereket kiosztották, Moldávia megtámadta, a Dnyeszter-melléken élő kishúgát. A támadást leverni az ukrán és az orosz hadsereg segített, majd Moszkvában rákényszerítették Moldáviára és Romániára a békekötést. Erős ukrán segítséggel felépítette gazdaságát, s most egy virágzó, gyönyörű állam képviselője lehet.

Hobby: Románia molesztálása, Moldova idegesítése, Focit nézni, sportlövészet, új kultúrák megismerése, virágok szedése/ültetése, sétálás

Foglalkozás: Ország, Transznisztria.

Extrák: Augusztus 31.-én van a születésnapja, nem összekeverendő a "Győzelem nap"-jával. *** A Charlotta nevet Ivan adta neki *** Zoya nevet Zojáról kapta (így magyarosítottunk egy kicsit) a Szovjetunió hőséről. *** Beszél ukránul, oroszul, bolgárul, románul illetve magyarul egy nagyon csöppnyit. *** Két testvérrel rendelkezik, Romániával és Moldovával, kikkel nem éppen a legjobb kapcsolatot ápolják *** Dnyeszter menti rubel és kopejka a hivatalos fizetőeszköze. *** Transznisztirán kívül nevezik Dnyeszter-melléknek, vagy Dnyeszteren Túli Moldáv Köztársaság-nak is. *** Fővárosa: Tiraspol. *** Legfőbb iparágazata a csempészet. *** Hivatalos nyelve az orosz, de a román és az ukrán is elfogadott nyelv. *** A latin ábécé betűi egy ideje tiltva vannak és talán tiltva is lesznek. *** Zászlaja most vörös, zöld és vörös színekből áll, anno még rajta volt a sarló és a kalapács is, de az kis idő múltán lekerült róla, egyéb okok miatt. Lehetséges, hogy zászlaja meg lesz változtatva, az orosz zászlóra, valamilyen felségjelzéssel. "Transznisztriának az orosz-zászlóra fáj a foga." *** Bár függetlenségét úgy kellett kivívnia, hogy testvéreivel háborúzik, a mai napig beszélgetnek, néha találkoznak, de elég sokszor vesznek össze. *** Országában élő emberek életfelfogása a következő: Nem szegnek meg néhány szabályt, akkor őket se bántják és boldogan élhetnek amíg meg nem halnak. *** Van egy TT-33-mas pisztolya.

Képinfo: A képet nem én készítettem és nem tudom ki. (http://)

Engedélyezve: 2013. 12. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).